Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 28 February 2008 - 23:45
Μηπος προσπαθεις να ριξεις αλλου το φταιξιμο και τα βλεματα τον αλλων για να γλυτωσεις εσυ Aprillia?
Μπορουσες να κανεις Εδιτ απο κατω και οχι double Ποστ!Επισης εχουμε μια ψηφο
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 28 February 2008 - 23:50
Ώρα να το αφήσω...Εξάλλου η μέρα τελειώνει και το νιώθω....πεθαίνω....
Posted 28 February 2008 - 23:51

Σταματα να κατηγορεις οπιον βρεις μπροστα σου Αprilia.
Το δικο σου αλλοθι ειναι για τα μπαζα.
Posted 28 February 2008 - 23:59
Επίσης το ότι έφτασε η νύχτα, δεν σημαίνει πως είναι νύχτα και για το παιχνίδι. Ο Spawn θα μας πει πότε θα "νυχτώσει"
Posted 29 February 2008 - 00:18
A ωραία σαν να ζωντάνεψα κάπως....thanks Phantom

Εσένα Zoro μου δεν ξέρω αλλά σε βρίσκω πολύ επιθετικό. Πρώτον δεν κατηγόρισα κανέναν απλά ζητάω αποδείξεις για το που βρίσκοταν ο καθένας εκείνη την ώρα. Όλοι είναι ύποπτοι (ακόμα και εγώ....)και αυτό κάνω τους ψάχνω...
Αλλά το γεγονός ότι έχεις κολήσει σε μένα εντείνει τις υποψίες μου ότι μπορεί να είσαι εσύ...εξάλλου αυτός είναι και ο ρόλος των δολοφόνων ε?Να προσπαθούν να παραπλάνήσουν τους άλλους κατηγορώντας αθώο κασμάκι...
Posted 29 February 2008 - 00:36
Posted 29 February 2008 - 01:20

Posted 29 February 2008 - 01:52
Naruto παλικαρι μου, αληθεια, εσυ τι εκανες ακριβως? κοιμομουν του καλου καιρου και δεν πηρα χαμπαρι. δεν πιστευω να βγηκες να πας "τουαλετα" ?
γιατι ουτε εσυ πειθεις, βγηκες αιντε και κατηγορεις μια κοπελα, τοσο ωραια , με ξανθια χαιτη, Αστροφυλακα... που μπορει βεβαια ολο αυτο να ειναι προσωπειο που απο πισω κρυβει μια στυγνη δολοφονο. δεν ξερω θα δειξει
στο μεταξυ, ποιος ( ή μαλλον καλυτερα, ποια) κερναει φαγητο?
Posted 29 February 2008 - 02:04
Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]
Shibata Hajime εγώ δεν φαγώθηκα με κανένανΑπλός o Sanosuke Sagara έκανε κάποιες ερωτήσεις που απευθινόντουσαν και σε εμένα και εγώ φυσικά και του απάντησα. Σύν ότι αν είχα φαγωθεί με κάποιον αυτή την στιγμή θα είχε στον ποπουδάκο του τα ωραιότατα σημάδια των δοντιών του γλυκού μου του Inuki
αχχχ ο Inuki μου Πάντα του αρέσει να με προστατεύει
Τέλος πάντων ξαναγυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, λοιπόν σε βλέπω να παρεξηγείς αρκετές καταστάσεις. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι παρεξήγησες την απάντηση που έδωσα στις ερωτήσεις του Sanosuke. Aναφέρομαι και στο ότι παρεξηγείς και τον ίδιο τον Sanosuke που όλοι μας ξέρουμε ότι του αρέσουν οι προκλήσεις.Στο κάτω κάτω και με τον Kenshin έτσι ξεκίνησε απο μια πρόκληση σε μονομαχία και μετά γίνανε φίλοι. -Και από όλες αυτές ακριβός τις κινήσεις σου Shibata Hajime μου φαίνεται σαν να προσπαθείς να θολώσεις τα νερά??? λέω μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός σου????
Χμμ...

