Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• This topic is locked This topic is locked
369 replies to this topic

#316 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 March 2008 - 02:19

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]

το τρελό 15ντάχρονο ξαναεπέστρεψε :hahaha:
Λοιπόν αρχικά να κάνω μια παρατήρηση στα λεγόμενα του Tachikoma.Λοιπόν το δοκίμασα και παρατήρησα ότι στα pm όταν κάνεις κάτι quote στο βγάζει με την μορφή που το έχει ποστάρει ο Sanosuke. Τέσπα επειδή προβληματίστηκα από την αντίδραση του Sanosuke,για αυτό έκανα μια αναδρομή σε αυτά που έχουν ειπωθεί. Λοιπόν παρατήρησα ότι από κάποιο σημείο και μετά και ο Sanosuke κατηγορούσε σθεναρά τον L(πιστεύω ότι ένας δολοφόνος δεν θα κατηγορούσε έστι πεισματικά κάποιον συνεργάτη του),επίσης είδα ότι είχε κατηγορήσει και τον ichigo.Οπότε έχω αρχίσει να νιώθω ότι όντως κάτι ξέρει,άρα για την ώρα τουλάχιστον εγώ πιστεύω τα λεγόμενα του ότι είναι επιθεωρητής.
Α!μόλις είδα και την pic,ένταξη Sano τώρα παίρνω πιο σοβαρά τα λεγόμενα σου.

Τέσπα Tachikoma βλέπω ότι λες

η στρατηγική "βγαίνω και λέω ότι είμαι ο σπιούνος" είναι fail.

Λοιπόν έχουμε χάσει ήδη έναν επιθεωρητή,σε αυτή την φάση δηλαδή εσύ αν ήσουνα επιθεωρητής δεν θα ένιωθες ότι κινδυνεύει και η δίκια σου η ζωή?? Και εφόσον θα το ένιωθες αυτό δεν θα έκανες τα πάντα για να αποκαλύψεις τους δολοφόνους?? Εγώ τουλάχιστον αυτά τα συναισθήματα πιστεύω ότι θα τα ένιωθα άνετα. Από εκεί και πέρα τώρα αν ο Sanosuke λέει την αλήθεια και σε αυτό το γύρο καταλήξει λιντσαρισμένος ή δολοφονημένος,τους δολοφόνους τους έχει κατονομάσει.Οπότε εμείς οι εναπομείναντες πολίτες τι στο καλό θα τους στριμώξουμε τους άτιμους.

Και τώρα κάτι άλλο που παρατήρησα...
λοιπόν αν υπολογίσουμε αυτά που είχε πει η Majo Rika στο building #3 έχουμε ένα σίγουρο δολοφόνο τον Fay D. Flourite. Η Majo Rika τον είχε αναφέρει δύο φορές ως συνεργάτη του L,οπότε και σαν επιθεωρητής που ήτανε υπολογίζω πολύ τα λόγια της.
Τώρα από εκεί και πέρα υπολογίζοντας τα λεγόμενα του Sanosuke,και κόβοντας τις αντιδράσεις του Tachikoma.Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ίσως το Tachikoma να είναι ένας από τους δολοφόνους. Οπότε αν το δούμε έτσι το building #1 δεν νομίζω να έχει πάνω από δυο δολοφόνους. Επίσις πιστεύω ότι για να έχουμε θύματα σε όλα τα buildings,πρέπει στο καθένα απο αυτά να υπάρχει μέσα τουλάχιστον ένας δολοφόνος. Αν τώρα απολογίσουμε αυτή την λογική έχουμε ένα δολοφόνο μέσα στο building #2.Εκεί αν δεχτούμε ότι ο Sanosuke είναι επιθεωρητής και ο Rob Lucci είναι αθώος όπως λέει,τότε για πιθανός δολοφόνος μας μένει ο Naruto.

rrmr.png

#317 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 March 2008 - 02:42

...αν δεχτούμε ότι ο Sanosuke είναι επιθεωρητής...

Posted Image
Fay [dmvagos]

Δεν έχω να πω κάτι. Οι τελευταίες ενέργειες του Sanosuke πραγματικά με ενόχλησαν... Πάρα πολύ όμως...

