Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vinland Saga
Posted 02 April 2011 - 22:08
Posted 17 May 2011 - 00:13
Well, στην αρχη μου αρεσε, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα καθως το μονο που βλεπαμε ηταν μια ατελιωτη μαχη.
Οσο περισσοτερο εβλεπα απο τοτε, τοσο πιο πολυ το αγαπουσα.
Τωρα, εφτασα στο σημειο να το θαυμαζω, και να το θεωρω μαλλον το καλυτερο μανγκα που εχω διαβασει ποτε.
Γενικα ειναι τελειο, και το προτεινω σε ολους, ακομα και αν δεν τρελενονται για historical battles.Εχει και πιο βαθυ νοημα που αναπτυσεται με στην πορεια και ελπιζω να το εκτιμησετε.
Posted 29 December 2011 - 23:21
Περι των τελευταίων chapter:
Posted 11 April 2012 - 21:39
Προτείνεται σε όλους χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν υπάρχει ένα αρνητικό αυτό είναι οτι άντε να περιμένεις για επόμενο κεφάλαιο που βγαίνει κάθε μήνα.
Posted 22 April 2012 - 16:58
Όπως έχω ξαναπεί, αν δεν κάνουν τίποτα μέσα σε άλλα δύο χρόνια, θα το αγοράσω στα γερμανικά (αφορμή να ξεσκονίσω και τη γλώσσα).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2013 - 10:28
Επιτέλους βγήκε το Vinland Saga στα αγγλικά. Διπλό volume με πολλά έξτρα καλούδια μέσα, από χθες υπάρχει στο Amazon. Εγώ περιμένω να το φέρουν και στο bookdepository για να το αγοράσω.
Seriously, το αγαπώ απίστευτα αυτό το manga και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δε θα έβγαινε ποτέ στα αγγλικά. Από τα καλύτερα νέα που έχω πάρει τελευταία.
Posted 19 October 2013 - 15:57
αντε να δουμε και τη Historie στα Αρχαια Ελληνικα.....
Posted 30 December 2013 - 21:41
αρκετα καλη σειρα με μερικες επικες μαχες και σκηνες, σε αυτο δεν εχω παραπονο.
αλλα για ιστορικο manga μου βαζει πολλες shonenιες ιδιως στο πρωτο μισο. με επιρροες Berserk φανερες. Αν και διαφωνουν αρκετοι, το δευτερο μερος μου αρεσε περισσοτερο οπου σοβαρευουν τα πραγματα και γινονται ρεαλιστικοτερα,
αν ηταν ετσι απο την αρχη, ισως εφτανε ή και ξεπερνουσε το παρομοιο και αριστουργηματικο Historie. Παντως σε καποια σημεια επηρρεαστηκε απο αυτο (πχ εκει που δραπετευει ο σκλαβος ή εκει που ο πατερας του αναγκαζετε να σωσει το γιο)
δυστηχως ομως σε σχεση με το Historie αποτυγχανει να συνδεσει τα νηματα της ζωης του πρωταγωνιστη. ειναι σα να βλεπω δυο τελειως διαφορετικα προσωπα.
ενω το Historie τα παει αψογα σε αυτο και ξερει που βαδιζει απο την αρχη. χωρια που μας πληροφορει πολυ καλυτερα για το ιστορικο γιγνεσθαι της εποχης. πχ μεχρι τωρα ουδεμια αναφορα στα γειτονικα ευρωπαικα βασιλεια.
ισως γιατι στο μεσαιωνα τα πραγματα ειχαν οπισθοδρομισει πολυ περισσοτερο απο την αρχαιοτητα.
δυστηχως τα αλλα ιστορικα Manga που κοιταξα οπως το Ravages of time, βαζουν μεσα και μυθολογικα στοιχεια, κατι που δεν μου αρεσει.
οπως και να εχει, παραμενει το δευτερο αγαπημενο μου, εστω με καποια αποσταση, κυριως λογω του πρωτου μισου.
Posted 01 January 2014 - 03:53
αρκετα καλη σειρα με μερικες επικες μαχες και σκηνες, σε αυτο δεν εχω παραπονο.
αλλα για ιστορικο manga μου βαζει πολλες shonenιες ιδιως στο πρωτο μισο. με επιρροες Berserk φανερες. Αν και διαφωνουν αρκετοι, το δευτερο μερος μου αρεσε περισσοτερο οπου σοβαρευουν τα πραγματα και γινονται ρεαλιστικοτερα,
αν ηταν ετσι απο την αρχη, ισως εφτανε ή και ξεπερνουσε το παρομοιο και αριστουργηματικο Historie. Παντως σε καποια σημεια επηρρεαστηκε απο αυτο (πχ εκει που δραπετευει ο σκλαβος ή εκει που ο πατερας του αναγκαζετε να σωσει το γιο)
δυστηχως ομως σε σχεση με το Historie αποτυγχανει να συνδεσει τα νηματα της ζωης του πρωταγωνιστη. ειναι σα να βλεπω δυο τελειως διαφορετικα προσωπα.
ενω το Historie τα παει αψογα σε αυτο και ξερει που βαδιζει απο την αρχη. χωρια που μας πληροφορει πολυ καλυτερα για το ιστορικο γιγνεσθαι της εποχης. πχ μεχρι τωρα ουδεμια αναφορα στα γειτονικα ευρωπαικα βασιλεια.
ισως γιατι στο μεσαιωνα τα πραγματα ειχαν οπισθοδρομισει πολυ περισσοτερο απο την αρχαιοτητα.
δυστηχως τα αλλα ιστορικα Manga που κοιταξα οπως το Ravages of time, βαζουν μεσα και μυθολογικα στοιχεια, κατι που δεν μου αρεσει.
οπως και να εχει, παραμενει το δευτερο αγαπημενο μου, εστω με καποια αποσταση, κυριως λογω του πρωτου μισου.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Το Historie δεν το είχα κοιτάξει και διαβάζοντας το σχόλιο του ξεκίνησα και το τελείωσα!
Φοβερά και τα δύο αν και το vinland saga το έχει ψιλοχαλασει τώρα τελευταία!
ps. ευχαριστώ για το φοβερό recommendation (historie) !