Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]


  • Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1396 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:32

Με εχετε παρεξηγησει. Ποιος ειπε οτι δε μ αρεσει? ισα ισα την ιδεα να παιξουμε got τη βρισκω γαματη και θελω να συμμετεχω. Ομως το λεω και πιο πανω, οτι συμφωνω και με αυτο που λεει ο Kalamaris. Αν γινει το got 2ο ειναι εγγυημενη η συμετοχη ατομων + οτι ειναι σχεδον εγγυημενο οτι θα γινει σε μικρο χρονικο διαστημα μετα τη ληξη του αλλου. Αν γινει 1ο ομως πιστευω οτι οι πιο πολλοι δεν θα θελησουν να ξανασυμετεχουν αμεσως γιατι το κανονικο το εχουν παιξει κι αλλες φορες οποτε εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει καιρος μεχρι να ξαναγινει πραγμα που ειναι αδικο για τα ατομα που θελουν να παιξουν αλλα θελουν το κανονικο

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 19:36.


#1397 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2012 - 19:37

Και είναι εξίσου πιθανό να έχουν κουραστεί από το κανονικό και μετά λόγω των διακοπών να μην μπορούν να παίξουν οσοι μαζεύτηκαν τώρα. Και θα έχουμε δώσει προτεραιότητα σε κάτι που έχουμε κάνει 1500 φορές έναντι μίας πρωτότυπης ιδέας που αρέσει σε πολλούς.

#1398 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 May 2012 - 19:38

Μόνο που στην anime version χρειάζονται συμμετοχές και GM ενώ τα παιδιά που θέλουν να παίξουν got είναι σχεδόν έτοιμα έτσι όπως πάνε και θα τρενάρουν χωρίς λόγο.

ySss0UF.jpg


#1399 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:42

δηλαδη αν λεγαμε ξεκιναμε το κανονικο σε 2 μερες δε θα ειχαν βγει ατομα να δηλωσουν ηδη συμμετοχη και να οργανωθουμε θες να πεις :P

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 19:42.


#1400 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2012 - 19:43

Yeah αλλά δεν έγινε αυτό και κάποιος άλλος το είπε πρώτος. Γιατί να μην πάρει αυτός προτεραιότητα?

#1401 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:45

πως δεν εγινε? ηδη συζητιοταν αν ξεκινησει οπου να ναι. δηλαδη επρεπε να βγει καποιος και να πει στο ακυρο. ''Α ξερετε κατι ξεκιναμε παερμο αυριο και κοψτε το κεφαλι σας οποιοι δεν μπορειτε''

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 19:45.


#1402 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2012 - 19:50

Θα μπορούσε να πει αναλαμβάνω "GM" δηλώστε χαρακτήρες. :P

#1403 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2012 - 19:53

Σου φαίνεται παραλογισμός αλλά δεν είναι :P

Συζήτηση γίνεται για τις αλλαγές των κανόνων στο anime related παλέρμο που το παίζουν όλοι. Εδώ έγινε μία πρόταση για πλήρη αλλαγή σκηνικού. Επαναλαμβάνω. Αν το πρόβλημα είναι ότι έγινε σε αυτό το thread κάνουμε άλλο thread.

Lord Leon ειλικρινά δεν βέπω πού είναι τα γιαουρτώματα και οι τσουντεριές όταν τόση ώρα αυτό που λέω είναι αυτά που είπες και εσύ στα (1) και (2).


Θέμα και συχνότητα, ήταν και τα δύο μέρος συζητήσεων που είχαν γίνει στο παρελθόν, το βασικό guideline που υπήρχε όμως ήταν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με αυτό λειτουργούσαμε χρόνια τώρα. Τουλάχιστον στο θέμα του να παίξουμε κάτι όλλοι μαζί, ή ο καθένας με τους φίλους του ξεχωριστά, νομίζω συμφωνούσαμε όλλοι στο πρώτο. Για αυτό γινόντουσαν όλλα αυτά, για αυτό γράφει αυτά που γράφει τώρα ο Tragic Prince. Όσα χρόνια θυμάμε το παιχνίδι έτσι ήταν. Δηλαδή εκεί που καθόμασταν και συζητάγαμε τι και πως θα κάνουμε, τώρα να πέφτει ένα "αυτό γίνετε και σε όποιον αρέσει".

