Αυτή ήταν η θεωρία μου και σκόπευα να τη γράψω αν ζούσα. Έστειλα το pm μόλις πέθανα. Έξω θα έπεφτα για τον επιθεωρητή, αλλά όχι για τους δολοφόνους. Χε χε.
Αν η kai μού έγραφε είμαι επιθεωρητής θα με έπειθε και θα είχε έναν γύρο ακόμα.
Posted 04 March 2011 - 13:30
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 March 2011 - 13:30
Καλά α' αυτό το παιχνίδι έφυγαν 2 νωρίς-νωρίς αλλά φανταστήτε να μην είχαν φύγει.
Posted 04 March 2011 - 13:38
Posted 04 March 2011 - 13:42
Posted 04 March 2011 - 13:44
Δεν αμφιβάλλω καθόλου, μα καθόλου, ότι θα γινόταν αυτό The_Tragic_Prince και γι' αυτό μου φάνηκε ότι έπρεπε να προστεθούν δολοφόνοι, αφού άρχισε δυστυχώς το παιχνίδι. Θα σας σφάζατε στα γρήγορα
Posted 04 March 2011 - 13:47
wat? XD Tell me it's not because I was kicking Chuck around all the time. (sorry nozomu btw nothing personal you know how stocking and chuck are like)
Posted 04 March 2011 - 13:48
συμφωνω και προτεινω το επομενο παιχνιδι να γινει μετα το τελος των πανελληνιων, ειναι περιοδος εξετασεων βεβαια μετα αλλα ακολουθει καλοκαιρι που θα λειπει πολυς κοσμος, οπωτε καπου στα τελη μαιου μου φενετε μια χαρα
Το ότι το παιχνίδι γίνεται μία φορά το χρόνο, απλά τυχαίνει. Αν μαζευτούμε πολλοί κάποια στιγμή μπορούμε να κανονίσουμε και δεύτερο (ή και τρίτο, κλπ) παιχνίδι. Απλά καλό είναι να υπάρχουν κάποια διαστήματα ανάμεσα στο παιχνίδι, ώστε να μην "κουράζεται".
Posted 04 March 2011 - 14:07
Edited by Kai, 04 March 2011 - 14:19.
Posted 04 March 2011 - 14:08
Posted 04 March 2011 - 14:13
Tragic Prince, πληροφορικά, αυτή τη εξυπνάδα σε έφαγε. Ήσουν απλά πολύ επικίνδυνος. Προσωπικά δε σε είχα για επιθεωρητή, αλλά για άτομο που θα κινούσες τις μάζες πολύ πιο εύκολα από άλλους. Και μου έφαγες και όλη μου την τύχη, στην πραγματικότητα μόνο γκαντεμιά.
Posted 04 March 2011 - 14:14
Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...
Posted 04 March 2011 - 14:17
Συγνωμη, γιατι κρυβομαστε αναμεταξυ μας;
Σκοπευει καποιος απο εσας να πει ολα αααυτα που μου ελεγε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου οτι θα πει στη γενικη συζητηση η θα ειμαστε μονο τραλαλα τραλαρο τι ωραιο που ηταν και αυτο το παιχνιδι;
Δεν ειναι η θεση μου να τα πω εγω. εγω εκανα αυτο που ηθελα και περασα καλα στο παιχνιδι και εγω ημουν αυτος που σας ελεγε χαλαρωστε ενα παιχνιδι ειναι. Τωρα που σας περασαν τα νευρα, σκοπευετε να τα αφησετε να επαναληφθουνε; Παρτε ο καθενας το θαρρος της γνωμη σας και πειτε τι εγινε και τι δε θελετε να επαναληφθει και φυσικα, για να μην γκρινιαζουμε μονο και τυχον προτασεις για να βελτιωθει κι αλλο το παιχνιδι - γιατι περιθωρια σιγουρα υπαρχουν.
Kai τα ρεστα μου. Επαιξες αψογα, καταπιες διαφορα για το καλο των υπολοιπων και εισαι και η πρωτη που ανοιξες και σοβαρη κουβεντα. Αψογη απο καθε αποψη.
Posted 04 March 2011 - 14:22
αν έβγαλε κι αυτός χολή για τα περσινά
Posted 04 March 2011 - 14:27
Ναι γιατί ήσουν εδώ πέρυσι...Εγω δεν ήμουν και φαντάσου πως μου φάνηκε...Ήσουν και η πέτρα του σκανδάλου εσύ τρελό αγόρι -από το "τρελός του χωριού" φυσικά-...