Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• This topic is locked This topic is locked
369 replies to this topic

#256 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 March 2008 - 20:22

off-game : Παιδιά οφείλω να παραδεχτώ ένα λάθος. Σκεφτόμουν για τον Alucard που με κατηγορησαν οτι υπερασπιστηκα, και είπα ότι κατηγορώ τον Sanosuke. Συγγνώμη, να ακυρωθεί αυτό που είπα , μελκορ.

#257 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 March 2008 - 20:36

Detective L (karkas)

Λοιπόν. Sanosuke, να ξεκαθαρίσω πρώτα ότι το γεγονός ότι αφού η Yuzuriha κατηγόρησε τη Ryoma, ναι μάλιστα, θεωρείται ύποπτη. Αν είναι δολοφόνος τότε μπορεί να προσπάθησε να στρέψει τα πυρά πάνω στη Ryoma, αλλά αφού απέτυχε, τη σκότωσε εν ψυχρώ.

Spoiler:

Τώρα Sanosuke, νομίζω ότι κρύβεις κάτι πίσω απ'τα λόγια σου. Λες ότι είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Σε ποια αλυσίδα δηλαδή? Μήπως είμαι ένας πολίτης που απλά εσύ μπορείς να βγάλεις έυκολα από τη μέση? Δηλαδή βρήκες αφορμή το γεγονός ότι δεν μπορείς να με κατηγορήσεις, αφού σοβαρές κατηγορίες όπως λες δεν έχεις, το γεγονός ότι με κατηγορεί σφόδρα η Majo, άσχετα με το γεγονός ότι μίλησες πριν απ'αυτήν? Επίσης λες, ο θάνατος μου η ζωή μου, και όταν το λες ακούγεται σαν να το εννοείς για τον εαυτό σου. Οι υποψίες ότι συνεργάζεσαι με τη Majo αυξάνονται, πλέον είστε οι Νο 1 ύποπτοι για μένα στην υπόθεση αυτή.

#258 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 11 March 2008 - 20:38

Επειδη εχω ειδει νευριαση αφανταστα με οτι γινετε!Να πεθενουν δλδ αθωεοι και να την γλιτωνουν αυτα τα καθαρματα συνεχεια!:madtodeath:
Περιμενω ομως να ακουσω τι εχει να μας πει και ο Alucard για το αν ειδε παλι τον Lucifer να κυκλοφορη την ωρα του φονου στον διαδρομο οπως και τις αλλες 2 φορες.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#259 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 11 March 2008 - 20:46

Roronoa Zoro

αληθεια Sanosuke γιατι θελεις να μαθεις ποιοι ειναι οι επιθεωρητες??
για να τους ξεπαστρεψεται εσυ και η φιλη σου η Νεκοι?

Posted ImagePosted Image

#260 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 11 March 2008 - 20:47

Οι υποψίες ότι συνεργάζεσαι με τη Majo αυξάνονται, πλέον είστε οι Νο 1 ύποπτοι για μένα στην υπόθεση αυτή.

Aπλώς να σου θυμίσω οτι η ψήφος μου στο προϊγούμενο γύρο ήταν ο sanosuke.
Σε ένα γύρο οπου τον ψήφησαν και αλοι και κυνδυνεψε να λιντσαριστει...:uhh:
Posted Image

#261 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 March 2008 - 20:51

L (karkas)

Για να συμπληρώσω το τελευταίο μου ποστ θέλω να πω ότι, αν θυμηθείτε καλά, θα δείτε ότι και ο Hajime Shibata και ο Agito είχαν κατηγορήσει σφόδρα τον Sanosuke, ενώ αυτός ποτέ την Majo. Μήπως ο Hajime επανεξέταζε την υπόθεση σου και έφτασε σε κάτι πικάντικο Sanosuke?

Και αυτό σε φόβισε, Majo? Μην ξεχνάς ότι απ΄τους 5 δολοφόνους λογικό είναι να σκάσει τρίπλα και να κατηγορήσουν κάποιον δικό τους για το καλό των υπολοίπων. Πριν τα τελευταία τραγικά συμβάντα κάτι τέτοιο ήταν αρκετά πιθανό, για να μην πω και λογικό. Και μην ξεχνάμε ότι δεν έχεις δώσει άλλοθι.

