^Να έχουν μια βοήθεια οι αθώοι?Οι πιθανότητες υπέρ του δολοφόνου είναι ήδη φοβερά λίγες χωρίς να μπει και ένας γιατρός στη μέση.Θα επιμείνω στο 1 δολοφόνος μόνο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 11 July 2014 - 19:33
Posted 11 July 2014 - 19:54
Αν ο γιατρος εχει μονο μια ευκαιρια να σωσει και οχι τον εαυτο του it's ok. δεν αλλαζει η ισορροπια ιδιαιτερα. Αν θελετε γερο τρολλιν αντι για γιατρο βαλτε vigilante με μια σφαιρα.
Posted 11 July 2014 - 21:49
Ας κάνει το θαύμα ένας moderator, μιας και δεν βλέπω άλλους, να γίνει ο έβδομος παίχτη! 'Ελα υπόσχομαι πως δεν θα πέσουν spoilers ~μάλλον!~
Εεεε καλή μου Ίρι, γλυψ γλυψ, ή τρομερή mono, παγωτό χωνάκι γλυψ, εεεε????????
Αλλιώς, δηλαδή αν μας προδώσουν οι εκπληκτές κοπέλες που ανέφερα, ο δολοφόνος πρέπει να είναι υποχρεωτικά 1 και προτείνω να μην δολοφονεί την νύχτα (αν το πρωτοείπε κάποιος να με συγχωρεί). Οπότε μιλάμε για τέσσερις γαμάτους γύρους.
Το τελευταίο που ανέφερα το έχουμε παίξει με 7, 2 δολοφόνοι, και είναι op εφόσον προσέχουν όλοι.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 July 2014 - 22:05
1 δολοφόνος που δεν δολοφονεί λοιπόν ή ένας δολοφόνος που δολοφονεί κανονικά; Με 6 άτομα είμαι και εγώ υπέρ στο να μην μπει άλλος ρόλος.
Posted 11 July 2014 - 22:10
Ρε παιδιά εγώ θα παιζα πολύ ευχαρίστως έτσι κι αλλιώς αλλά κανόνισα να φύγω για ΣΚ. Αν θέλετε μπορώ από Δευτέρα και εντάξει εννοείται Arya
Posted 11 July 2014 - 22:15
Ωπ, να η πρώτη, και τελείως αυτοβούλως,xD!
Κάποιος άλλος? Τώρα που γυρίζει?
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα από Δευτέρα αλλά ο χρόνος πιέζει μέχρι τις 19 που θέλει ο Οσάμα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 July 2014 - 22:23
Ούτε εγώ έχω τρομερό πρόβλημα για την Δευτέρα αρκεί να έχουμε τελειώσει μέχρι την Παρασκευή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το thread θα πάει για έγκριση Κυριακή βράδυ, δεν θα υπάρχει μέρα τζάμπα RP και η μέρα θα πέφτει στην κυριολεξία κάθε μέρα χωρίς να υπάρχει από μεριάς μου κανένα περιθώριο για παρατάσεις. Επίσης με μια απουσία θα είμαστε εκτός.
Αν εσείς είστε εντάξει με αυτά προκειμένου να γίνουμε 7 και να παίξουμε το μαύρος/κόκκινος δολοφόνος και επιθεωρητής που ξέρει τον κόκκινο, τότε δεν έχω λόγο να πω όχι.
Επίσης μια ερώτηση. Σε αυτό το format οι δολοφόνοι σκοτώνουν ή δεν σκοτώνουν το βράδυ;
Edited by Osama Bin Laden, 11 July 2014 - 22:23.
Posted 11 July 2014 - 23:22
Εγώ αυτό που γνώριζα από παλιά ως ''κλασικό'' είναι το 7 και πάνω, μαύρος-κόκκινος δολοφόνος, άσσος χαφιές που ξέρει μόνο τον κόκκινο και τον καρφώνει έμμεσα (γιατί αλλιώς είναι gg υπερ των δολοφόνων), και να μπορούν να σκοτώνουν το βράδυ, που είναι και το σήμα κατατεθέν τους. Όλα αυτά πριν παίξω την ενδό-φορουμιακή έκδοση.
Έτσι η δουλειά του κόκκινου περιορίζεται στο να γλυτώνει γύρους στον μαύρο, μιας και συνήθως, αν όχι πρώτο γύρο, σίγουρα δεύτερο γύρο τον ξεκάνουν, γιατί πολύ απλά εκεί πάμε σε αυτούς που τσίμπησαν ψήφο στον πρώτο.
Όπως είπα όμως, όταν είχαμε όρεξη να καούμε σε παιχνίδι μυαλού με 7 παίχτες, δεν βάζαμε καν νύχτα, ώστε όλοι οι φόνοι να γίνουν μέρα και να κρίνεις καθαρά ψήφους χωρίς να υπάρχει η απάτη της νύχτας εκ μέρους των κλεφτών.
Προτείνω, από την στιγμή που μας βλέπω πρόθυμους, για 2 δολοφόνοι, όλοι οι θάνατοι μέρα, για να κρατήσει σίγουρα 3 γύρους, αν όχι παραπάνω.
Συμφωνούμε;
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 July 2014 - 23:26
Διαφωνώ με το "όλοι θάνατοι μέρα". Λυπήσου με. Μια ατελείωτη μέρα θα είναι overkill για εμένα.
1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow
5) John Crabs - Lord Varys
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon
7) mono - Arya Stark
Posted 11 July 2014 - 23:26
Ξέχασα να πω πως όταν παίζαμε χωρίς νύχτα δεν υπάρχει χαφιές για να ισορροπήσει.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 July 2014 - 23:27
Άρα ''κλασσικό''?
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 July 2014 - 01:09
yep, κλασσικό. Το άλλο είναι πραγματικά απάνθρωπο για εμένα.
Άρα, για να καταλήξουμε και να στείλω αύριο Σάββατο τα pm για το τι ρόλοι θα μοιραστούν:
1) μαύρος δολοφόνος
2) κόκκινος δολοφόνος
3) χαφιές που ξέρει τον κόκκινο δολοφόνο.
plot twist: Ο κόκκινος δολοφόνος δε θα ξέρει ότι είναι ο κόκκινος δολοφόνος.
Edited by Osama Bin Laden, 12 July 2014 - 02:03.
Posted 12 July 2014 - 10:40
Ολα οκ και από δω. απλά αν θελετε εγω λεω να ξεκινησει το ρπ μια μερα νωριτερα χωρις ρολους ετσι για να ζεσταθουμε να μην παει τζαμπα η πρωτη μερα, Ξερεις να φυγει το ψοφιο το "αναγνωριστικο". Και ποτε δεν ξερεις, μπορει να βρεθει και 8ος. μεχρι τη δευτερα.
Posted 12 July 2014 - 13:30
^Hear hear!
Posted 12 July 2014 - 13:48
Ολα οκ και από δω. απλά αν θελετε εγω λεω να ξεκινησει το ρπ μια μερα νωριτερα χωρις ρολους ετσι για να ζεσταθουμε να μην παει τζαμπα η πρωτη μερα, Ξερεις να φυγει το ψοφιο το "αναγνωριστικο". Και ποτε δεν ξερεις, μπορει να βρεθει και 8ος. μεχρι τη δευτερα.
Alright. Θα το ανοίξω Κυριακή μεσημέρι ώστε να έχουμε μισή μέρα για RP. Από Δευτέρα πρωί με την mono να έχει επιστρέψει θα ξεκινήσει κανονικά.
Edited by Osama Bin Laden, 12 July 2014 - 13:48.