Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 03 July 2014 - 12:05
Posted 05 July 2014 - 05:28
Ο θρύλος λέει πως αν μαζευτούμε πάνω από 8-9-10 (?) θα αρχίσει το παιχνίδι! Αλλά πρέπει να μαζευτούμε πρώτα...
Άντε μωρέ, τόση κουβέντα έπεσε φέτος για το GoT, κάντε την παληκαριά για λίγες μερούλες!
Μέσα με τον Balon Greyjoy.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 05 July 2014 - 15:09
Αν και θα φύγω για διακοπές στη μέση, θα μπορώ να στέλνω απο κινητό (αν παίξουμε). Τζέιμι, το λιοντάρι των Λάννιστερ.
Posted 05 July 2014 - 15:12
Μπα, μην σκας. Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνηση οπότε ας το ακυρώσουμε.
Οι moderators μπορούν να ησυχάσουν. Δεν θα χρειαστεί να προσέχουν και άλλο thread για spoilers.
Posted 05 July 2014 - 15:19
Gooooood καλοκαιρινό παιχνίδι.Let's rock this shit! Αυτή τη φορά δε θα χάσω μέρα,I promise >__<
Ramsay Snow o'course!
Ερώτηση.Επειδή βλέπω ότι έβαλες spoiler tag για το επισόδιο 402,στο παιχνίδι θα είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε δίχως tag σπόιλερς από τη σειρά,και αν ναι μέχρι ποιο επεισόδιο?
Posted 05 July 2014 - 15:20
Θα πρότεινα να περιμένουμε μέχρι το βράδυ πριν το ακυρώσουμε. Ίσως κάποιοι δεν έχουν προλάβει να ποστάρουν ακόμα.
Posted 05 July 2014 - 15:22
Στο παιχνίδι θα γράφετε χωρίς spoiler tags ΜΟΝΟ για τη σειρά και δεν θα γίνει καμιά αναφορά στα βιβλία είτε μέσα σε spoiler tags είτε απέξω. Στον τίτλο του thread θα γράψουμε με μεγάλα γραμματάκια ότι το thread είναι γεμάτο spoilers από τη σειρά. Θα ήταν άβολο να πρέπει να γράψετε κάτι και να κάνετε rp και να σκέφτεστε τα spoilers.
Posted 05 July 2014 - 15:22
Ωχ, νόμιζα πως ήταν μέχρι αύριο οι εγγραφές. Τέλος πάντων, και με σύνθεση εκδρομής παίζω για την πλάκα.
Posted 05 July 2014 - 15:23
Nαι εγώ θα ψηνόμουν αλλά έχω μείνει δεύτερη season οπότε δεν θα περάσω καν μέσα από το thread. Ι could try promoting it though αν θέλετε και άλλα μέλη.
Αλλά να περιμένουμε μέχρι αύριο σε αυτήν την περίπτωση για να προλάβουν να το δούν.
Posted 05 July 2014 - 15:35
Επιτρέπονται spoilers μέχρι το season 4 episode 2, για rp λόγους.
Οκ, όπως θέλετε. Άλλη μια μέρα εγγραφές λοιπόν.
1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow
Edited by Osama Bin Laden, 05 July 2014 - 15:36.
Posted 08 July 2014 - 22:51
Επιτέλους Παλέρμο!!!!
Osama you are my God, you saved my July!!!!
Λοιπόν, βάλε με μέσα, τώρα για χαρακτήρα, θέλω λίγο να τον σκεφτώ.
Posted 08 July 2014 - 23:16
Είδες ρε Οσάμα ένας ένας, τσουπ!!!, φτιάχνουμε.... μία ομάδα μπάσκετ!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 July 2014 - 23:18
Σκέψου γρήγορα.
Λεεεεεεεεπόν guys. Είστε 5 άτομα. Προτείνω το εξής και θέλω μια γρήγορη απάντηση.
5 παίκτες
4 αθώοι
1 δολοφόνος
1 παιχνίδι με μπόλικο (το τονίζω) RP και μπλα μπλα, που μπορεί να τελειώσει σε μια μέρα
Με άλλα λόγια, το πρώτο fast-food Παλέρμο στην ιστορία.
Ψηθείτε.
Posted 08 July 2014 - 23:22
ΛοΛ!
Δεν παίζει να πάμε 7? Συνήθως όταν παίζουμε με την παρέα μου το 7 είναι ο μαγικός πρώτος αριθμός για αν ξεκινήσουμε με 2 δολοφόνους και έναν χαφιέ που ξέρει μόνο τον ''κόκκινο'' (αντι του ''μαύρου'') δολοφόνου και τον δίνει έμμεσα όσο μπορεί.
Εγώ θα παίξω όπως και να έχει, οπότε ας πουν οι άλλοι.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 July 2014 - 23:30
Μα δεν θα είναι σοβαρό Παλέρμο. Απλώς για τα lols.
Σκέφτηκα κάτι πιο τρολάδικο που θα μου άρεσε και εμένα καλύτερα αν θέλετε να γίνουμε 6. Μπορώ να παίξω και εγώ, τον ρόλο (ή ρόλους αν βρεθεί άλλος ένας) να τον στείλει κάποιος Moderator χωρίς να ξέρω εγώ σε ποιον, και όταν πεθαίνει κάποιος απλώς να μου στέλνει με pm τι είναι ώστε να γράφω το κείμενο.
Τι λέτε;
1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow
5) John Crabs - ?
6) ?