Spoiler:

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#318 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 15 March 2008 - 10:46

Μυστήρια πράγματα....βγήκαν όλοι και το παίζουν σπιούνοι. :oo:

Sanosuke , στην περίπτωση που είσαι επιθεωρητής δικαιώνεσαι και μετά όσους έχεις δείξει θα τους λιντσάρουμε εγγυημένα. :hahaha:
1

#319 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 March 2008 - 11:06

Λοιπον εγω θα πιστεξω τον Sanosuke, και επισης βλεπω τους Fay, Tachikoma, Naruto και Yata σαν πιθανους δολοφονους, καθως ειναι οι μονοι που πανε κοντρα στον Sanosuke.
Kαι εσενα tachikoma δεν σε βλεπω να αντιδρας με τον ιδιο τροπο στον Fay, μμμ... κατι μου βρωμαει εδω:hmmm:
και επισης Tachikoma δεν λεω εγω ψεματα εσυ λες
Επιπλεον Νaruto, o Tachikoma εχει το ιδιο αλλοθι με εμενα γιατι δεν αντιδρας?

Posted ImagePosted Image

#320 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 March 2008 - 14:55

Well, what do you know... να σου και δεύτερος "Είμαι επιθεωρητής, σκοτώστε με!". :uhh:

Ε λοιπόν, εμένα δεν μου το βγάζετε από τον επεξεργαστή μου ότι και οι δύο είναι fake. Μας κοροϊδεύουν δύο δολοφόνοι, προσπαθώντας να ξεμπροστιάσουν τον πραγματικό επιθεωρητή.

Μέχρι στιγμής, η λίστα των δολοφόνων δείχνει να είναι:

Sanosuke <-- απλά διαβάστε τα προηγούμενο posts μου.
Fay <-- ο οποίος κατηγορεί τον Sanosuke για να έχει άλλοθι αφού αποδειχτεί ότι ο Sanosuke είναι δολοφόνος.
Zoro <-- ο οποίος έχει βαλθεί να με ξεκάνει για να μείνει μόνος κι ανενόχλητος στο δωμάτιο Α.

Όχι ότι μου έχουν φύγει εντελώς οι υποψίες για Nekoi, αλλά αυτοί οι 3 μου φαίνονται ΠΟΛΥ πιο ύποπτοι.

Kαι εσενα tachikoma δεν σε βλεπω να αντιδρας με τον ιδιο τροπο στον Fay, μμμ... κατι μου βρωμαει εδω:hmmm:

Επειδή κοιμόμουν στον πραγματικό κόσμο, μήπως; Έλεος, people, I have a life. :deadga6:

και επισης Tachikoma δεν λεω εγω ψεματα εσυ λες

Ναι, εντάξει... απαντήσεις επιπέδου "your mom". Πολύ πείθεις.

Tachikoma το άλλοθι σου δεν λέει τίποτα καθώς εγώ δουλεύω την νύχτα, εσύ θα μπορούσες άνετα να κυκλοφορείς τη νύχτα μέσα από τις διόδους που σου έχει διαθέσει ο sector 9. 'οτι εχεις πει μεχρι τώρα μόνο την ενοχή σου αποδεικνύει.

Άλλη από κει. Όταν εσείς κοιμάστε, ή για την ακρίβεια ΚΑΝΕΤΕ ότι κοιμάστε, εγώ είμαι απενεργοποιημένο και φορτίζω. Θέλω-δεν-θέλω, είμαι αδρανές μέχρι το πρωί. Καταλαβαίνεις ελληνικά ή να στο πω στα DESU; :fromabove:

Και όταν λες "δουλεύω την νύχτα" τί ακριβώς εννοείς; Εξήγησέ το λίγο. :nosey:

_ _ _

Anyway, έπειτα από πολλή σκέψη (κόντεψα να κάψω ασφάλεια), από τους 3 δολοφόνους θα ψηφίσω Sanosuke, διότι έχει κάνει τις πιο απέλπιδες προσπάθειες απ' όλους για να καθαρίσει το όνομά του (2 πλαστογραφήσεις). Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω 3 άτομα μαζί, όμως.

Δε με βλέπω να ζω μέχρι το τέλος, διότι τους έχω ξεμπροστιάσει (ένας από τους Fay/Zoro θα με φάνε), αλλά δεν πειράζει, το Section 9 έχει πολλά tachikomas. Αν δεν σας πιάσω εγώ, θα σας πιάσουν ένα από τα αδέλφια μου. Και προσέξτε! Τα tachikomas έχουμε συλλογική συνείδηση! Τα αδέλφια μου θα ξέρουν τι κακό μου κάνατε!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#321 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 March 2008 - 15:08

Παλι τον sanosuke βλεπω οτι κατηγορεις ε tachikoma; το κανεις αυτο για να στρεψεις τις υποψιες πανω του, να λινσαριστει και να μην αναγκαστειτε εσυ και ο φιλος σου ο Naruto να τον ξεκανετε, ετσι δεν ειναι??:df13952b:

και πως στο διαολο θα σε φαω εγω, γινεται οι πολιτες να φανε δολοφονους
εκτος και αν φαγοθειται ματαξυ σας, (αν σε φαει ο Fay)

Posted ImagePosted Image

#322 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 March 2008 - 15:25

Παλι τον sanosuke βλεπω οτι κατηγορεις ε tachikoma; το κανεις αυτο για να στρεψεις τις υποψιες πανω του, να λινσαριστει και να μην αναγκαστειτε εσυ και ο φιλος σου ο Naruto να τον ξεκανετε, ετσι δεν ειναι??:df13952b:

Εδώ γελάμε (πικρόχολα). Πριν κατηγορήσετε, βάλτε το να σκεφτεί.

