Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#601 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:30

Βασικά κακώς με φάγανε, εγώ ήλπιζα στο ότι θα ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν για να στρέψω τον κόσμο σε κανέναν αθώο (τη Nao, όπως αποδείχθηκε). Αν και στον επόμενο γύρο δεν έβγαινε ο επιθεωρητής να μου πει έχεις δίκιο, θα σήμαινε ότι είχα κάνει σίγουρα λάθος για τον έναν. Να πω την αλήθεια, μου έκανε εντύπωση που ο εν τέλει αποδείχθηκε ότι δεν είχε ελεγχθεί ο griff τόσους γύρους.

Αυτή ήταν η θεωρία μου και σκόπευα να τη γράψω αν ζούσα. Έστειλα το pm μόλις πέθανα. Έξω θα έπεφτα για τον επιθεωρητή, αλλά όχι για τους δολοφόνους. Χε χε.
Αν η kai μού έγραφε είμαι επιθεωρητής θα με έπειθε και θα είχε έναν γύρο ακόμα.

Posted Image

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  123.jpg   77,02Κ   60 Αριθμός downloads

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#602 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:30

Καλά α' αυτό το παιχνίδι έφυγαν 2 νωρίς-νωρίς αλλά φανταστήτε να μην είχαν φύγει.

Το game θα ειχε τελειωσει απο τον 6ο γυρο τοτε :kakaka:

#603 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:38

Δεν αμφιβάλλω καθόλου, μα καθόλου, ότι θα γινόταν αυτό The_Tragic_Prince και γι' αυτό μου φάνηκε ότι έπρεπε να προστεθούν δολοφόνοι, αφού άρχισε δυστυχώς το παιχνίδι. Θα σας σφάζατε στα γρήγορα :kakaka:

Πάντως αν ξαναγίνει φέτος τελικά, count me in. Για πρώτη φορά μου άρεσε αρκετά για να θέλω να ξαναπαίξω.

ySss0UF.jpg

#604 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:42

Συγνωμη, γιατι κρυβομαστε αναμεταξυ μας;
Σκοπευει καποιος απο εσας να πει ολα αααυτα που μου ελεγε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου οτι θα πει στη γενικη συζητηση η θα ειμαστε μονο τραλαλα τραλαρο τι ωραιο που ηταν και αυτο το παιχνιδι;

Δεν ειναι η θεση μου να τα πω εγω. εγω εκανα αυτο που ηθελα και περασα καλα στο παιχνιδι και εγω ημουν αυτος που σας ελεγε χαλαρωστε ενα παιχνιδι ειναι. Τωρα που σας περασαν τα νευρα, σκοπευετε να τα αφησετε να επαναληφθουνε; Παρτε ο καθενας το θαρρος της γνωμη σας και πειτε τι εγινε και τι δε θελετε να επαναληφθει και φυσικα, για να μην γκρινιαζουμε μονο και τυχον προτασεις για να βελτιωθει κι αλλο το παιχνιδι - γιατι περιθωρια σιγουρα υπαρχουν.

Kai τα ρεστα μου. Επαιξες αψογα, καταπιες διαφορα για το καλο των υπολοιπων και εισαι και η πρωτη που ανοιξες και σοβαρη κουβεντα. Αψογη απο καθε αποψη.

stasou%2520mygdala.jpg

#605 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:44

Δεν αμφιβάλλω καθόλου, μα καθόλου, ότι θα γινόταν αυτό The_Tragic_Prince και γι' αυτό μου φάνηκε ότι έπρεπε να προστεθούν δολοφόνοι, αφού άρχισε δυστυχώς το παιχνίδι. Θα σας σφάζατε στα γρήγορα :kakaka:

Αν σκεφτεις οτι ειχα πετυχει 5/5 απο τον 2ο γυρο, τοτε πιθανοτατα XD

#606 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:47

wat? XD Tell me it's not because I was kicking Chuck around all the time. (sorry nozomu btw nothing personal you know how stocking and chuck are like)

:hahaha::hahaha:

Tι λες καλη μου κανε δουλεια σου! Εδω εγω με εβαλα στο φουρνακι μικροκυματων! :burningbe3:

Να πω την αληθεια δεν μπορουσα να κανω και πολλα με τον Chuck ωστε να δικαιολογισω τις ψηφους μου αλλα προσπαθουσα σαν σκυλος(?) να κανω το καλυτερο που μπορω... :P Ειμαι και λιγο αργος οποτε δεν εβγαζα και πολυ ακρη απο τις ψηφους... xD
Η αυτοκτονια μου εγινε απο λαθος προγραμματισμο... xD

Στο απομενο game θα παρω εναν πιο ανθρωπινο χαρακτηρα... :kill4u: beware...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#607 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:48

Το ότι το παιχνίδι γίνεται μία φορά το χρόνο, απλά τυχαίνει. Αν μαζευτούμε πολλοί κάποια στιγμή μπορούμε να κανονίσουμε και δεύτερο (ή και τρίτο, κλπ) παιχνίδι. Απλά καλό είναι να υπάρχουν κάποια διαστήματα ανάμεσα στο παιχνίδι, ώστε να μην "κουράζεται".

