Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Jyu Oh Sei - Planet of the Beast King
Posted 14 May 2010 - 15:35
Posted 14 May 2010 - 15:40
Spoiler:
Posted 20 August 2010 - 14:11
Όπως και να'χει είναι σφιχτοδεμένη σειρά, με σοβαρά/λογικά sci-fi θέματα. Τίποτα το τρομερά πρωτότυπο, αλλά και χωρίς χαζομάρες.
Όσον αφορά τον Third :
Posted 26 November 2010 - 22:04

Μου κανει εντυπωση και εμενα που δεν εχει περισσοτερο αντικτυπο εδω περα το συγκεκριμενο παντως,για το συγκεκριμενο λογο και εγω οταν το αρχισα δεν περιμενα να δω τιποτα της προκοπης,γενικα αξιζει να το τσεκαρετε,και με 11 μονο eps κιολας,what more can you want?

Posted 27 November 2010 - 08:50
εξακολουθεί να είναι πρώτο σε downloads από τα project που έχουμε κάνει ως anime.awmn.
http://www.anime-awmn.net/forum/index.php?action=tracker;torrent=33
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 27 November 2010 - 13:20
Το θεωρω πολυ ψαγμενο και απο αποψη background, η αποδοση της ζωης των ανθρωπων της χιμαιρας καθως και τους οικοσυστηματος ηταν αψογη ενω ποτε μου δεν ειχα ξαναδει τοση αναπτυξη χαρακτηρων σε καποια σειρα. Παρολο που τα επεισοδια ηταν ελαχιστα, οι παντες αναπτηχθυκαν. Αυτο ειχε βεβαια σαν αποτελεσμα η πλοκη να πηγαινει καπως γρηγορα αλλα ενταξ' δεν μπορουμε να τα εχουμε κι ολα....
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 29 November 2010 - 18:11
εν τω μεταξυ εγω σε ολη τη σειρα ημουν 100% σιγουρος οτι
Edited by Kenny, 29 November 2010 - 18:42.
Posted 30 November 2010 - 14:29
Posted 31 July 2011 - 07:14
Για το σχέδιο πληροφοριακα να αναφέρω ότι δεν κράτησαν του manga (ευτυχως!). Κοιταξα τα raw και ήταν αθλιο. Για το shoujo, shoujo ήταν το manga. Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό φανηκε τόσο περίεργο σε καποιους. Είναι αναλογα το πως θα εκτελεσουν το anime και σε τι κοινό θέλουν να απευθυνθουν. Εξαλλου το romance το είχε, αλλά ίσως να το ανέπτυξαν πιο λίγο απ' ότι στο manga(πάλι ευτυχως

Posted 01 August 2011 - 01:17
Spoiler:Οπότε όπως είπατε κι άλλοι, τα 11 επεισόδια ήταν λίγα. Ήθελε καμια 15αρια για να αναπτυχθει καλύτερα.

Posted 03 August 2011 - 00:15
[/SPOILER]Που σημαίνει ότι η Tiz είχε καλό "ματι".

Posted 25 November 2012 - 01:53
Εν ολίγοις η σειρά είναι fast paced ;έχει ωραίο setting και γενική ιδέα δεν γίνεται τόσο βαρετή έχει ανατροπές και καλό animation και decent ήχο αλλά καλή σειρά δεν την λες με καμία δύναμη. Και οκ 11 επεισόδια δεν είναι και λίγα. Με αυτήν την ποιότητα γραψίματος θα μπορούσαν ανετα να την συμπτίξουν σε τρία. Δεν θα είχε διαφορά. Θα μπορούσε να είναι καλή σειρά σε κάποιο υποθετικό σύμπαν που θα την αναλάμβανε ένα staff ικανό να γράψει μία καλή ιστορία. Βγαίνει άνετα σε μέρα οπότε αν κάποιος βαριέται γιατί όχι; Δεν θα ήταν όμως αυτό που θα πρότεινα για μία καλή sci fi περιπέτεια.