Με τη λέξη «φαγωθήκατε» σαφώς και δεν εννοούσα πως τσακωθήκατε ή ότι άρχισε κάποιος μεγάλος καβγάς. Απλώς, εννοούσα πως έγινε ένα «θέμα» όσον αφορά αυτό το γεγονός και αυτό αποδεικνύεται από τα παρακάτω posts:
Sanosuke Sagara [Μελκορ1431]
για ενα λεπτο ρε παλικαρια. που πατε γαι παγωτο? εδψω εχει γινει εγκλημα. εχουν αρχισε ιοι κατηγοριες , μηυπως δεν ενδιαφερεστε? μηπως ξερετε ηδη ποιος εινα ιο ενοχος? και καλα η Dneko ξερει οτι θα την υποπτευθω αμεσως. αλλα εσεις παλικαρια DmVagos & Damaged Rose που πατε? μπας και βρηκατε ευκαρια? ειδικα εσυ Damaged Rose που κατηγορεις την Louna χωρις ομως ουτε μια δικαιολογια? εδω κατι μου βρωμαει
Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]
Sagara[melkor] το ξέρω ότι ουδέποτε ήσουν υπόδειγμα καλού παιδιού ή υπόδειγμα ψυχραιμίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανάγκη να παρεξηγείς έτσι την αγάπη μου για τα παγωτά. Τι να κάνω αυτή είμαι,τρελαίνομαι για παγωτά και pooky (a fictionalized version of Pocky). Και στο κάτω κάτω στο προηγούμενο post μου ήμουν ξεκάθαρη πιστεύω όταν είπα να πάμε για να πάρουμε λίγο αέρα για να συνέλθουμε από το σοκ. Μας συνέβη κάτι πολύ άσχημο, το να πάρουμε λοιπόν λίγο αέρα και να φάμε κάνα παγωτάκι για να συνέλθουμε λίγο απο ότι έχουμε περάσει μέχρι στιγμής ε! δεν πιστεύω ποια ότι όλο αυτό είναι και τόσο κακό
Re-l Mayar (Damaged.Rose))
Tsk! Απλά επειδή το πρότειναν οι υπόλοιποι....Αν ήξερα αγαπητέ μου Sanosuke Sagara δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα. Και ενδιαφέρομαι περισσότερο από ότι νομίζεις για τον αγαπημένο καθηγητή! Και μου φαίνεται ύποπτη η αγαπητή! Εσύ όμως αγαπητέ!!! Δεν μας είπες? Τι έκανες εκείνη την νυχτιά? :df13952b:
Πάντως, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να σχολιαστεί αυτή η λέξη, «φαγώνονταν». Και δεν ανέφερα καν το όνομά σου. Το ότι συγκράτησες αυτή τη λέξη, ωστόσο, και προσπάθησες να αποδείξεις ότι δε «φαγώθηκες» με κανέναν (πράγμα που κανένας από τους άλλους που ήταν αναμεμιγμένοι στο «φάγωμα» δεν έκανε) πιστεύω πως δείχνει μία αγωνιώδη επιθυμία από μέρος σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Βέβαια, όλοι αυτό προσπαθούν να κάνουν εδώ, είτε είναι ένοχοι, είτε αθώοι. Απλώς επειδή κρεμάστηκες από ένα τόσο ήσσονος σημασίας λεγόμενό μου, νομίζω πως διακρίνω μια έντονη ανησυχία στο να μη δημιουργήσεις εχθρούς και να μην κινήσεις υποψίες...
Τώρα, όσον αφορά το Sanosuke, γνώριζα πως είναι τέτοιος τύπος, όμως, πίστευα πως ακόμη κι αυτός δε θα ακολουθούσε τέτοια αντιμετώπιση σ' ένα τόσο σοβαρό γεγονός, όπως αυτή η δολοφονία. Μόνο αν είχε κάτι να κρύψει, θα επιστρατευόταν τα μεγάλα μέσα, τα οποία φυσικά είναι η βία όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο άτομο. Πάντως ούτως ή άλλως, δεν είπα και ότι είναι ο δολοφόνος. Εικασίες κάνουμε.

Posted 29 February 2008 - 02:14
Whitelighter, πλανασαι πλανην οικτραν. δεν επιστρατευσα τα μεγαλα μεσα οπως λες, αλλα τα μονα μεσα που διαθετω. μονο τη δυναμη μου εχω. πολυ μου κολλας ομως χωρις να εχεις βασιμο επιχειρημα και αρχιζω να
υποψιαζομαι οτι με κατηγορεις για να καλυψεις τα δικα σου "κατορθωματα" μηπως να λυσουμε το θεμα με μια μονομαχια?
οσο για την Dneko, νομιζω οτι απαντησε αρκετα ικανοποιητικα στο ερωτημα γιατι παει για παγωτο, οποτε το θεμα εληξε εκει.
επιμενω να μας απαντησει ο Naruto.
Posted 29 February 2008 - 02:59
Eγω κοιμομουν του καλου καιρο!!!Ειμαι κουρασμενος απο την προπονησει μαθενοντας μια νεα τεχνικη και επεσα ξερος!

Εσυ ομως γιατι προστατευεις μια κοπελιτσα χωρις να ξερεις ουτε εκεινει τι εκανε?
Το κυριοτερο που ειπες ομως "βγηκες αιντε και κατηγορεις μια κοπελα, τοσο ωραια , με ξανθια χαιτη, Αστροφυλακα..." μηπος με αυτο μας δειχνεις οτι την θελεις και επειδη καταλαβες το λαθος σου που αποκαλυφτικες πετας στο τελος το "που μπορει βεβαια ολο αυτο να ειναι προσωπειο που απο πισω κρυβει μια στυγνη δολοφονο"?
Μηπος ειστε συνεργoι εσεις οι 2?Sanosuko Sagara
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 29 February 2008 - 09:31
Ναι όντως παίζει ο Zoro να είναι και επιθεωρητής....θα δείξει....
Πάντως Naruto σε καλό σου αυτό παραπάει.....Εξάλλου εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Σερίφη μου....
Ορίστε το έκανα edit για να μη φωνάζεις!!!!...............
Posted 29 February 2008 - 09:31
ο L έδειχνε ανησυχητικά ήρεμος εκείνο το βραδυ, ούτε πείραξε tnv Rirou και φυσικά έφαγε μονο μια τούρτα σοκολάτας. Είναι εξίσου ύποπτος με σένα naruto.
Posted 29 February 2008 - 09:55
Onizuka-sensei sends tips from the other world
Σταματήστε να αναλώνεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, διαβάστε τα ποστ που έχουν κάτι να πουν. Και πείτε και εσείς κάτι όχι ξερά δύο γραμμές...
Οι ψήφοι θα μετρηθούν σήμερα κάποια στιγμή μετά τις 00:00 [μπορεί και δύο , τρεις το βράδυ αναλόγως...]
Posted 29 February 2008 - 10:00
Naruto... αν μου αρεσει η Απριλια? ΠΡΟΦΑΝΩΣ και μου αρεσει. οχι νομιζεις ειμαι βλακας σαν και σενα να καθομαι να περιμενω να νιωσει η Sakura. ομως σε καμια περιπτωση δεν την υποστηριζω. οχι ακομα τουλαχιστον. υπαρχουν στοιχεια εναντιον της και αυτο την κανει το Νο1 υποπτο. και παω στοιχημα οτι και που το εμαθες το νεο jutsu, παλι δνε θα μπορεις αν το χρησιμοποιειες για να μην σε καταστρεψει. ενω οι γροθιες μου δεν καταλαβαινουν μια
τεσπα, εσυ κοιμοσουνα, εγω κοιμουνα... το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιο ακλονητο αλλοθι. ολοι εξακολουθειτε να ειστε υποπτοι, ( εγω εννοειται οτι ειμαι αθωος ). αλλα εγω τουλαχιστον δεν μπορω να καταδειξω με σιγουρια καποιον. Ντετεκτιβ L , αντε εχεις βγαλει κανα συμπερασμα ή μονο λογια?
.