#262 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 11 March 2008 - 20:52

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]

μιλας εσυ για την τιμωρια των δολοφονων? και αληθεια αν οι δολοφονοι σε εχουν βαλει στο ματι, γιατι δεν σε σκωτοσαν κατευθειαν, και αντι για αυτο σκοτωσαν εναν εχθρο σου?? Αληθεια Νεκοι τι κανατε εσυ και o Sanosuke την νυχτα?? Παλι την κανατε την δουλεια σας ε? Ε, λοιπον τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι εισται και οι 2 δολοφονοι.

Και L αν στα αληθεια εισαι εισαι επιθεωρητης (που πολυ αμφιβαλλω) συγχαρητηρια καλη δουλεια μεχρι τωρα!!!!!!!!!:oo:

Zoro όπως και στην συζήτηση που κάναμε νωρίτερα,σε αυτή που σε ρώτησα κάποια πράγματα σχετικά με την aprilia. Τότε λοιπόν απάντησες σαν να μην είχες καταλάβει αυτά που σου είχα πει,τώρα πάλι λοιπόν κάνεις ακριβώς το ίδιο.Απαντάς σαν να μην έχεις καταλάβει αυτά που έχω ήδη πει. Συγκεντρώσου σε παρακαλώ, ήδη έχω πει ότι πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που οι δολοφόνοι βγάλανε από την μέση τον Ryoma είναι ότι πιθανότατα ελπίζουν ότι έτσι θα στρέψουν τις υποψίες επάνω μου.Γιατί πως να το κάνουμε αν εγώ πάω από λιντσάρισμα και τα χεράκια τους δεν θα λερώσουν με το αίμα μου,και θα τους δοθεί και η ευκαιρία να φάνε ανενόχλητοι και κάποιον άλλο που έχουνε βάλει στο μάτι.Με ένα σμπάρο,δυο τρυγόνια που λένε και οι παλιοί.
Πέρα απο αυτό τώρα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που παρερμηνεύεις αυτά που λέω.Και κάποιος όταν δεν έχει να κρύψει κάτι δεν κοιτάει να παρερμηνεύσει τα λεγόμενα των άλλων,για αυτό Zoro μου πλέον δεν μου φαίνεσαι και τόσο αθώος.
Επιπλέον ρωτάς για το δικό μου άλλοθι αλλά το δικό σου από ότι βλέπω αποφεύγεις να μας το πεις... Τέσπα επειδή εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω. Μετά το ξύλο που έπεσε αναμεταξύ μας, επειδή μικρό είμαι ακόμα και φοβήθηκα πήγα στο σπίτι της μητέρας μου της Mokona. Εκεί η μαμά-Mokona μου ανέβασε το ηθικό και μετά κατά τις 00:30 με γύρισε πίσω. Μάλιστα με συνόδεψε και μέχρι το building #4 όπου σιγουρεύτηκε ότι μπήκα μέσα και ήμουν καλά,χαιρέτισε και μίλησε και λίγο με τους συγκατοίκους μου (Re-l Mayar, Suiseiseki και L) και μετά έφυγε. Όταν έφυγε η μητέρα μου ήταν ήδη 1:00 το βράδυ και επειδή ήμουν αρκετά κουρασμένη από όσα είχανε συμβεί έπεσα και κοιμήθηκα.

Και κάτι ακόμα για σένα Zoro μου, υποστηρίζεις ότι εγώ και ο Sanosuke την έχουμε κάνει την ζημιά. Όλο αυτό λοιπόν ξεκίνησε βασιζόμενο στο ότι εγώ και ο Sanosuke φάγαμε μια γρανίτα παρέα. Αν λοιπόν θες να παίξουμε με τους κανόνες που όρισες εσύ ok λοιπόν...
Zoro μου γιατί δείχνεις να συμφωνείς τόσο πολύ με τα λεγόμενα του L, μήπως εσύ και αυτός είσαστε συνεργοί και τα έχετε κάνει πλακάκια??

