Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 13 March 2008 - 17:00
Τέλος πάντων, εγώ θα εμμείνω στην Re-L Mayar και ας είμαι η μόνη που την ψηφιζω!
Posted 13 March 2008 - 18:55
Posted 13 March 2008 - 21:55
Ψιλοπερίεργη η συμπεριφορά σου nekoi. Αλλά μάλλον προηγείται ο L. Δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλο λάθος, οπότε ας ελπίσουμε να έχουμε βρει επιτέλους έναν δολοφόνο. O Sanosuke Sagara δε φεύγει ποτέ από τη λίστα των υπόπτων μου, οπότε δεν είναι απίθανο να αλλάξω τελικά και την ψήφο μου. Ίδωμεν.
Posted 13 March 2008 - 22:30
Suiseiseiki.
θέλω να πιστεύω ότι όλοι είδατε την χθεσινή εκπομπή του Τακη "Αποκαλύψεις στην Κιτρινη Ζούγκλα" εκεί οι ερευνητές των γεγονότων αποκάλυψαν ότι πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα δολοφόνο αλλά δύο.
Είναι πολύ εύκολο για ακόμη μια φορά να παρασυρθούμε και να κατηγορήσουμε ένα αθώο άτομο. Ήδη συμετήχα στο λιντσάρισμα ατόμων υπεράνω υποψίας και δεν θα ήθελα να παρασυρθώ άλλο.
Προσπάθησα να παρακολουθήσω τις συζητήσεις όμως και κατάλαβα ότι κανένας δεν έχει λάβει υπόψη του ότι κοντά στο θύμα έχουν βρεθεί ίχνη φύλου, τυριού και άχνης. Το οποίο σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Μπουγάτσα με τυρί και άχνη.
Έχοντας το μοναδικό κατάστημα μπουγάτσας στην πόλη μας μπρώ να σας πώ ότι αυτό τον συνδυασμό μόνο δύο άτομα τον τρώνε. ο ένας είναι ο Θείος Σπώνης, ο οποίος όπως γνωρίζεται σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να σώσει την πόλη μας από την Akatsuki. Ο άλλος είναι ο L απο την πρώτη ημέρα μου φάνηκαν ύποπτες οι κινήσεις του. Απο τότε που άρχισαν οι φόνοι ο L σταμάτησε να καταναλώνει τις απίστευτες ποσότητες γλυκών, σταμάτησε ακόμη να ψωνίζει απο το μαγαζί μου.
Όμως την νύχτα του φόνου, ο Majo rika πέρασε απο το μαγαζί μου, το οποίο λόγο της φύσης του (μπουγατσατζίδικο) είναι ανοιχτό όλο το βράδυ για να ετοιμαστούν τα προϊόντα της επόμενης ημέρας. Το υπόπτο είναι οτι ο Majo Rka αγόρασε μια μπουγάτσα κρέμα, μαζί με μία μπουγάτσα Τυρί με άχνη και δύο Μίλκο.
Μόνο ένας είναι αρκετά διεστραμμένος για να επιβάλει στον ουρανίσκο του αυτή τη γεύση. Ο Τάκης το είπε στην εκπομπή του οι δολοφόνοι είναι δύο και εγώ σας τους παρουσιάζω.
αυτά τα λίγα είχα να πω και επιστρέφω στη δουλεία μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας από εδώ και πέρα πουλώντας και νέες μορφές μπουγάτσας.
Posted 13 March 2008 - 22:33
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 March 2008 - 22:34
Suiseiseiki.Spoiler:
Να'σαι καλά Eri μου έφτιαξες το κέφι!!! Αλλά θα γίνω λίγο σπαστικός και θα το παίξω rule-freak. Έχεις ρίξει δύο ψήφους. Can u keep just one plz, proud mpugatsa sales-girl?

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 13 March 2008 - 22:39
αναφέρω τον Majo rika ως πιθανό συνεργάτη.
εσυ ότι τί; θες να γίνεις σπόνης στη θέση του σπόνη;
Posted 13 March 2008 - 23:09
Lucifer, έχεις φανατιστεί. Επειδή προφανώ έχεις τυφλωθεί από ένας μίσος που δεν καταλαβαίνω, έχω να σου πώ ότι είσαι λάθος. Σχεδόν κανέναν δεν ήξερα απο τα παιδιά. Η Aprilia, η συγχωρεμένη μου φάνηκε ύποπτη και δεν φταίω εγώ για αυτό αλλά η διαολεμένη άποψη που είχα για αυτή. Τώρα μην μου το παίξεις ανήξερη αλλά ήσουν και εσύ ένα από τα άτομα που την κατηγόρησε, οπότε αυτό σε κάνει το ίδιο ύποπτη με εμένα. Και θέλω το ίδιο με εσένα να βρω τους δολοφόνους, οπότε μην λες ότι θα μπορούσα να διαπράξω φόνο...Και ιδιαίτερα να σκοτώσω άτομα που μου είναι άγνωστα.
Τώρα που είπαμε και για δλολοφόνους, L, σε βλέπω έχεις λουφάξει...Τι, καταστρέφονται τα σχέδιά σου? Και αυτό ποy τόνισε η φίλτατη συγκάτοικός μου Suiseiseki περί μπουγάτσας είναι απίστευτα και τρομερά ύποπτο...
Posted 14 March 2008 - 00:04
Αληθεια Naruto,Ichigo που χανεστε συνεχεια εισεις?? Και εσεις εισται οι μονοι οποιοι δεν κατηγορουν τον L(ουτε εγω τον κατηγορουσα αλλα, τωρα αλλαζω)Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι μας αφηνεται να αλληλοσκωτοθουμε, ωστε να κερδισετε εσεις, και τα καταφερνετε καλα μεχρι τωρα. Γιατι ποιος θα υποπτευθει καποιον που δεν επιχειρηματολογει, και δεν κατηγορει κανεναν?? Για να δουμε...
Ο λογος που δεν κατηγορω τον L ειναι οτι αν ειναι ο δολοφονος,αποκλειετε να ειναι μονος του.Αν αυτο συμβαινει οι αλλη δολοφονοι θα προσπαθουν ειτε να κτυφτουν ειτε να καλυψουν τα νωτα τους.Αυτο θα το καταφερουν κατηγοροντας των μιας και ξερουν οτι ειναι καμενο χαρτι πλεον με οσα εχουν υποθει παραπανω.Γι'αυτο των λογο πρεπει καποιος να ψαξει και τους υπολοιπους για να μην συμβη την τελευταια στιγμη και αφου μας εχουν καθαρισει ολους.Επισης εχω δει οτι ακομα ο Alucard δεν μου εχει απαντησει και αυτο με βαζει σε υποψιες
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 14 March 2008 - 02:13
αχουυυ τελικά τα λεγόμενα της Suiseiseiki με μπέρδεψαν ακόμα περισσότερο

Πολλές μπουγάτσες μαζεύτηκαν και αυτό με αποσυντονίζει

το διαλύσαμε αργά και η Yuuko μου πρότεινε να μείνω εδώ για απόψε.E!και εγώ έμεινα

αυτή η συμπεριφορά του L λοιπόν μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ περίεργη,εννοώ ότι ακόμα και όταν είχε να αντιμετωπίσει την υπόθεση του kira την αγάπη του για τα γλυκά δεν την παραμέλησε. Οπότε εφόσον το κάνει τώρα,αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν τον απασχολεί κάτι.Αν τον κατατρώει κάτι...Απο τότε που άρχισαν οι φόνοι ο L σταμάτησε να καταναλώνει τις απίστευτες ποσότητες γλυκών, σταμάτησε ακόμη να ψωνίζει απο το μαγαζί μου.
Από την άλλη όμως πλέον είναι και ο Sanosuke στην μέση,που από την στιγμή που είπε το παρακάτω:
αυτά τα λεγόμενα του λοιπόν με έχουν μπερδέψει υπερβολικά! Βλέπετε από την μια σκέφτομαι ότι ένας σπιούνος δεν θα αποκάλυπτε έτσι την ταυτότητα του για να μην τον φάνε οι δολοφόνοι,από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ίσως αν ένας σπιούνος στριμωχνόταν αρκετά να κατέφευγε στην ύστατη λύση να αποκαλύψει την ταυτότητα του και να κατονομάσει τους δολοφόνους. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο Sanosuke αναφέρεται στον ευατό του ως σπιούνο ενώ εμείς εδώ ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με Επιθεωρητές. Και όπως και να το κάνουμε όπως ένας μπάτσος δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον εαυτό του γουρούνι,έτσι δεν νομίζω ένας επιθεωρητής να αποκαλούσε τον εαυτό του σπιούνο.Είναι και θέμα αυτοεκτίμησης πως να το κάνουμε. Βέβαια εννοείτε πως δεν μπορώ να πιαστώ μόνο από δυο λέξεις.Για αυτό υπολογίζω και αυτό που λέει η Majo Rika για τον Sanosuke:πιστευω οτι ηρθε η ωρα να ανοιξω τελειως τα χαρτια μου. για οσα ντουβαρια δνε το εχουν καταλαβει ακομα ειμαι ο ενας απο τους 2 σπιουνους. ο Lucifer, o Rob, ο Alucard & η Nekoi ειναι αθωοι. αντιθετως... ο L ειναι σιγουρα δολοφονος οπως και ο Fay. οποτε ασε τα σαπια dungeon master . επισης, προφανως εχω αλλους 2 υποψηφιους δολοφονους, οποτε με την ησυχια μας...
Επίσης βλέπω ότι αρκετά άτομα επισημαίνουν ότι ο Sanosuke έχει αρκετά παράξενη συμπεριφορά,υπολογίζοντας και αυτό λοιπόν και ελπίζοντας το πλήθος να έχει δίκιο αυτή την φορά,ρίχνω την τελική μου ψήφο στον Sanosuke. Και ελπίζω αυτή την φορά η ψήφος μου να είναι σωστή και να μην πέσω έξωξέρουμε οτι ένας σπιουνος ποτε δε θα αλαζε το στοχο του.
Εσυ απο την αλλη μας τα γυρίζεις...
Μια Arucard μια L.

Posted 14 March 2008 - 12:19
Building #1
[table="head"]Character | Nickname | Κατάσταση | Ρόλος
Roronoa Zoro | Ephialtes
Tachikoma | Kenny
[/table]
Building #2
[table="head"] Character | Nickame | Κατάσταση | Ρόλος
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Naruto | kabamaru-1986
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
Majo Rika | Kienzan
[/table]
Building #3
Fay D. Flourite | dmvagos
Lucifer | _sophia!!!_
[/table]
Building #4
Re-l Mayar | Damaged Rose
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Suiseiseki | Erisabetsu
[/table][/QUOTE]
Ο trynksssj2 και ο Phantom Duck απομακρυνθήκαν λόγω μη συμμετοχής... έτυχε ο ένας να είναι και δολοφόνος... Η νύχτα πέφτει...
Posted 14 March 2008 - 12:27
Building #1
Roronoa Zoro | Ephialtes
Tachikoma | Kenny
[/table]
Building #2
[table="head"] Character | Nickame | Κατάσταση | Ρόλος
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Naruto | kabamaru-1986
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
[/table]
Building #3
Fay D. Flourite | dmvagos
Lucifer | _sophia!!!_
[/table]
Building #4
Re-l Mayar | Damaged Rose
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Suiseiseki | Erisabetsu
[/table]
Posted 14 March 2008 - 12:52
οι δολοφόνοι όμως το ήξεραν και αυτό με προβληματίζει αμέσως αμέσως το μυαλό μου πάει στον Rob Λίπσκι αφού αυτός ήταν συγκάτοικος του.
ωστόσο θα ήθελα να μάθω τι έκανε εκείνο το βραδυ ο TAhcikoma και η Yuzurina Neko αφού όταν έφυγα για δουλειά η η λατρεμένη συγκάτοικος μου έλειπε από το σπίτι.
Posted 14 March 2008 - 13:35
Roronoa ZoroΟ λογος που δεν κατηγορω τον L ειναι οτι αν ειναι ο δολοφονος,αποκλειετε να ειναι μονος του.Αν αυτο συμβαινει οι αλλη δολοφονοι θα προσπαθουν ειτε να κτυφτουν ειτε να καλυψουν τα νωτα τους.Αυτο θα το καταφερουν κατηγοροντας των μιας και ξερουν οτι ειναι καμενο χαρτι πλεον με οσα εχουν υποθει παραπανω.Γι'αυτο των λογο πρεπει καποιος να ψαξει και τους υπολοιπους για να μην συμβη την τελευταια στιγμη και αφου μας εχουν καθαρισει ολους.Επισης εχω δει οτι ακομα ο Alucard δεν μου εχει απαντησει και αυτο με βαζει σε υποψιες
Επιασα λαβρακι Naruto, αυτο ακριβως λεω και εγω, εσυ και οι συνεργατες σου κρυβεστε, με το να μην postαρετε συχνα, ετσι μειονονται οι πιθανοτητες να σας κατηγορησει καποιος. Αληθεια εσυ τι εκανες την νυχτα, και απο οτι εχω διαπιστωσει μονο μια φορα μας εδωσες αλλοθι

Επισης την νυχτα πριν απο το θανατο του Ιchigo, την ωρα που αυτοι νομιζαν οτι κοιμομουνα ακουσα τον Ταchikoma και τον Ichigo να μιλανε ψηθιριστα, αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι ελεγαν

Posted 14 March 2008 - 14:45
Αυτή την φορά πέσαμε μέσα...
Συμφωνώ με τον Roronoa...Και τα λεγόμενά σου Naruto είναι ύποπτα...Σαν να κάλυπτες τoν L...