Αν ήμουν δολοφόνος, Zoro, δεν θα σπαταλούσα την ψήφο μου σε ένα άτομο που κινδυνεύει να λυντσαριστεί. Θα ψήφιζα κάπου αδιάφορα για να μην κινώ υποψίες, και τη νύχτα θα έκανα ανενόχλητο τη δουλειά μου.

Την επόμενη φορά που θα βιαστείς να κατηγορήσεις κάποιον αθώο, τουλάχιστον πες κάτι πιο αφοπλιστικό. Από πειθώ σκίζεις...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#323 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 March 2008 - 16:07

Εδώ γελάμε (πικρόχολα).
Αν ήμουν δολοφόνος, Zoro, δεν θα σπαταλούσα την ψήφο μου σε ένα άτομο που κινδυνεύει να λυντσαριστεί. Θα ψήφιζα κάπου αδιάφορα για να μην κινώ υποψίες, και τη νύχτα θα έκανα ανενόχλητο τη δουλειά μου.

Μετα λες σε εμενα να σκεφτομαι Tachikoma, οι δολοφονοι εχουν και καποια συμφεροντα, δεν κατηγορουν αδιαφορα, αλλα προσπαθουν να παγιδευσουν αθωους πολιτες, για να γλιτωσουν το τομαρι τους, για αυτο μην μου λες οτι αν ησουν δολοφονος (που εισαι) θα ψηφιζες αδιαφορα:mador2:

Posted ImagePosted Image

#324 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 March 2008 - 18:29

εγω, δεν εχω να πω τιποτα αλλο. οτι θελετε καντε. θα σας κανω οτι χειροτερο μπορει να σας συμβει, θα σας αφησω να αντιμετωπισετε τις ευθυνες των πραξεων σας. εγω ξερω οτι δεν ειμαι ενοχος και τελειωσε. οταν θα με λυντσαρετε θα το δειτε και εσεις.

TAchikoma παιρνεις την ψηφο μου για τελευταια φορα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#325 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 15 March 2008 - 20:24

Αχαα... Ποιος είναι καλύτερος στο Photoshop?? :P
Fay χωρίς αμφιβολία πια είσαι στη λίστα μου για τους Δολοφόνους...
Ζoro μια απ'τα ίδια...
Τώρα για τον άλλο δολοφόνο επιφυλάσσομαι...

#326 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 March 2008 - 22:41

Λοιπον να σου πω εγω ποιοι ειναι οι δολοφονοι, ειναι ο Tachikoma, o Fay και ο Naruto. Καλα ρε Fay πιο αποτυχημενη προσπαθεια πλαστογραφησης δεν εχω ξαναδει. Τεσπα...

Posted ImagePosted Image

#327 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 15 March 2008 - 23:12

Σίγουροι για το ποιος είναι ο δολοφόνος δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε, εκτός και αν κάποιος είναι επιθεωρητής φυσικά, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια. Και πρέπει να πω ότι ο Tachikoma παρουσιάζει πειστικά τα επιχειρήματά του.

Θα ψηφίσω τελικά Fay, συνδυάζοντας όλους τους παράγοντες (θεωρία του Tachikoma, προσπάθεια πλαστογράφησης κλπ).
1

#328 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 16 March 2008 - 00:25

Δεν είναι προσπάθεια πλαστογράφησης. Είναι αγανάκτηση για την "εξυπνάδα" που έκανε ο Sanosuke να ποστάρει pm με τον αφηγητή. Απλά καταστράφηκε το παιχνίδι (ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ).
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#329 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2008 - 00:48

Suiseiseki

Το να ψηφίσει ο tachikoma τον επιθεωρητή αποδυκνείει την ενοχή του.
Αν δεν επέμενε τόσο πολύ στην εξαφάνιση του επιθεωρητή τότε ίσως να είχα στρέψει την προσοχή μου και εγώ προς τον Rob Luci.

λυπηθήτε με ρε, γράφτε ποιος ειναι ποιος μπερδεύομαι

#330 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 16 March 2008 - 11:03

Re-L Mayar

Χμ...Tachiκoma, τα λές όλα πολύ παράξενα....Συμφωνώ με την Suiseiseki...

Posted Image