Point is, η γνώμη μελών του forum ξαφνικά αγνοείτε. Εκτός κανόνων μπορεί να μην είναι, εγώ πάντως το βρήκα τουλάχιστον προσβλητικό.

Να συμφωνήσουμε στο ότι από εδώ και μπρος θα φιάχνει ο καθένας ότι game θέλει και όποιος θέλει παίζει όποιος όχι?
Να συμφωνήσουμε στο ότι όλα τα μέλη που μπήκαν στον κόπο 90 σελίδες τώρα να postάρουν για αλλαγές κανόνων ήταν κορόιδα?
Sorry, αλλά αυτό βγάζω από τα παραπάνω.


καμία διάθεση για επίθεση btw τα αποπάνω, σε εσένα ειδικά xd

qzMHWHd.png


#1404 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 19:55

1) μπορει ο καθενας να πει τι γουσταρει να κανει/ παιξει ο ίδιος αλλα οχι τι γουσταρει να κανει/παίξει ο άλλος εφόσον δεν τον εμποδιζει σε κατι.

2) συνηθως δε χωραμε. Μαζευομαστε 30 νοματαιοι και καποιοι λενε μετά κιολας "ωχ γαμωτο ηθελα και γω αλλα δεν προλαβα" ΠΟΙΑ 5 ατομα μα τον μπελενος; Με δυο παλερμο ταυτοχρονα ή κοντινα, οι πιθανοτητες λενε οτι μαλλον θα γινει πιο ανθρωπινο, οχι ψοφιο...


Ακριβώς αυτό που σκευτόμουνα (αν κ εγώ δε συμφωνώ με την έκφραση "γιαουρτώματα" :P )

Για τα πάντα υπάρχουν και οι δύο πλευρές. Άλλος προτιμάει το παλέρμο με πολλούς για να γίνεται τζέτζελο, άλλος με λιγότερους για να είναι πιο σταθερό. Οκ αυτά είναι γούστα.

Όποιος θέλει να παίξει παλέρμο, συνήθως παίρνει την πρωτοβουλία, είτε ρωτάει έναν admin για να έχει το οκ, είτε είναι ο ίδιος μέλος της team και το ξεκινάει. Από τους ενδιαφερόμενους κανένας δεν έκανε αυτή την κίνηση τώρα. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον παλέρμο με GoT και πήραμε την πρωτοβουλία, για να κάνουμε κάτι με το οποίο θα περάσουμε καλά. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ δεν πήρε κάποιος την πρωτοβουλία για anime παλέρμο, να τρενάρουμε αυτήν, που βάλαμε μεράκι και ήρθαμε να το οργανώσουμε. Και ναι, το timing είναι τέλειο.

Εν όψη του τέλους της 2ης σεζόν (που είναι αυτή τη Δευτέρα) θα έχουμε κάτι να κάνουμε αποθεραπεία. Μάλιστα το κάναμε τώρα, ώστε να μπορούμε μετά, που θα έχουν τελειώσει και οι εξεταστικές, να παίξουμε άλλο ένα, όπου ακόμη και όσοι δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο GoT (είτε λόγο θέματος, είτε πανελληνίων, είτε εξεταστικής) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος. Γιατί lets be honest, οι περισσότεροι φανς δεν έχουν πρόβλημα να ξεσκάνε εν μέσω εξεταστικής με ένα παλέρμο GoT-related.

Το ότι εσύ Prince θέλεις να είναι πολλά άτομα και πιστεύεις ότι αν μπει πρώτο το ένα μετά το άλλο δε θα έχει κόσμο, είναι δικές σου απόψεις και εκτιμήσεις που δεν ισχύουν αναγκαστικά. Όποιος θέλει να συμμετάσχει θα συμμετάσχει. Εγώ πιστεύω ότι ίσα ίσα το GoT θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το κανονικό παλέρμο. Μπορεί να έχω άδικο; Ναι.

Το θέμα όμως είναι ότι πήραμε μια πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε κάτι. Δεκτές όλες οι απόψεις, αλλά το ότι θεωρείς ότι χεστήκαμε για τους "υπόλοιπους" δε σημαίνει ότι μπορείς να κατουράς στην προσπάθειά μας. (εντάξει, μου αρέσουν τα puns με σωματικά υγρά, φοργκίβ μι!)

