Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1261 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:04

Γιατί πρέπει να αλλάξουμε σύστημα ενώ δεν μπορέσαμε -για τους γνωστούς λόγους- καν να δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο; Έγώ προτείνω το ίδιο για την επόμενη φορά. Να δούμε πως δουλεύουν οι ρόλοι με διαφορετικό σετ παιχτών γιατί ο παράγοντας "πάιχτης" είναι ο κυριότερος σε όλο το παιχνίδι. Μην υπερφορτώνουμε το παιχνίδι με ρόλους ενώ δεν έχουμε καλη άποψη για το πως λειτουργούν αυτοί που υπάρχουν ήδη. Λίγα-Λίγα βήματα.

Δηλαδή εγώ είχα αποδείξεις όταν βγήκα σίγουρος-σίγουρος να κατηγορήσω τον Aizen βασιζόμενος σε μια φαινομενική παγίδα?

Αν το πεις άλλη μια φορά, θα σου δώσω άδεια να το βάλεις σαν badge στο προφίλ σου. :P

#1262 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:11

Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες.
Όχι πολυπλοκότητα, όχι δραστικές αλλαγές για τώρα.
Έκαναν μία πρόταση, είπα πού διαφωνώ με αυτήν και πώς θα μπορούσε να δουλέψει πιο balanced.
Πάντως οι υπάρχοντες έδειξαν να λειτουργούν πολύ ωραία και σίγουρα θέλω να τους κρατήσουμε.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι δεν πρέπει για τώρα να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και το randomness, ούτε τους βασικούς ρόλους. Αν βάλουμε κάτι, να είναι αδιάφορο ως προς την ισορροπία, όπως ο Απαγωγέας, που στην ουσία δεν επηρεάζει σε τίποτα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1263 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:14

Το σημαντικότερο θα ήταν ίσως να βάλουμε στανταρ ωράρια για να μην έχουμε μπερδέματα και λιγότερες αυτοκτονίες

#1264 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:26

Πορνη: κοιμαται καθε βραδυ με εναν παιχτη και του ακυρωνει το ρολο η τη ψηφο

#1265 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:29

Kαλή η ιδέα του Babba αλλά το συγκεκριμένο σύστημα το οποίο χρησιμοποιήσαμε τελευταία αξίζει τουλάχιστον μια ακόμη δοκιμή.Οπότε πάμε καλύτερα με το ίδιο και βλέπουμε μετά.

Α, και να μην ξεχάσω να αναφέρω πως ενώ όλοι άλλοι κόλωσαν και έτρεχαν να σώσουν τη ζωή τους, εγώ, -ακούσατε?- εγώ, όντας μόνο αθώος και όχι επιθεωρητής, έδειξα υπερβάλοντα ζήλο και τον τσάκωσα τον άχρηστο τον Aizen.Είμαι ένα λαγονικό όμως, ε?

Can I has my badge now?
Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#1266 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 23:48

+1 για την πορνη. ο μονος ρολος που μου αρεσε μεχρι στιγμης. Απλός, τρολλιαρικος, κια δεν χαλαει το μπαλανς.

stasou%2520mygdala.jpg

#1267 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 00:44

Πόρνη;

Totally.

#1268 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 00:48

Πορνη: κοιμαται καθε βραδυ με εναν παιχτη και του ακυρωνει το ρολο η τη ψηφο

ναι αλλα να κοιμαται στην πραγματικότητα και να ειναι κοπελα :hahaha:

#1269 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 00:59

Μήπως να βάζαμε και ένα κτηνίατρο?

Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα σου.

Εγώ θέλω real life παλέρμο. Να παίξουμε στην πίστα μου. :P

Anyway, αφού είναι να πάρει ο Kenny το GM, εγώ παραιτούμαι.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Πρίγκιπα με τη φανταστική αφήγηση του και πλοκή. Πραγματικά έκλαιγα σε κάθε ποστ που έκανε.

Συγχαρητήρια στους 2-3 δολοφόνους που το παίξανε πάρα πολύ καλά. Στον Lord Leon, Zura and NWS για το φοβερό RP τους. Δυστυχώς πέθανa πάρα πολύ γρήγορα, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχε πολύ πλάκα να βλέπω το παιχνίδι σαν 3ος.

Είχα ετοιμάσει κάτι για το τέλος αλλά άλλη φορά.

+στην πόρνη

Το σκεφτόμουν και εγώ πριν δω ότι το πόσταρες, αλλά να έχει άλλο ρόλο.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1270 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:13

Γιατί να είναι πόρνη και να μην είναι ζιγκολό? Διαμαρτύρομαι στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων!

xbJ3b2w.jpeg

#1271 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:16

Οκ! Ανάλογα με το φύλλο του χαρακτήρα σου θα είσαι πόρνη ή ζιγκολό!

Manwhore :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1272 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:22

Ασχολείστε με το όνομα, αλλά το τι θα κάνει το βρήκαμε;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1273 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:27

Θα κοιμάται με έναν παίκτη ή παίκτρια. Α, και ίσως έχει και κανάν ρόλο στο παιχνίδι.

#1274 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:43

δεν περιμενα κατι αλλο απο τον TP XD :hahaha:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#1275 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:48

Πόρνος/η: Θα κρατάει υποχρεωτικά κάποιον ξύπνιο όλη νύχτα, ξεζουμίζοντάς τον, ώστε την επόμενη ημέρα να κοιμάται κατάκοπος και να μην έχει δικαίωμα να μιλήσει και να ψηφίσει; (οι νυχτερινές του εργασίες αν υπάρχουν, δεν επηρεάζονται) Same concept as "Απαγωγέας".
Και αναρωτιέμαι... Καλά το γεγονός ότι θα "κοιμάται" με άνδρες, γυναίκες και λοιπά πλάσματα, κι όλοι θα τον επιθυμούν ή τέσπα θα τον δέχονται. Ο ίδιος δε θα έχει ένα κατεστραμμένο RP, με δεδομένο πως κατά πάσα πιθανότητα ο ρόλος του θα είναι εντελώς έξω από τον ίδιο τον χαρακτήρα;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.