συμφωνω και προτεινω το επομενο παιχνιδι να γινει μετα το τελος των πανελληνιων, ειναι περιοδος εξετασεων βεβαια μετα αλλα ακολουθει καλοκαιρι που θα λειπει πολυς κοσμος, οπωτε καπου στα τελη μαιου μου φενετε μια χαρα

#608 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:07

@Lord Leon
Αν άφησα κάτι που έλεγα ότι θα πω και δεν το είπα, πες μου το, :kakaka: να μη μείνει παραπονεμένο γιατί δε τα θυμάμαι όλα. Να μη σκουριάσει και το φτυάρι στην ντουλάπα τζάμπα. Πάντως αυτά που ανέφερα ήταν αυτά που δε μου άρεσαν καθόλου. Και πραγματικά και εμένα δε μου άρεζαν κάποια πράγματα, αλλά δεν έκοβα το παιχνίδι και τη διασκέδαση των άλλων για να τα πω. Γι' αυτό να προσθέσω την επόμενη φορά, καλύτερα να περιμένετε να τα βγάλετε ΌΛΑ στη Γενική Συζήτηση και να θάβουμε ο ένας τον άλλον πολύ πιο άνετα.

Α, και την επόμενη φορά, να δηλώνουμε ΌΛΟΙ από την αρχή τι είμαστε για να μην μπαίνουμε στον κόπο να ψάχνουμε. Δλδ, ωραία να μπλοφάρει κάποιος, αλλά οι αθώοι από ένα σημείο και μετά το παρακάνανε τελείως με τις δηλώσεις. Την επόμενη φορά που θα το κάνετε να θυμάστε, κάθε φορά που δηλώνετε αθώοι, ένα μικρό, αθώο pipachu σ' αυτόν τον κόσμο πεθαίνει.

:kakaka: Tragic Prince, πληροφοριακά, αυτή τη εξυπνάδα σε έφαγε. Ήσουν απλά πολύ επικίνδυνος. Προσωπικά δε σε είχα για επιθεωρητή, αλλά για άτομο που θα κινούσες τις μάζες πολύ πιο εύκολα από άλλους. Και μου έφαγες και όλη μου την τύχη, στην πραγματικότητα μόνο γκαντεμιά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 04 Μάρτιος 2011 - 14:19

ySss0UF.jpg

#609 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:08

Έχω να κάνω μία πρόταση για το παιχνίδι για να μην είναι συνέχεια το ίδιο και το ίδιο και βαρεθούμε :P

Μια ευγενική χορηγία της "The Tragic Prince" Productions

Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...Έτσι για να το κάνουμε λίγο πιο πικάντικο :P

Όχι τίποτα άλλο, μην παραπονιέται και ο matassos ότι δεν παίρνει ρόλο :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#610 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:13

:kakaka: Tragic Prince, πληροφορικά, αυτή τη εξυπνάδα σε έφαγε. Ήσουν απλά πολύ επικίνδυνος. Προσωπικά δε σε είχα για επιθεωρητή, αλλά για άτομο που θα κινούσες τις μάζες πολύ πιο εύκολα από άλλους. Και μου έφαγες και όλη μου την τύχη, στην πραγματικότητα μόνο γκαντεμιά.

Μα ναι, μετα το rage μου στον 2ο γυρο ημουν σιγουρος 95% οτι θα φυγω. Αλλα τι να κανω κι εγω μ αυτα που εβλεπα. Ποσο να αντεξω (αν και για να πω την αληθεια θα θελα να κανα λιγο ακομα rp με την Erika)

#611 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:14

Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...

+1 M' αρέσει. Ελπίζω να έχουν κι άλλοι τέτοιες ιδέες.

