Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• This topic is locked This topic is locked
369 replies to this topic

#76 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 28 February 2008 - 16:51

Re-l Mayar (Damaged.Rose))

Tsk! Απλά επειδή το πρότειναν οι υπόλοιποι....Αν ήξερα αγαπητέ μου Sanosuke Sagara δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα. Και ενδιαφέρομαι περισσότερο από ότι νομίζεις για τον αγαπημένο καθηγητή! Και μου φαίνεται ύποπτη η αγαπητή! Εσύ όμως αγαπητέ!!! Δεν μας είπες? Τι έκανες εκείνη την νυχτιά? :df13952b:

Posted Image

#77 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 28 February 2008 - 17:02

Posted Image
Alucard [Phantom]

Ναι, για αυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη νύχτα :hahaha:. Μήπως αυτό ήταν το σχέδιό σου Fay, να με απομακρύνεις ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες ?

Posted Image
Fay [dmvagos]
Τώρα τι θες δηλαδή να μου βγάλεις το παγωτό από τη μύτη;;;:stubborn: Αν ήθελα να σε απομακρύνω, πολύ απλά θα έβαζα τη σκορδαλιά γύρω από το κρεβάτι σου και όχι κάτω από το σεντόνι μου, αγαπητέ Alucard. Και επί τη ευκαιρία, για πες, πώς πέρασες τη νύχτα, μικρέ άυπνε αιμορουφηχτή;;:orly:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#78 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 February 2008 - 17:08

Ryoma Echizen [samurai_pizza_dora]

Ryoma[dora]σε βλέπω να ρίχνεις κατευθείαν κατηγορία στον Sanosuke Sagara[melkor] και μάλιστα μου δίνεις την εντύπωση ότι το κάνεις αρκετά παθιασμένα.Και ο Sano δεν είναι αντίπαλος σου στο tennis για να παθιάζεσαι έτσι. Για αυτό και η όλη κατάσταση μου φαίνεται κάπως περίεργη. Μήπως ryoma[dora] μου προσπαθείς να μας κρύψεις κάτι??

Σε παρακαλω Nekoi!Σε τι στηριζεις την κατηγορια?Εγω απλως ειπα τι ειδα και τι ηξερα.Αν ησουν και εσυ στο building 2 θα με καταλαβαινες.:wis:
Kαι δεν υπαρχει λογος να μισω τους αντιπαλους μου στο τεννις γιατι ετσι κι'αλλιως τους εχω νικησει ΟΛΟΥΣ!:hahaha:
Αλλα βεβαια δεν μου φαινεται ο Sasnosuke ο μονος υποπτος.

Αgito/Akito

Aprilia

νομίζεις
ότι επισκεύασες κάτι στο ramrod..... (με μικρα βήματα πάει κάπωςποιο μακριά της) και ρωτάς για εμένα στο καπάκι? διλαδί θές να μου πείς ότι είμαι ύποπτος?:emptyonexg1:(με βλέμα απελπησίας)

Πολυ εξυπνο φιλε μου Agito αλλα σε αυτο το σημειο μαλλον προσπαθεις να μας κοροιδεψεις.:orly:Εισαι σοβαρος?ΔΕΝ ανεφερες καν το αλλωθι σου.Υποπτο...Δεδομενου το οτι εχεις διπλη προσωπικοτητα ειναι παρα πολυ πιθανο να εκανες το φονο και τωρα να μην το θυμασαι...:oo:

#79 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 February 2008 - 17:10

Άκουσες τίποτα, μιας και μένετε στο ίδιο δωμάτιο; Είδες μήπως κάτι; :wis:

Εγώ υποψιάζομαι πάντως και τον Shibata Hajime. Δεν βιάζομαι να απαγγείλω την τελική μου κατηγορία όμως. :df13952b:

Hajime Shibata [Whitelighter]

Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο αγαπητός Alucard, εγώ πάντως ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι σχετικά με το Lucifer... Πιστεύω πως προέβη πολύ γρήγορα σε συμπεράσματα χωρίς να δώσει καν πειστικά επιχειρήματα. :nosey:

Όσον αφορά εσένα, Rob Lucci, χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος, έχω ακουστά για τον τρόπο που εξοντώνεις τους εχθρούς σου (which is a violent way) και έχω λόγους να σε υποπτεύομαι, καθώς παρ' όλο που ο Onizuka-sensei δε φαινόταν να είχε συμμετάσχει σε κάποιον καβγά προηγουμένως, πρόσεξα ένα αρκετά ευδιάκριτο σημάδι από slash στην πλάτη του όταν έκανα μια πιο προσεκτική εξέταση του πτώματος. Φυσικά, δεν είσαι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, γι' αυτό είμαι ακόμη επιφυλακτικός. :smokingg:

Και πριν βιαστείτε να ρίξετε επάνω μου τις υποψίες σας λόγω του ότι «εξέτασα» το πτώμα, σας πληροφορώ πως δεν είναι παράλογο το ότι εξέτασα το πτώμα, καθώς διαπίστωσα πως κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος πια, ούτε καν ο ιατροδικαστής. Εξ άλλου, έχω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις περί ιατροδικαστικών εξετάσεων, καθώς ήμουν δημοσιογράφος παλαιότερα και είχα πάρε-δώσε με αστυνομίες για υποθέσεις δολοφονιών.

#80 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 28 February 2008 - 17:14

Lucifer [Sophia]
Sanosuke, όπως πάντα αποδεικνύεσαι δαιμόνιος ντετέκτιβ!
Re-l Mayar ήταν φανερό ότι σου άρεσε ο καθητής, όμως το ενδιαφέρον σου δεν βρήκε ανταπόκριση και το ξέρεις. Μήπως προσπάθησες να τον εκδικηθείς για το φτύσιμο που σου έριξε?
Πάντως όπως λέει ο Ryoma-sama υπάρχουν πολλοί με διπλή προσωπικότητα ανάμεσα μας! Ακόμα και εγώ ο ίδιος... (Ποιος είμαι, είπαμε? :P)

#81 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 28 February 2008 - 17:19

Aprilia

Δεν σε είχα για ύποπτο Agito αλλά το γεγονός ότι αρπάχτηκες με προβληματίζει....
Με ρώτησες και σου απάντησα...οπότε σε ρώτησα με την σειρά μου...
Και δεν απάντησες κιόλας....Ύποπτο...Πάρα πολύ ύποπτο!

#82 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 February 2008 - 17:27

Hajime Shibata [Whitelighter]

Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο αγαπητός Alucard, εγώ πάντως ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι σχετικά με το Lucifer... Πιστεύω πως προέβη πολύ γρήγορα σε συμπεράσματα χωρίς να δώσει καν πειστικά επιχειρήματα. :nosey:

Όσον αφορά εσένα, Rob Lucci, χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος, έχω ακουστά για τον τρόπο που εξοντώνεις τους εχθρούς σου (which is a violent way) και έχω λόγους να σε υποπτεύομαι, καθώς παρ' όλο που ο Onizuka-sensei δε φαινόταν να είχε συμμετάσχει σε κάποιον καβγά προηγουμένως, πρόσεξα ένα αρκετά ευδιάκριτο σημάδι από slash στην πλάτη του όταν έκανα μια πιο προσεκτική εξέταση του πτώματος. Φυσικά, δεν είσαι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, γι' αυτό είμαι ακόμη επιφυλακτικός. :smokingg:

Και πριν βιαστείτε να ρίξετε επάνω μου τις υποψίες σας λόγω του ότι «εξέτασα» το πτώμα, σας πληροφορώ πως δεν είναι παράλογο το ότι εξέτασα το πτώμα, καθώς διαπίστωσα πως κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος πια, ούτε καν ο ιατροδικαστής. Εξ άλλου, έχω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις περί ιατροδικαστικών εξετάσεων, καθώς ήμουν δημοσιογράφος παλαιότερα και είχα πάρε-δώσε με αστυνομίες για υποθέσεις δολοφονιών.

Rob Lucci [Yata]

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να μας θεωρείς πολύ αφελείς για να πιστέψουμε ότι είχες χρόνο να εξετάσεις το πτώμα χωρίς να σε βλέπει κανείς μας. Γιατί αν σε είδε κάποιος, πες μας, ποιός; Μήπως μετά το φόνο που διέπραξες θέλησες να εξετάσεις το πτώμα για να μην αφήσεις πίσω σου ίχνη; Φοβάμαι πως παγιδεύεσαι στις αντιφάσεις σου, Hajime Shibata.
1

#83 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 28 February 2008 - 17:28

Re-l Mayar (Damaged.Rose)

Μου άρεσε σαν καθηγητής και όχι με τον τρόπο που το εννοείς εσυ,
Lucifer! Έγω το μόνο που ξέρω είναι ότι χτές καθόμουν ήσυχα στο Building μου! Τόσο δύσκολη ήμερα και ήθελα να ξεκουραστώ. Εσύ όμως Lucifer, δεν μας είπες τι έκανες χτες. Και εμένα μου φαίνεται επίσης ότι δεν πολυσυμπαθούσες τον καθηγητή!:orly:

Posted Image

#84 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 February 2008 - 17:35

Sanosuke Sagara [Melkor1431]

και εμενα μου φαινεται πολυ υποπτο αυτο Hajime Shibata...
αλλα εισαι πολυ αδυναμος. προτεινω μια μαχη μαζι μου για να δουμε αν εχεις την δυναμη να κανεις ενα φονο.

οχι ασπρα γραμματα πλζ Λουνα , θα τυφλωθουμε...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#85 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 28 February 2008 - 17:42

Αλήθεια, Hajime Shibata, ο Rob Lucci έχει δίκιο...Έχεις κάποιον που να σε είδε να εξετάζεις το σώμα? :orly:

Posted Image

#86 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 February 2008 - 17:44

Tachikoma [Kenny]

Well, έχουμε πολύ λίγα στοιχεία στη διάθεσή μας (θα μας διαφώτιζε να ξέρουμε πως σκοτώθηκε ο Onizuka-sensei), αλλά από τα λίγα που ειπώθηκαν, υποψιάζομαι τον Alucard. Εκτός του ότι είναι από τη φύση του υπερδραστήριος τις νύχτες, ήταν ο πρώτος που μίλησε εδώ μέσα. Και όχι απλά μίλησε εδώ μέσα, αλλά πρώτη του κουβέντα ήταν να κατευθύνει τις υποψίες σε ένα άλλο άτομο (Lucifer), και μάλιστα με εντελώς σαθρό επιχείρημα ("πως να εμπιστευτείς κάποιον μ' αυτό το όνομα", έλεος, Alucard, you can do better than that). Βιάστηκε να βγάλει την ουρά του απ' έξω από τη σκηνή του φόνου. Ύποπτο, ΠΟΛΥ ύποπτο...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#87 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 28 February 2008 - 17:56

agito/akito

Πολυ εξυπνο φιλε μου Agito αλλα σε αυτο το σημειο μαλλον προσπαθεις να μας κοροιδεψεις.:orly:Εισαι σοβαρος?ΔΕΝ ανεφερες καν το αλλωθι σου.Υποπτο...Δεδομενου το οτι εχεις διπλη προσωπικοτητα ειναι παρα πολυ πιθανο να εκανες το φονο και τωρα να μην το θυμασαι...:oo:

Μα τι λέτε πότε αρπάκτηκα είστε τρελοί .....?Εγώ εκλτές έκανα βόλτες πάνω από το κέντρο της πόλης και δεν έχω καμία ιδλεα γιατί με κατηγορεί η aprilia στα καλα καθούμενα εκτός και αν .............................
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#88 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 28 February 2008 - 18:18

Majo Rika [Kienzan]

Ο πραγματικός δολοφόνος απο την αλλη είναι συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας και δεν υποπευόμαστε. ποτέ!!

Ενα τυχαίο παραδειγμα τέτειας παρίπτωσης είναι ας πούμε ο περίφημος Ντεντεκτιβ L[Karkas]:df13952b:.
Φτάνει να συνηδητοποιήσετε οτι με την αστυνομία υπο τον ελενχο του το μονο του εμπόδιο για την επικράτηση του είμαστε εμεις! Λογικό ειναι να μας θέλει νεκρούς.:df13952b:

L (Karkas)

Majo Rika...

Καταλαβαίνω ότι σκέφτεσαι πως, εφόσον το πρόσωπο δεν είναι κάποιο απ'τους κακούς της υπόθεσης, πρέπει να είναι κάποιος απ'τους κακούς, ή τουλάχιστον, κάποιος πάσης υποψίας.

Εφόσον δεν είμαι ένοχος δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Παρόλ'αυτα σε διαβεβαιώνω ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω, και για να πιάσω τον ένοχο.

Οπότε...τα χαρτιά μου είναι ακόμα ανοιχτά. Πάντως προς το παρόν...υποπτεύομαι τους πάντες σε ένα βαθμό...

Τέλος, δεν θεωρώ τυχαίο που 3 προς το παρόν κυρίως ύποπτοι από τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης υποπτεύομαι κάποιον από το δικό μου δωμάτιο.

Alucard...εσύ τι έκανες χτες το βράδυ? Γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι κρύβεις?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#89 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 28 February 2008 - 18:18

Aprilia

Ο τρόπος σου σε προδίδει Agito! Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται δεν λένε?
Eξάλλου όπως είπε και Ryoma έχεις διλή προσωπικότητα.Ίσως γι'αυτό να είσαι τόσο νευρρικός!Γιατί μπορεί να το έκανες και να μη το θυμάσαι..!
Και δεν σε υποπτεύομαι μόνο εγώ..!:calm:

#90 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 February 2008 - 18:26

Posted Image
Fay [dmvagos]

Και επί τη ευκαιρία, για πες, πώς πέρασες τη νύχτα, μικρέ άυπνε αιμορουφηχτή;;:orly:

Posted Image
Alucard [Phantom]

Είπαμε, ξάγρυπνος έμεινα. Επειδή όμως έμεινα ξάγρυπνος παρατήρησα πως ο Lucifer έχει το όνομα, έχει και την χάρη. Αλλιώς για ποιον λόγο έφυγε από το δωμάτιο όταν όλοι κοιμόμασταν (ή έτσι νόμιζε) και γύρισε ύστερα από αρκετή ώρα ?

Τώρα βέβαια με τα στοιχεία που
βγαίνουν στην φόρα για τον Rob Lucci και τον Hajime Shibata ίσως να αναθεωρήσω

Επίσης Tachikoma απάντησα πρώτος αλλά όχι με σαθρό επιχείρημα όπως νόμιζες. Ήταν ένα τεστ αντίδρασης για να δω πως θα αντιδράσει ο
Lucifer, ο οποίος αν και μίλησε, δεν έδωσε καμία απάντηση στα λεγόμενά μου :hiding_something:

E5VV38U.jpg