Posted Image


#1405 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 May 2012 - 20:01

Παιδιά συγνώμη, είχα ζητήσει κι εγώ για GM για το αμέσως επόμενο αφού τελείωσε το προηγούμενο και μου είπαν ότι υπάρχει προτεραιότητα. :/

ySss0UF.jpg


#1406 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 20:06

δηλαδη με λιγα λογια ειμαι μαλακας που ειχα πει πριν 2 βδομαδες να τελειωσουν οι εξετασεις πρωτα και ειχα σκοπο σε 3 μερες που τελειωνουν να μαζεψω κοσμο για να παιξουμε. Κοσμος προθυμος υπηρχε και τοτε. οποε πλεον πρεπει να πιστευω πως ημουν ηλιθιος που δεν βγηκα να πω. ''Α ξερετε κατι? χεστικα για οσους δεν μπορουν να παιξουν λογο εξετασεων. ξεκιναμε τωρα'' αλλα περιμενα να τελειωσουν για να μπορεσουν να συμετεχουν ολοι.

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 20:07.


#1407 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 20:13

Mad Hatter εγώ ξέρεις τί βρίσκω προσβλητικό? Το ότι καθεσαι και γράφεις όλα αυτά που γράφεις. Ότι δεν σεβόμαστε την άποψη των μελών του φόρουμ και άλλα τέτοια όμορφα όταν έχω πει μέχρι στιγμής 45 φορές ότι ο καθένας ας κάνει ό, τι θέλει για να μην καταπιεστεί κανείς. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πού είναι το πρόβλημα σου αλλά δεν δέχομαι τις κατηγορίες και τις θεωρώ χτύπημα κάτω από τη μέση χωρίς λόγο.

Και έχοντας πει αυτά απλά τα παρατάω γιατί κουράστηκα. Το βασικό θέμα είναι να διασκεδάσουμε και ακούω κάτι πράγματα απίστευτα εδώ πέρα.

xbJ3b2w.jpeg


#1408 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 20:14

δηλαδη με λιγα λογια ειμαι μαλακας που ειχα πει πριν 2 βδομαδες να τελειωσουν οι εξετασεις πρωτα και ειχα σκοπο σε 3 μερες που τελειωνουν να μαζεψω κοσμο για να παιξουμε. Κοσμος προθυμος υπηρχε και τοτε. οποε πλεον πρεπει να πιστευω πως ημουν ηλιθιος που δεν βγηκα να πω. ''Α ξερετε κατι? χεστικα για οσους δεν μπορουν να παιξουν λογο εξετασεων. ξεκιναμε τωρα'' αλλα περιμενα να τελειωσουν για να μπορεσουν να συμετεχουν ολοι.

Δε σε εμποδίζει κανείς να το κάνεις, παρά μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις ότι το ένα παλέρμο θα σαμποτάρει το άλλο, κάτι το οποίο σου είπα ότι δε θεωρώ ότι ισχύει. Το μόνο που είχες πει είναι "αργότερα, τώρα έχουμε εξετάσεις", οπότε εμείς κάναμε αυτή την προσπάθεια εν μέσω εξετάσεων για να γίνουν δύο και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν καταλαβαίνω ούτε τους χαρακτηρισμούς σου, ούτε το θυμό σου και το παράπονό σου.
Από την άλλη διαφωνώ κάθετα με το γεγονός ότι προσπαθείς να μας βγάλεις παρτάκιδες και ότι δε σκευτήκαμε και τον υπόλοιπο κόσμο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που σου εξήγησα το σκεπτικό, που είχε ως βάση του το να είναι όσο δυνατόν περισσότεροι χαρούμενοι. Το αν θεωρείς ότι το σκεπτικό αυτό είναι λάθος είναι άλλο θέμα. Αλλά παρόλα αυτά συνεχίζεις να υπονοείς ότι δεν μας νοιάζουν οι υπόλοιποι. Φάουλ.

Mad Hatter αυτά πάνε και σε εσένα.

Edited by Anelis, 29 May 2012 - 20:20.

Posted Image


#1409 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 May 2012 - 20:17

Posted Image

Θα βρεξει, τα πουλια πετανε χαμηλα.

Κai παραμονες εκλογων ειναι και παιζονται διαπλεκομενα, καταλαβαινεις...

stasou%2520mygdala.jpg


#1410 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 29 May 2012 - 20:21

θα μπορουσαμε να κανουμε κι ενα εκλογικο παλερμο με παπαρηγα, σαμαρα κτλ. μιας και το ανεφερες Λεοντα. :thatsit: