Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#721 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 05 March 2010 - 12:52

Για Great Teacher Onizuka ακούγεται τίποτα; Το διάβασα σε scanlations αλλά θα το αγόραζα πρόθυμα....:blingeye2:

#722 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 05 March 2010 - 15:45

Τσίμπησα τα Death Note 3 & 4! Όσο για το GTO καίγομαι κι εγώ... Αλλά σκέφτηκα και το ενδεχόμενο να βγει το Fairy Tail μιας κι έχουν ήδη συνεργασία με την Kondansha...

#723 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 05 March 2010 - 17:59

Αντί να σκέφτονται να ξεκινήσουν καινούργιες σειρές, ειδικά τεράστιες, δεν κοιτάζουν να ολοκληρώσουν αυτές που ήδη πιάσανε πιο σύντομα; Δεν είναι ρυθμός αυτός. Και να θέλει κάποιος να συνεχίσει να τους αγοράζει αργά η γρήγορα θα στραφεί στις αμερικάνικες εκδόσεις. Ο μόνος λόγος τότε για να συνεχίσει να αγοράζει και της anubis θα είναι για συλλογή.

Αυτή την απορία την έχω και εγώ! Πως γίνεται να θέλουν να ξεκινήσουν ongoing σειρές με άπειρα τεύχη, όταν αυτά που βγάζουν τα βγάζουν με ρυθμούς σαλιγκαριού!
Εγώ προσωπικά σταμάτησα το blade of the immortal για την ώρα, περιμένω να βγουν μερικοί τόμοι ακόμα, και να μην μας έχουν στο περίμενε κοντά έναν χρόνο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#724 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 March 2010 - 18:04

Aυτό συμβαίνει αναγκαστικά αφού τα manga εκεί είναι ongoing και περιμένουν να βγουν καινούργια chapter πριν τα δέσουν.

Αντί να σκέφτονται να ξεκινήσουν καινούργιες σειρές, ειδικά τεράστιες, δεν κοιτάζουν να ολοκληρώσουν αυτές που ήδη πιάσανε πιο σύντομα; Δεν είναι ρυθμός αυτός. Και να θέλει κάποιος να συνεχίσει να τους αγοράζει αργά η γρήγορα θα στραφεί στις αμερικάνικες εκδόσεις. Ο μόνος λόγος τότε για να συνεχίσει να αγοράζει και της anubis θα είναι για συλλογή.

όντως δλδ με το να βγάζουν 4-5 τευχη τον χρόνο πότε θα τελειώσουν τα Naruto, Bleach, Dragonball, One Piece σε καμιά δεκαετία !?φυσικά και προτιμώ τις αμερικανικές εκδόσεις αυτή τη στιγμή.
Posted Image

#725 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 05 March 2010 - 19:11

Εγώ προσωπικά αγωνιώ για το Death Note. Το manga με έκαψε πάλι όπως και το anime 2 χρόνια πριν. Btw, το Bleach 3 πότε θα βγει(αν και δε με νοιάζει);

Tον Μάρτιο αναμένεται, απ' ότι μου απάντησαν...
Μαζί με Naruto kai Fruits Baskets.:gotit:

#726 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 05 March 2010 - 19:20

Προφανώς θα συνεχίσουμε με αρκετά γρήγορες εκδόσεις καθώς και νέες σειρές. Νομίζω πως απλά ήθελαν να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Θέλω πάντως σίγουρα Dragonball και One Piece!

#727 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 07 March 2010 - 09:43

Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να προχωρήσουν λίγο τις σειρές που έχουν τώρα και μετά να βγάλουν καινούργια, εκτός και αν μπορούνε να τα κάνουν και τα δύο χωρίς καθυστέρηση, πράμα δύσκολο.

Θέλω πάντως σίγουρα Dragonball και One Piece!

Εγώ πάλι όχι. Θα προτιμούσα να βγάλουν κάτι πιο αξιόλογο, κατά το δικό μου γούστο πάντα.

#728 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 07 March 2010 - 10:10

Εγώ πάλι όχι. Θα προτιμούσα να βγάλουν κάτι πιο αξιόλογο, κατά το δικό μου γούστο πάντα.

I have just your thing. :thatsit:

Οι εκδόσεις Κέδρος μόλις κυκλοφόρησαν το The Red Snake, manga τρόμου του Hideshi Hino. Όσοι είστε fan του horror προσέλθετε.

15fkk04.jpg

#729 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 07 March 2010 - 10:45

Δεν γνωριζα οτι κ οι εκδοσεις Κεδρος κυκλοφορησαν manga.Αρκετα ενδιαφερον μου φενεται.Θα το τσεκαρω.Thanks for the info.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#730 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 07 March 2010 - 11:56

well παραπονιέστε για την συχνότητα αλλά η ποικιλία είναι καλύτερο πράμα XDDD και εάν βγάζαν αρκετά γρήγορα μεγάλη ποικιλία manga θα βρισκόμουνα σε οικονομική και αποθηκευτική δυσπραγία XDDD πάντως αντί για dragonball one piece θα προτιμούσα πιο μικρές σειρές (αν και FMA και D Gray Man Claymore δεν θα ήταν άσκημες επιλογές ) κάτι σε Mushish,i Hoshi no Koe, Planetes, Chrno Crusade, Karin, Ares ...λέμε τώρα κουβέντα να γίνεται XDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#731 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 07 March 2010 - 12:15

MΜπράβο και στην Κέδρος.Ωρα'ια που βγάζει σειρές πέρα από τις συνηθισμένες.Σχετικά με τα διάσημα,δώστε μου One Piece και από εκεί και πέρα ότι θέλετε.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#732 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 08 March 2010 - 13:22

Posted Image:joyful:

#733 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 08 March 2010 - 13:42

Posted Image

:if:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#734 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 08 March 2010 - 14:27

Λυπάμαι αν μερικοί δεν θέλουν Dragonball και One Piece, αλλά μαζί με το FMA θα είναι οι επόμενες σειρές τους λόγω των δεκάδων ψήφων και e-mail υπέρ τους. Σύμφωνα με αυτά που λέει ο Μανούσος, νομίζω πως από Σεπτέμβρη θα τις δούμε...

#735 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 08 March 2010 - 15:52

I have just your thing. :thatsit:

Οι εκδόσεις Κέδρος μόλις κυκλοφόρησαν το The Red Snake, manga τρόμου του Hideshi Hino. Όσοι είστε fan του horror προσέλθετε.

Ελα ρε σωστη η κεδρος!
Το the red snake ειναι εξαιρετικη σειρα αλλα μου κανει αρκετη εντυπωση γιατι ειναι ψιλορισκο και αμφιβαλω αν μεγαλο μερος του ελληνικου κοινου ειναι ετοιμοι για κατι τετοιο.Καλη φαση θα παω να το παρω απο βδομαδα.Αντε να φερουν και κανα bug boy για να ολοκληρωθει η σαπιλα. :P

Το cafe occult ενα manhwa που ολοκληρωθηκε προσφατα ηταν μετριο και σκετη ποζερια (το πηρα και αυτο nevertheless) αλλα ειναι καλο που η anubis δεν εχει το μονοπωλιο.Αντε να χωνονται και αλλοι εκδοτικοι οικοι γιατι η υπαρξη ανταγωνισμου σε τετοιες περιπτωσεις συμφερει τον αγοραστη.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.