Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#91 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 18:31

Posted Image
Roronoa Zorro [Ephialtes]

Λοιπον, Aprilia νομιζω οτι ειπες το αλλοθι πολυ διστακτικα. Επισης τι μπορει να σκαρωνουν οι 2 που ετρεξαν για παγωτο αμεσως μετα το φονο??
Επιπλεων,υποπτοι ειναι οι Lucifer και Allucard, για την ''κακη φημη'' φημη τους. Ισως κατι μαγειρευουν αφου ειναι στο ιδιο δωματιο!!
Ομως, επιστρεφοντας παλι πισω, κατηγορω τον Aprillia, για το μη πειστικο αλλοθι που εδωσε!:smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#92 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 18:41

Αprilia

Όντως, τι να κάνω όμως Roronoa; Οι μόνοι που με είδαν ήταν οι εισβολείς που έκαναν το σκαφάκι μου σμπαράλια!
Άλλά δεν νομίζω να με υποστηρίξουν....! :/
Πάντως πήγα νωρίς για ύπνο...ίσως να με είδε κάποιος!

#93 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:02

Posted Image
Roronoa Zoro [Ephialtes]

Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει??

#94 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:08

Posted Image L (Karkas)

Εγώ δυστυχώς δεν δύναμαι να το επιβεβαιώσω,Aprilia, αφού κοιμόμουν.

Πρέπει να ακούσω τι έχει να δηλώσει για την υπόθεση.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#95 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:17

Aprilia

Tι κρίμα!Σίγουρα θα υπήρχε κάποιος ξύπνιος συγκάτοικος να το επιβεβαιώσει..
Μέσα στον ύπνο μου άκουσα βήματα κάποια στιγμή...οπότε κάποιος ήταν ξύπνιος...
Αλήθεια Roronoa εσύ τι έκανες χθες βράδυ?

#96 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:22

Posted ImageRoronoa Zoro [Ephialtes]

Εγω ως γνωστον κοιμηθηκα νωρις!! Τιποτα δεν μπορει να με κανει να χασω τον υπνο μου!!8)
Σηκωθηκα καποια στιγμη, λιγο μετα τα μεσανυχτα, για να αλλαξω τις γαζες του τραυματος μου στο στηθος( 10 λεπτα υποθεση) και μετα ξανα ταβλιαστηκα.

Μην υπεκφευγεις Aprilia

Zoro ειναι το μικρο ονομα!!

#97 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:31

Βάζετε ψήφους σε κάθε post λένε.

E5VV38U.jpg

#98 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:33

Aprilia

Ok Zoro sorry....
Kάτσε να σε τσιγκλίσω λίγο ακόμα....:/
Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω αλλά είμαστε όλοι ύποπτοι...
Μήπως είχες αϋπνίες χθες?

#99 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:48

Αprilia

Λοιπόν Zoro μπορώ να πω ότι από μ'ένα απαλάσσεσαι λόγο αμφιβολιών!
Και εγώ η άχρηστη πήγα και διάλεξα ηρωίδα που δεν τραυματίζεται σχεδόν ποτέ!....:nosey:
Κοίτα τι άλωθι χάνω!!!
Παρόλα αυτά περιμένω μάρτυρες!

#100 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:51

Posted ImageRoronoa Zoro [Ephialtes]

Ποτε δεν εχω αυπνιες εγω. Καταφερνω και κοιμαμε οταν εχω πολυ σοβαρα τραυματα!!

Απο εμενα ομως δεν απαλασσεσαι Αprillia. Δεν με πειθει το αλλοθι σου

#101 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 19:55

Αprilia

Όχι Ζoro δεν έχω λόγο άλλωστε αφού μου αρέσει και ο χαρακτήρας που διάλεξες!
Απλά εφόσον είμαστε όλοι ύποπτοι δεν πρέπει να είμαι και λίγο επιφυλακτική ακόμα και μ'αυτούς που συμπαθώ?

#102 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 20:16

Hajime Shibata [Whitelighter]

Rob Lucci [Yata]

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να μας θεωρείς πολύ αφελείς για να πιστέψουμε ότι είχες χρόνο να εξετάσεις το πτώμα χωρίς να σε βλέπει κανείς μας. Γιατί αν σε είδε κάποιος, πες μας, ποιός; Μήπως μετά το φόνο που διέπραξες θέλησες να εξετάσεις το πτώμα για να μην αφήσεις πίσω σου ίχνη; Φοβάμαι πως παγιδεύεσαι στις αντιφάσεις σου, Hajime Shibata.

Όσο οι δυο-τρεις που αποφάσισαν να πάνε για παγωτό φαγώνονταν με αυτούς που το θεώρησαν ασέβεια προς την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και προς τον ίδιο τον καθηγητή, εγώ έκανα αυτό που περιέγραψα. Νομίζω πως μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Ichigo αυτό.

Sanosuke Sagara [Melkor1431]

και εμενα μου φαινεται πολυ υποπτο αυτο Hajime Shibata...
αλλα εισαι πολυ αδυναμος. προτεινω μια μαχη μαζι μου για να δουμε αν εχεις την δυναμη να κανεις ενα φονο.