:kakaka: Λογικό μου φαίνεται Tragic Prince. Ωραία η ιδέα με τις εικόνες btw.

ySss0UF.jpg

#612 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:17

Συγνωμη, γιατι κρυβομαστε αναμεταξυ μας;
Σκοπευει καποιος απο εσας να πει ολα αααυτα που μου ελεγε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου οτι θα πει στη γενικη συζητηση η θα ειμαστε μονο τραλαλα τραλαρο τι ωραιο που ηταν και αυτο το παιχνιδι;

Δεν ειναι η θεση μου να τα πω εγω. εγω εκανα αυτο που ηθελα και περασα καλα στο παιχνιδι και εγω ημουν αυτος που σας ελεγε χαλαρωστε ενα παιχνιδι ειναι. Τωρα που σας περασαν τα νευρα, σκοπευετε να τα αφησετε να επαναληφθουνε; Παρτε ο καθενας το θαρρος της γνωμη σας και πειτε τι εγινε και τι δε θελετε να επαναληφθει και φυσικα, για να μην γκρινιαζουμε μονο και τυχον προτασεις για να βελτιωθει κι αλλο το παιχνιδι - γιατι περιθωρια σιγουρα υπαρχουν.

Kai τα ρεστα μου. Επαιξες αψογα, καταπιες διαφορα για το καλο των υπολοιπων και εισαι και η πρωτη που ανοιξες και σοβαρη κουβεντα. Αψογη απο καθε αποψη.

Εγώ θα σου πω αυτό: αρχικά συμφωνώ με την Kai γι αυτά που είπε όταν όπως είπες πήγε να ανοιξει σοβαρή συζήτηση όπως ότι μερικοί είχαν προσωπικές βεντέτες και μας ψιλοχάλασαν εκεί τη διάθεση -αν σκεφτούμε τα προηγούμενα που βγήκαν ειδικά σε μια συνομιλία Sakata Gintoki, pikachu- κι όσο για τον kuybey δεν ξέρω αν έβγαλε κι αυτός χολή για τα περσινά αλλά επειδή είχα πεθάνει δε με πολυπείραξε. Παρόλαυτα σε κάποια φάση τα είχα πάρει που δε θυμάμαι ποιος ήταν που μίλησε για σεντόνια κι ότι δεν θα έπρεπε να γράφουμε πολλά ή να κάνουμε πολύ rp. Και συμφώνησα με τον Sponis που είπε πολύ απλώς ότι παιχνίδι παίζουμε κι αυτό είμαι μέρος του παιχνιδιού, ίσως και το σημαντικότερο εφόον, παιδες, στο κάτω κάτω ντεντέκτιβ δεν είμαστε κι όπως έλεγε και η Kai ούτε παράσημο θα πάρουμε αν βρούμε ποιος το έκανε εφόσον δεν είχαμε πραγματικά στοιχεία και όλα έχουν να κάνουν με το πόσο καλά ο ένας ξέρει τον άλλον. Και ναι, εν τέλη και με την παρατηρητικότητα αλλά σε μια φάση χαλάστηκα απ'αυτήν τη μανία "να βρεθούν οι δολοφόνοι και ξερό ψωμί". Αν είναι δυνατόν.

Παρόλαυτα, με το που είπα ότι δε με νοιάζει και εγώ θα παίξω όπως νομίζω ότι αρμόζει στο παιχνίδι τότε το απόλαυσα πολύ περισσότερο αλλά θα μπορύσαμε να ήμαστε όλοι λίγο πιο χαλαροί...λέω τώρα...

Όμως μου άρεσε αρκετά για πρώτη φορά κι αν φροντίσουμε όλοι να μην επαναληφθούν μερικά πράγματα τότε δε βλέπω λόγο να μην ξαναπαίξουμε φέτος -κι ο matassos νομίζω προτείνει μια καλή ημερομηνία-.

Αυτά είχα να πω, δικό σας.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#613 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:22

αν έβγαλε κι αυτός χολή για τα περσινά

Ρε οχι, εμενα προσωπικα τα περσινα μ αρεσαν XD

#614 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:25

Ρε οχι, εμενα προσωπικα τα περσινα μ αρεσαν XD

Ναι γιατί ήσουν εδώ πέρυσι...Εγω δεν ήμουν και φαντάσου πως μου φάνηκε...Ήσουν και η πέτρα του σκανδάλου εσύ τρελό αγόρι -από το "τρελός του χωριού" φυσικά-...:kakaka:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#615 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 14:27

Ναι γιατί ήσουν εδώ πέρυσι...Εγω δεν ήμουν και φαντάσου πως μου φάνηκε...Ήσουν και η πέτρα του σκανδάλου εσύ τρελό αγόρι -από το "τρελός του χωριού" φυσικά-...:kakaka:

40 χρονια ραδιουργος, ξερω απο καλες δολοπλοκιες