Δεν είναι ποτέ αργά να μάθετε να μην κεντράρετε το κείμενο σας. Πάρτε παράδειγμα από τον GM σας που όταν δεν βλέπει monogatari και λοιπές παρόμοιες σειρές, κάνει κάτι σωστό σε αυτή τη ζωή.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 29 March 2018 - 19:35
Posted 29 March 2018 - 19:54
EDIT: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ
Αυτο μ εκανε να γελασω πολυ για καποιο λογο.
that's a dude!
Posted 29 March 2018 - 20:02
Ήρθα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο. Ήταν σαν να έβλεπα την Sharyu να μιλάει και ξαφνικά να φωνάζει "Εξαφανίστηκε η εικόνα!". Όπως λέμε χάθηκε η σύνδεση στην τηλεόραση.
Επίσης, monogarari rulez.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 March 2018 - 20:16
Δηλώνω συγγνώμη για τη μικρή μου συμμετοχή μέχρι στιγμής. Υπόσχομαι στο μέλλον να είμαι καλύτερο κορίτσι και να συμμετέχω περισσότερο και με τη βοήθεια του Θεού να καταφέρω να διαβάσω τα τούβλα του Guns. Ο πολυλατρεμένος σας admin έπεσε άρρωστος βαριά ~γκουχαγοροσυνάχιγκουχ~ και παίζαμε ασθενής και νοσοκόμα τις τελευταίες μέρες. Μήπως να βγάλω κάποιο διάγγελμα να απαιτήσω από όλα τα μέλη να προσευχηθούνε τουλάχιστον 5-8 ώρες για την υγεία του Πολυχρονεμένου?
Posted 29 March 2018 - 20:25
αμε, να προσευχηθούμε να ειναι καλα πριν την Κυριακη (που γίνεται και το επιμαχο meeting, μην και δεν εισαι εκει hazuki, θα σε φάω).Μήπως να βγάλω κάποιο διάγγελμα να απαιτήσω από όλα τα μέλη να προσευχηθούνε τουλάχιστον 5-8 ώρες για την υγεία του Πολυχρονεμένου?
that's a dude!
Posted 30 March 2018 - 00:52
Edit το κείμενο της κατάληξης της Aeron ώστε να προσθέσω τον πίνακα παικτών με τον ρόλο της.
Edited by TheGunsmasha, 30 March 2018 - 00:52.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 30 March 2018 - 01:03
Ατιμοι με φαγατε πριν καν προλαβω να σας δειξω και τα υπολοιπα ακροβατικα μου
Στο επομενο θα σας φαω ολους !!!
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 01 April 2018 - 14:39
Δεν περίμενα να γελάσει κανείς με αυτό και να συνεχιστεί και από τον Osama
Edit: Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ZURA ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Posted 01 April 2018 - 14:50
Η φράση για κάποιο λόγο δείχνει υπερβολική απόγνωση για ένα ασήμαντο θέμα.
Και όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο αστείο γίνεται χωρίς να είναι ακριβώς αστείο.
Posted 01 April 2018 - 14:53
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 01 April 2018 - 16:19
Με λιγότερο από 5 ώρες να μένουν και τον μισό όχλο να μην έχει πάρει ακόμη πυρσούς και δικράνια για ν' απαιτήσει το κεφάλι μου, να δωθεί μήπως καμιά παράταση για να γίνει λίγο έξτρα παιχνίδι; Υπόσχομαι πως έχω κάποια πράγματα να πω αλλά παίζω καρτέρι μέχρι ώρας
Posted 01 April 2018 - 16:21
Με λιγότερο από 5 ώρες να μένουν και τον μισό όχλο να μην έχει πάρει ακόμη πυρσούς και δικράνια για ν' απαιτήσει το κεφάλι μου, να δωθεί μήπως καμιά παράταση για να γίνει λίγο έξτρα παιχνίδι; Υπόσχομαι πως έχω κάποια πράγματα να πω αλλά παίζω καρτέρι μέχρι ώρας
Συμφωνώ με τον Ody, θα είναι κρίμα να φύγει με τρεις ψήφους επειδή δεν έχει γράψει κανείς.
Posted 01 April 2018 - 16:51
Τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι στο μίτινγκ! Τέτοια αφοσίωση στις μέρες μας...
Posted 01 April 2018 - 16:54
that's a dude!
Posted 01 April 2018 - 16:59
Πληρωμένες δέχομαι με αντικαταβολή ή μέσω paypal.