το τρελό 15ντάχρονο ξαναεπέστρεψε

Λοιπόν αρχικά να κάνω μια παρατήρηση στα λεγόμενα του Tachikoma.Λοιπόν το δοκίμασα και παρατήρησα ότι στα pm όταν κάνεις κάτι quote στο βγάζει με την μορφή που το έχει ποστάρει ο Sanosuke. Τέσπα επειδή προβληματίστηκα από την αντίδραση του Sanosuke,για αυτό έκανα μια αναδρομή σε αυτά που έχουν ειπωθεί. Λοιπόν παρατήρησα ότι από κάποιο σημείο και μετά και ο Sanosuke κατηγορούσε σθεναρά τον L(πιστεύω ότι ένας δολοφόνος δεν θα κατηγορούσε έστι πεισματικά κάποιον συνεργάτη του),επίσης είδα ότι είχε κατηγορήσει και τον ichigo.Οπότε έχω αρχίσει να νιώθω ότι όντως κάτι ξέρει,άρα για την ώρα τουλάχιστον εγώ πιστεύω τα λεγόμενα του ότι είναι επιθεωρητής.
Α!μόλις είδα και την pic,ένταξη Sano τώρα παίρνω πιο σοβαρά τα λεγόμενα σου.
Τέσπα Tachikoma βλέπω ότι λες
Λοιπόν έχουμε χάσει ήδη έναν επιθεωρητή,σε αυτή την φάση δηλαδή εσύ αν ήσουνα επιθεωρητής δεν θα ένιωθες ότι κινδυνεύει και η δίκια σου η ζωή?? Και εφόσον θα το ένιωθες αυτό δεν θα έκανες τα πάντα για να αποκαλύψεις τους δολοφόνους?? Εγώ τουλάχιστον αυτά τα συναισθήματα πιστεύω ότι θα τα ένιωθα άνετα. Από εκεί και πέρα τώρα αν ο Sanosuke λέει την αλήθεια και σε αυτό το γύρο καταλήξει λιντσαρισμένος ή δολοφονημένος,τους δολοφόνους τους έχει κατονομάσει.Οπότε εμείς οι εναπομείναντες πολίτες τι στο καλό θα τους στριμώξουμε τους άτιμους.η στρατηγική "βγαίνω και λέω ότι είμαι ο σπιούνος" είναι fail.
Και τώρα κάτι άλλο που παρατήρησα...
λοιπόν αν υπολογίσουμε αυτά που είχε πει η Majo Rika στο building #3 έχουμε ένα σίγουρο δολοφόνο τον Fay D. Flourite. Η Majo Rika τον είχε αναφέρει δύο φορές ως συνεργάτη του L,οπότε και σαν επιθεωρητής που ήτανε υπολογίζω πολύ τα λόγια της.
Τώρα από εκεί και πέρα υπολογίζοντας τα λεγόμενα του Sanosuke,και κόβοντας τις αντιδράσεις του Tachikoma.Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ίσως το Tachikoma να είναι ένας από τους δολοφόνους. Οπότε αν το δούμε έτσι το building #1 δεν νομίζω να έχει πάνω από δυο δολοφόνους. Επίσις πιστεύω ότι για να έχουμε θύματα σε όλα τα buildings,πρέπει στο καθένα απο αυτά να υπάρχει μέσα τουλάχιστον ένας δολοφόνος. Αν τώρα απολογίσουμε αυτή την λογική έχουμε ένα δολοφόνο μέσα στο building #2.Εκεί αν δεχτούμε ότι ο Sanosuke είναι επιθεωρητής και ο Rob Lucci είναι αθώος όπως λέει,τότε για πιθανός δολοφόνος μας μένει ο Naruto.