Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#151 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:01

L (Karkas)

Aprilia,

Δεν καταλαβαίνω από που συμπεραίνεις πράγματα. Λες ότι εγώ ήμουν ΤΕΛΙΚΑ αυτός που ΑΚΟΥΣΕΣ να περπατάει έξω, αν και δεν με είδες. Εγώ κοιμόμουν βρε συ.

Όσο για το εάν προχωρώ στην υπόθεση, όντως προχωρώ, αλλά μέχρι να ακούσω το άλλοθι των υπολοίπων , της Rika και Suiseiseki, είναι δύσκολο να μιλήσω καθαρά.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#152 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:09

L (Karkas)

Aprilia,

Δεν καταλαβαίνω από που συμπεραίνεις πράγματα. Λες ότι εγώ ήμουν ΤΕΛΙΚΑ αυτός που ΑΚΟΥΣΕΣ να περπατάει έξω, αν και δεν με είδες. Εγώ κοιμόμουν βρε συ.

Όσο για το εάν προχωρώ στην υπόθεση, όντως προχωρώ, αλλά μέχρι να ακούσω το άλλοθι των υπολοίπων , της Rika και Suiseiseki, είναι δύσκολο να μιλήσω καθαρά.

Aprilia[louna22]

Έσύ δεν είπες ότι εξέτασες το πτώμα?Πότε?
Πάντως όχι το πρωί...Το πρωί πήγαμε όλοι μαζί...
Αφού λες ότι κοιμόσουν κοιμόσουν δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω....Πότε όμως?

#153 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:12

Μην με βάζετε λόγια!!!! Check back!

Suiseki περιμένω. Δεν γίνεται να με κατηγορείς ότι είμαι δολοφόνος και να εξαφανίζεσαι.
[/URL]

#154 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:14

Re-L Mayar (Damaged.Rose)

Και γιατί να μην μπορείς να μιλήσεις καθαρά L μου? Αν είσαι αθώος δεν έχεις τίποτα να φοβήθεις και μπορείς να μιλήσεις καθαρά....:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:19

L Karkas

Εννοούσα για το ποιόν υποπτεύομαι Μayar, όχι για το τι έκανα. Και στο κάτω κάτω έδωσα τα ονόματα αυτών που θέλω να μου πουν για το άλλοθι τους.
[/URL]

#156 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:21

Ωπ, να 'μαι και εγώ!
Διαφαίνεται ότι κάποιοι κινούν εσκεμμένα την κοινή γνώμη εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.
Τι συνομωσίες έχουν στο μυαλό τους οι δολοφόνοι άραγε? Συμφωνείς, κύριε Zoro?

#157 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:52

Yuzuriha Nekoi[D.Neko-Angel]

Aprilia[louna22]

Aprilia ο Shibata Hajime μας είπε ότι εξέτασε το άψυχο σώμα του άτυχου του Onizuka-sensei, δεν μας το είπε ο L! αχχχ Aprilia για άλλη μια φορά σε βλέπω να προσπαθείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που τα θέλεις εσύ. Επιπλέον ο τρόπος που παρερμηνεύεις τα πράγματα με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως να έχουν αρχίσει να σε κατατρώνε οι τύψεις αγαπητή μου. Tύψεις επειδή ίσως είσαι ένοχη για τον θάνατο ενός ανθρώπου που πάντα ήταν ευχάριστος,που πάντα μας έκανε να γελάμε και να περνάμε καλά. Μήπως τελικά έχεις τύψεις Aprilia μου???

Όσο για τον L θα συμφωνήσω μαζί του και εγώ σε αυτό που είπε,καλο θα ήταν και η Suiseiseki να μας πει και εκείνη αν έχει κάποιο άλλοθι και αν ναι ποιο είναι αυτό.

rrmr.png

#158 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:56

Re-L Mayar

Ίσως....Πάντως στο παραπάνω θα συμφωνήσω με την Aprillia. Πάντως το βράδυ εσύ κοιμόσουν, όπως λες. Ίσως βέβαια να μην κοιμόσουν, αλλά να έκανες μια νυχτερινή "επισκεψούλα" στο καθηγητή, L. Σε είδε κανείς να κοιμάσαι?:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 16:47

Echizen Ryoma [samurai_pizza_dora]

Agito/akito

"χαλαρά κανει πατινάζ γύρο στον χώρο και κάποια στιγμή αρχίζει να πλησιάζει και να κάνει κύκλους που κλείνουν όλλο και περισότερο γύρο από την Ryoma Echizen [samurai_pizza_dora] και όσο οι κύκλοι κλείνουν κινίτε και ποιο γρίγορα και με μεγαλύτερη ένταση όπως ο καρχαρίας πλησιάζει το θύμα του"

είνια γεγονός ότι η aprilia είναι απότους κύριους ένοχους αλλα γιατί Ryoma Echizen [samurai_pizza_dora] βιάστηκες να την υπερασπίσεις μήπως και εσύ έχεις την ουρά σου κάπου μαγκωμένη ? ή μήπως φοβάσε ότι άμα λάμψει η αλήθεια θα βρεθεί δαγκωμένη?