Και τώρα L μου απευθύνομαι σε εσένα και σε ρωτάω ευθέως μήπως έχεις στριμωχτείς και τα έχεις μπερδέψει κάπως?? Εννοώ ότι λες

Detective L (karkas) η Yuzuriha κατηγόρησε τη Ryoma

όμως αυτό που έγινε πραγματικά είναι το ακριβώς αντίθετο, ο Ryoma κατηγόρησε εμένα και όχι εγώ αυτόν. Πολύ τα μπερδεύεις γενικά L (karkas) μου. Όλα όσα έχεις πει από την στιγμή που σήμερα σου ζητήθηκαν εξηγήσεις,όλα τα λεγόμενα σου από τότε είναι πολύ μα πολύ μπερδεμένα.

Τέλος πάντων το τελειώνω εδώ λέγοντας για άλλη μια φορά ότι πολύ θα ήθελα η Re-l Mayar να μου εξηγήσει την όλη στάση της

rrmr.png

#263 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 March 2008 - 21:12

L (karkas)

Λογικό δεν είναι? Αν κάποιος είναι αθώος και του προσάπτουν ένα σωρό κατηγορίες, και μάλιστα οργανωμένα, προφανές είναι ότι οι γνωστοί-άγνωστοι θα το σκαλίζουν μέχρι τέλους. Τρύπες στα λεγόμενα, τη στιγμή που τα φορτώνουν στους άλλους. Φωνάζω ανοιχτά για τον Sanosuke και τη Majo. Είμαι 99,9% σίγουρος. Τουλάχιστον εγώ δίνω στοιχεία, όχι απλά λάθη στον λόγο. Οι συνετοί το βλέπουν αυτό. Όσο για το λάθος που αναφέρεις Nekoi, δεν αλλάζει κάτι...πραγματικά δεν αλλάζει. Αλλά πλέον, και μετά απο αναθεώρηση που έκανα το τελευταίο μισάωρο, δεν νομίζω να είσαι ένοχη.

#264 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 March 2008 - 21:14

Sanosuke Sagara

Και αυτό σε φόβισε, Majo? Μην ξεχνάς ότι απ΄τους 5 δολοφόνους λογικό είναι να σκάσει τρίπλα και να κατηγορήσουν κάποιον δικό τους για το καλό των υπολοίπων. Πριν τα τελευταία τραγικά συμβάντα κάτι τέτοιο ήταν αρκετά πιθανό, για να μην πω και λογικό.

προφανως εσυ ξερεις καλυτερα , τι κανουν οι δολοφονοι.
τεσπα εγω ο,τι ειχα να πω το ειπα. σε κατηγορω L οτι εισαι δολοφονoς και τα επιχειρηματα μου εινα ιπιο πανω. αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι οτι ο Zoro εμεσα εχει παρει το μερος σου με το να με κατηγορει με αβασιμες κατηγοριες. τι κερδος εχεις Zoro?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#265 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 March 2008 - 21:20

Sanosuke Sagara
προφανως εσυ ξερεις καλυτερα , τι κανουν οι δολοφονοι.

Καλά κρασιά, τι λέω 'γω...ότι να'ναι, Sanosuke μου. Άλλο διορατικότητα και άλλο κόκκορας.

#266 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 March 2008 - 21:21

Lucifer [Sophia]
Naruto> Δεν κυκλοφορούσα πουθενά αυτό το βράδυ. Ήμουν πολύ κουρασμένος και κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο από των συγκατοίκων μου. Μάλιστα κλείδωσα και την πόρτα, γιατί φοβόμουν μήπως με μαχαιρώσει κάποιος στον ύπνο μου. Το βράδυ πολύ αργά ξύπνησα ακούγοντας περίεργους ήχους και βήματα στο διάδρομο...

Χαίρομαι που οι συμπολίτες μου έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ποιοι είναι ύποπτοι: όπως η Re-L Mayar

#267 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 11 March 2008 - 22:24

Roronoa Zoro

Καλα ρε Sanosuke και Nekoi πως σας ηρθε οτι τα εχω κανει πλακακια με τον L; Aν θυμαστε καλα εδω και αρκετες μερες κατηγορω εσας τους 2!!:drink:. Α!! και ΝΕκοι καταλαβαινω πληρως αυτα που λες!

Οσο για το αλλοθι μου, μετα το ξυλο που παιξαμε εκανα σκληρη προπονηση, κατα το βραδακι βγηκαμε ολο το πειρατικο πληρωμα για κανα ποτο. Κατα τις 11 γυρισα στο δωματιο και επεσα κατευθειαν για υπνο, αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει και ο Ichigo που εικεινη την ωρα καθοταν ξυπνιος στο δωματιο

OFF GAME: Sorry, αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω
Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#268 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 12 March 2008 - 16:24

Lucifer [Sophia]
Δεν κυκλοφορούσα πουθενά αυτό το βράδυ. Ήμουν πολύ κουρασμένος και κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο από των συγκατοίκων μου. Μάλιστα κλείδωσα και την πόρτα, γιατί φοβόμουν μήπως με μαχαιρώσει κάποιος στον ύπνο μου. Το βράδυ πολύ αργά ξύπνησα ακούγοντας περίεργους ήχους και βήματα στο διάδρομο...

Posted Image
Fay [dmvagos]

Και έρχομαι εγώ ο αφελής να ρωτήσω: Πού ακριβώς κοιμήθηκες εχθές το βράδυ Lucifer? Τα μόνα δωμάτια στα οποία έχουμε πρόσβαση το βράδυ είναι οι 4 κοιτώνες και οι τουαλέτες, μιας και όλοι οι υπόλοιποι κοινόχρηστοι χώροι (συμπεριλαμβανομένου και του χώρου διαλέξεων) κλειδώνονται από το προσωπικό. Άρα ή στις τουαλέτες κοιμήθηκες ή σε κάποιους από τους κοιτώνες. Αν όμως ήσουν στις τουαλέτες δε νομίζω να άκουσες ήχους στο διάδρομο. Οι πόρτες στα WC είναι ηχομονωτικές (για ευνόητους λόγους) και οι κλειδωμένες πόρτες είναι κατά κανόνα κλειστές.......
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#269 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 12 March 2008 - 16:45

Re-L Mayar

Nekoi, εγώ μετά το ξύλο πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου. Αν και αρχικά δεν ήταν κανείς, εγώ, όντας άτομο που του αρέσει να κάθεται μόνο του, κάθισα και έκανα λίγη γυμναστική, αφού πρέπει να είμαι πανέτοιμη για κάθε παρενδεχόμενο. Ύστερα ήρθαν και οι υπόλοιποι.
Τώρα Nekoi, δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες το σημπέρασμα ότι χειραγωγώ τις καταστάσεις και τις στρέφω εκεί που θέλω.

Lucifer, μου φαίνεται πως έχεις στριμωχτεί και κατηγορείς όποιον βρείς μπροστά σου. Αν και δεν σου έχω κάνει τίποτα από το να σε κατηγορήσω μια φορά (συγγνώμη αλλά έτσι θεώρησα σωστό), εσύ αντίθετα έχεις πέσει πάνω μου και με δαγκάνεις. Πες μου λοιπόν τι ακριβώς σου εχώ κάνει για να καταλάβω και εγώ η άμοιρη τι γίνεται και γιατί αντιδράς έτσι.

L, τα λες πάρα πολυ μπερδεμένα...Και μην φοβάσαι, ξέρουμε κάλα τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις. Όντας όμως ένας detective θα έπρεπε να είχες μέχρι τώρα καλύτερα στοιχεία. Βέβαια, πολύ απλά δεν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς, αφού είσαι δολοφόνος. Όποτε συμβιβάσεσαι με λόγια...

Posted Image

#270 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 March 2008 - 16:47

Rob Lucci

Τελικά ο Shibata ήταν πολίτης...τζάμπα τον κατηγορούσαμε τον άνθρωπο. :emptyonexg1:

Βρίσκω κάποια απτα λεγόμενα της Nekoi σωστά, αν και φυσικά δε συμφωνώ σε όλα. Γι'αυτό και βρίσκω και γω αρκετά ύποπτη τη συμπεριφορά του L. Και ο Sanosuke φυσικά μου είχε κινήσει την περιέργεια, έπειτα από μια προσωπική επίθεση εναντίον του πολίτη (απότι αποδείχθηκε πλέον) Shibata. Γι'αυτό δεν είναι απίθανο να αλλάξω τελικά την ψήφο μου. Ίδωμεν.
1