Sanosuke Sagara, το ότι δεν έχω τη δύναμη να κάνω ένα φόνο το ξέρω και δε φαντάζομαι να περιμένεις να δεχθώ να φθάσω στο brink of death για να το αποδείξω. Το ότι όμως, εσύ με προκαλείς σε μάχη από την πρώτη στιγμή που με υποπτεύθηκες κάτι δείχνει. :orly: Επιπόλαιες κινήσεις από κάποιον που δεν είναι καν βέβαιος αν εγώ είμαι αυτός που διέπραξε το έγκλημα. Μήπως σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο και με τους υπόλοιπους υπόπτους προκαλώντας τους σε βίαιες μάχες; Ίσως, με το πρόσχημα ότι θέλεις να δεις για τι είναι ικανοί, να θέλεις να αποδυναμώσεις κι άλλους, με σκοπό να «τη βγάλεις καθαρή». Δεν ξέρω, εικασίες κάνω... :smokingg:

#103 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 20:35

Majo Rika [Kienzan]
Posted Image

L (Karkas)

Majo Rika...

Καταλαβαίνω ότι σκέφτεσαι πως, εφόσον το πρόσωπο δεν είναι κάποιο απ'τους κακούς της υπόθεσης, πρέπει να είναι κάποιος απ'τους κακούς, ή τουλάχιστον, κάποιος πάσης υποψίας.

Εφόσον δεν είμαι ένοχος δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Παρόλ'αυτα σε διαβεβαιώνω ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω, και για να πιάσω τον ένοχο.

Οπότε...τα χαρτιά μου είναι ακόμα ανοιχτά. Πάντως προς το παρόν...υποπτεύομαι τους πάντες σε ένα βαθμό...

Τέλος, δεν θεωρώ τυχαίο που 3 προς το παρόν κυρίως ύποπτοι από τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης υποπτεύομαι κάποιον από το δικό μου δωμάτιο.

Δηλαδή L[karkas] και παραδέχεσε οτι είχες το καλύτερο κίνητρο για να κάνεις αυτη τη δολοφονία και δεν μας παρουσιάζεις κάποιο άλοθι.:orly:

Και περιμένεις τώρα εμεις να σε πιστεψουμε επιδεί μονο και μονο δηλώνεις αθώος.

Και όχι μόνο αυτο αλλα το μόνο που κάνεις είναι να πετάς κατηγορίες στη τύχη και χωρις επιχειρήματα.

Κατι δε μου παει καλα εδω...:yellowcard:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 21:07

Hajime Shibata [Whitelighter]

Όσο οι δυο-τρεις που αποφάσισαν να πάνε για παγωτό φαγώνονταν με αυτούς που το θεώρησαν ασέβεια προς την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και προς τον ίδιο τον καθηγητή, εγώ έκανα αυτό που περιέγραψα. Νομίζω πως μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Ichigo αυτό.

Sanosuke Sagara, το ότι δεν έχω τη δύναμη να κάνω ένα φόνο το ξέρω και δε φαντάζομαι να περιμένεις να δεχθώ να φθάσω στο brink of death για να το αποδείξω. Το ότι όμως, εσύ με προκαλείς σε μάχη από την πρώτη στιγμή που με υποπτεύθηκες κάτι δείχνει. :orly: Επιπόλαιες κινήσεις από κάποιον που δεν είναι καν βέβαιος αν εγώ είμαι αυτός που διέπραξε το έγκλημα. Μήπως σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο και με τους υπόλοιπους υπόπτους προκαλώντας τους σε βίαιες μάχες; Ίσως, με το πρόσχημα ότι θέλεις να δεις για τι είναι ικανοί, να θέλεις να αποδυναμώσεις κι άλλους, με σκοπό να «τη βγάλεις καθαρή». Δεν ξέρω, εικασίες κάνω... :smokingg:

Rob Lucci [Yata]

I'll have to agree. Αυτή η απάντηση του Sanosuke Sagara είναι όντως πολύ περίεργη. Περιμένω επιβεβαίωση από Ichigo γι'αυτό που λες, με κίνδυνο πάντα να θεωρηθεί συνεργός σου στη συνέχεια. Για να δούμε. Αυτό που μου χτυπάει περίεργα πάντως είναι γιατί έψαξες το σώμα; Μήπως γιατί είσαι επιθεωρητής και διεξάγεις έρευνα; Λέω μήπως. :orly:
1

#105 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 21:09

Aprilia

Ο τρόπος σου σε προδίδει Agito! Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται δεν λένε?
Eξάλλου όπως είπε και Ryoma έχεις διλή προσωπικότητα.Ίσως γι'αυτό να είσαι τόσο νευρρικός!Γιατί μπορεί να το έκανες και να μη το θυμάσαι..!
Και δεν σε υποπτεύομαι μόνο εγώ..!:calm:

Επιτέλους σταμάτα να λές ότι θες και εξιγησέ μου το "νομίζω ότι μάλλον έφτιαχνα κάτι εχτες" διλαδί πως ακριβώς νομίζεις aprilia εγώ ξέρω τι έκανα εκτες και εγώ και ο άχρηστος ......
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα