Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#706 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 23:01

H anubis manga έχει αρχίσει πρόσφατα την δουλειά της και πάντα είχε και έχει καλά αποτελέσματα. Πολύ πρόσφατα άρχισε να δημιουργήτε, για αυτό φαντστείτε ότι στο μέλλον θα είναι μια πολύ καλή ελληνική εταιρεία που οπωςδήποτε θα χρειαστεί και για τους μεταγενέστερους αλά φυσικά και εμάς :).

Εκτός αυτού, τα μεταφράζουν απευθείας από τα Ιαπωνικά για όποιον δεν τον γνωρίζει οπότε, be patient and be happy.

Από ελληνικά έχω μόνο τους 4 πρώτους τόμους ναρούτο, αλλά επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη οι υπόλοιποι 34 είναι στα αγγκλικά :P
H σειρά όμως που ελπίζω να ξεκινήσω σε λίγο είναι το Blade of the Immortal. 9 τόμοι και περισσότερη αναμονή. ΌΚ :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#707 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 01:02

Μολις ειδα το fruits basket τον 1ο τομο στα ελληνικα!! Πολυ χαρηκααααα!! Οσο κι αν μποϊκοταρουμε τα μεταφρασμενα μανγκα, ειναι πολυ καλα μεταφρασμενα....Εγω παιρνω στο βαφτιστηρι μου τον Σαμανο Βασιλια και καμια φορα το διαβαζω κ εγω κ οφειλω να ομολογησω οτι κανουν πολυ καλη δουλεια....

κι ας μην ξεχναμε οτι με αυτον τον τροπο διαιωνιζουμε την γλωσσα μας....γιατι νομιζετε οι αλλες χωρες μεταφραζουν τα μανγκα??
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#708 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 13:15

Δεν νομίζω ότι μποϋκοτάρει κανείς τη δουλειά της Anubis... λίγο-πολύ όλοι μας παραδεχόμαστε ότι κάνει προσεγμένη δουλειά, τόσο από πλευράς μετάφρασης, όσο και από πλευράς ποιότητας εκτύπωσης. ^^

Εγώ πάντως τους υποστηρίζω αγοράζοντας το Blade Of The Immortal (αν και έχω μείνει πίσω στους τομους >__<).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#709 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 13:24

Παιδια κ εγω Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγοραζω μανγκα απο Anubis (κ μαλιστα το Σαββατο που θα κατεβω Θεσσαλονικη, σκεφτομαι να αγορασω καννα-δυο τομους απο Blade of Immortal)!!!! Δυστυχως τοσο καιρο δεν το αποφασιζα, καθως επρεπε να ξεκινησω ολοκληρη διαδικασια (μεχρι να παρω το τρενο 2 ωρες, να κατεβω, μετα το αστικο κτλ κτλ) που θα μου τρωγε μιση μερα σιγουρα, αλλα δεν βαριεσαι, χαλαλι!!!

Τωρα, το μονο εμποδιο που υπαρχει ειναι το οικονομικο, αφου θα τα ηθελα ολα στην συλλογη μου κ αν τα αγορασω μαζεμενα, θα με βγει ο κουκους αηδονι!!! :hihi2::hihi2:

sigpic10697_5.gif

#710 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 13:59

Όπως βγήκε εμένα που πήρα 17 τόμους μαζί...

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#711 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 15:02

Όπως βγήκε εμένα που πήρα 17 τόμους μαζί...

Από την άνουμπις πήρες 17 τόμους μαζί; Τι τόμοι ήταν ;

Εγώ τα μάνγκα που αγοράζω τα αγοράζω σιγά σιγά. Για αυτό θα αρχίσω και το BotI και όλα καλά. :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#712 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 15:05

Περίπου οι κυκλοφορίες ενός ολόκληρου χρόνου από όλες τις σειρές μάνγκα της Anubis.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#713 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 18:57

Τσίμπησα τα 3 Death Note και κάηκα... Περιμένω με αγωνία το 4. Πάντως, έκαναν φοβερή δουλειά και με έχει σκλαβώσει ώστε να το πάρω όλο. Παρεμπιπτόντως, μετά από τηλέφωνο και επικοινωνία που είχα με τον Ορέστη Μανούσο της Anubis, μου είπε πως κοιτάνε έντονα τα Dragonball, One Piece και FMA. Και ο τυπάς παρακολουθεί Anime! Από Σεπτέμβρη λογικά για τις σειρές αυτές και νομίζω πως θα τις δούμε κατά 60% κατά τη γνώμη μου. Είδωμεν...

#714 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 21:39

Τσίμπησα τα 3 Death Note και κάηκα... Περιμένω με αγωνία το 4. Πάντως, έκαναν φοβερή δουλειά και με έχει σκλαβώσει ώστε να το πάρω όλο. Παρεμπιπτόντως, μετά από τηλέφωνο και επικοινωνία που είχα με τον Ορέστη Μανούσο της Anubis, μου είπε πως κοιτάνε έντονα τα Dragonball, One Piece και FMA. Και ο τυπάς παρακολουθεί Anime! Από Σεπτέμβρη λογικά για τις σειρές αυτές και νομίζω πως θα τις δούμε κατά 60% κατά τη γνώμη μου. Είδωμεν...

Καλή φάση αυτά τα τρία... αλλά πολλοί τόμοι ρε παιδί μου 57 το OP, 42 το Dragonball, το FMA 24 τόμοι παλεύεται. Πότε θα τα τελειώσουν όταν εγώ θα είμαι 80; Για το Dragonball εγώ νόμιζα ότι το manga φτάνει ως
Spoiler:

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#715 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 21:52

Το Dragonball τελειώνει στο
Spoiler:
Και δεν θα αργήσουν τόσο ειδικά για το Dragonball. Οι ταχύτητες του ξεπερνάνε τους ιάπωνες που βγάζουν 2-3 τόμους το χρόνο. Πάντως έχουν πολύύύύύύύ ζήτηση και το σκέφτεται σοβαρά. Btw, ο Μανούσος βλέπει το Kai από την AnimeClipse!

#716 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 22:06

Οι ταχύτητες του ξεπερνάνε τους ιάπωνες που βγάζουν 2-3 τόμους το χρόνο.

Aυτό συμβαίνει αναγκαστικά αφού τα manga εκεί είναι ongoing και περιμένουν να βγουν καινούργια chapter πριν τα δέσουν.

Αντί να σκέφτονται να ξεκινήσουν καινούργιες σειρές, ειδικά τεράστιες, δεν κοιτάζουν να ολοκληρώσουν αυτές που ήδη πιάσανε πιο σύντομα; Δεν είναι ρυθμός αυτός. Και να θέλει κάποιος να συνεχίσει να τους αγοράζει αργά η γρήγορα θα στραφεί στις αμερικάνικες εκδόσεις. Ο μόνος λόγος τότε για να συνεχίσει να αγοράζει και της anubis θα είναι για συλλογή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#717 Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 22:41

οκ ωρεα :8): παο να αγωρασο του deathnote προτα :hehe:

#718 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:45

Εγώ προσωπικά αγωνιώ για το Death Note. Το manga με έκαψε πάλι όπως και το anime 2 χρόνια πριν. Btw, το Bleach 3 πότε θα βγει(αν και δε με νοιάζει);

#719 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:50

εμενα με καιει που δεν εχει βγει ακομη το 9 του rurouni kenshin!!!!:Crying2:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#720 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:52

Λογικά με το Bleach 3, ή κάποια άλλη σύντομη κυκλοφορία τους θα το ανακοινώσουν. Επιπλέον, όταν ρώτησα για Death Note 5 μου είπαν πριν το καλοκαίρι. Άρα μια χαρά...