Λοιπον παλι επεσες σε λογικο ατοπημα εδω.Πώς εβγαλες το συμπερασμα οτι υπερασπιζομουν την Aprilia? Εγω απλως πηρα αφορμη απο την απαντηση σου σε αυτην,στην οποια δεν ανεφερες το άλλωθι σου!Και αληθεια δεν ειναι τοσο κατατοπιστικες αυτες οι "βολτες".
Σε βρισκω νευρικο με πολυ τσαπατσουλικες δικαιολογιες...Σαν πολυ να κατηγορεις την aprilia...Σαν να ξερει κατι που εσενα δεν σε συμφερει...
Οπως ανεφερα και πριν δεν εισαι σε θεση να ελεγξεις τον αλλο σου εαυτο Akito.Αρα μου φαινεται παρα πολυ λογικο να εισαι εσυ ενας δολοφονος.:orly:

#160 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 17:58

Aprilia[louna22]

Posted Image
Fay [dmvagos]

Aprilia όλη την σημερινή ημέρα διακρίνω κάποια ένταση στον λόγο σου. Από τη μία είναι φυσικό να την έχεις αφού τόσα πολλά άτομα είναι εναντίον σου. Προσπαθώντας να απομακρύνεις την προσοχή από επάνω σου, όμως, κατηγορείς σχεδόν μανιακά οποιονδήποτε θεωρήσεις εύκαιρο. Από την αρχή υποψιαζόμουν τον Alucard και ειδικά όταν ανέφερες την μεγάλη νυχτερίδα που είδες χθες το βράδυ, ήμουν σχεδόν βέβαιος. Μέχρι που έκανα την εξής σκέψη. Για ποιο λόγο να πέρναγε από πάνω σου ο Alucard αν όντως ήταν ο δολοφόνος του sensei; Είπαμε, έιναι κάφρος αλλά όχι κ έτσι. Οπότε μήπως προσπάθησες να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια και να στραφούμε όλοι σε αυτόν, ξεχνώντας σε; :orly: Για πες μας λοιπόν, κατά τα άλλα αξιολάτρευτη, Aprilia...
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#161 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 18:37

Aprilia[louna22]

Λοιπόν Fay μου (και σορυ για τον ψήφο αλλά είναι και οι κανόνες στην μέση-ένας ψήφος ανά ποστ) δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πει τίποτα με το οποίο να κατηγορώ τον Alucard, αλλά αντίθετα έχω πει πολλά για να στρέψω την προσοχή μακριά από αυτόν...Και αυτό που λες το είπα για να σας δείξω ότι ήταν όντως μακριά από τον τόπο του εγκλήματος εκείνη την ώρα αφού το σκαφάκι μου το έχω αρκετά μακριά...
Τώρα θα ρωτήσεις γιατι τον υποστηρίζω....τον είδα κοντά στο μέρος που ήμουν....αρκετό για να τον απαλλάξω....ότι και να είναι δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα ώστε να καλύψει τέτοια απόσταση σε τόσο μικρό διάστημα....
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έκανα λάθος....αλλά θα δούμε!
Ύποπτο θα μου πεις....ίσως...

YuzurihaNekoiμου το μόνο πράγμα για το οποίο έχω τύψεις είναι ότι εγώ δεν γελούσα παρόλο που ήταν καλός στο να μας κάνει να γελάμε...

#162 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 19:18

Σαν να μην μας τα λες καθόλου καλά, Aprilia...

#163 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 19:31

Σαν να μην μας τα λες καθόλου καλά, Aprilia...

Aprilia[louna22]

Ίσως Lucifer....εξάλλου μου αρέσει να αφήνω να πλανιέται ένα μυστήριο.....βλέπω πολλές ταινίες βλέπεις...
Αλήθεια από σ'ένα δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα....Έχεις κατηγορήσει διάφορους αλλά εσύ δεν μας έχεις πει ακόμα ούτε που ήσουν ούτε τι έκανες...Για να ακούσουμε...

#164 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 20:28

L (karkas)

Εσύ λογικά θα είδες αν κοιμόμουν, έτσι κι αλλιώς, όλη νύχτα εκεί ήσουν, έτσι δεν είναι?

Τώρα, όσον αφορά το πτώμα, όπως είπε και h Nekoi, ο Shibata το εξέτασε, όχι εγώ.

Suiseki, (όχι ότι έχω εμμονή μαζί σου, αλλά πρέπει να κατηγορήσω κάποιον, και θέλω πολύ να μάθω το άλλοθι σου, ε και εφόσον δεν συμμετέχεις τόσο συχνά, επαναλαμβάνομαι), εξακολουθώ να θέλω να ακούσω τη γνώμη σου για την υπόθεση, πέρα απο τα βιαστικά αρχικά σου συμπεράσματα.
[/URL]

#165 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 20:48

Aprilia[louna22]

Έχεις δίκιο L μου έκανα λάθος, σόρυ ένα μυαλό νύχτα μέρα....πάει το έχασα και αυτό.Σας μπέρδεψα τι να κάνω?Σόρυ!!!
Όντως δεν έκοβες εσύ βόλτες απ'έξω...αλλά ποιος ήταν?Γιατί κάποιος ήταν!Εγώ κάνω ελαφρύ ύπνο τινάζομαι με το παραμικρό....
Τώρα όσον αφορά το λάθος....να ρωτήσω τον Shibata το ίδιο πράγμα....πότε έκανες την εξέταση του πτώματος?Σίγουρα όχι το πρωί αφού το πρωί πήγαμε όλοι μαζί και μετά τον πήραν χωρίς να αφήσουν να πλησιάσουμε....