Scarlet, εάν πάρεις το οκ τελικά, διοργάνωσέ το λίγο αργότερα σε παρακαλώ.
Λοιπόν, όπως είπε o Gunsmasha από πάνω, όχι μόνο θέλω να διοργανώσω παλέρμο, αλλά έχω έτοιμο κάτι πολύ ξεχωριστό.
Αυτό το format Παλέρμο που ελπίζω να δείτε υπήρχε σαν ιδέα και είχα αρχίσει να το φτιάχνω από το 2014. Ουσιαστικά, ο λόγος για τον οποίο άρχισα να δουλεύω πάνω σε αυτό, ήταν επειδή ήθελα να μπορέσω να συνδέσω με κάποιο τρόπο το roleplaying με το μηχανικό κομμάτι, κάτι το οποίο δεν κάναμε σχεδόν καθόλου μέχρι στιγμής.
Είχε πολλά θέματα και ήταν τρομερά unbalanced μέχρι που πέρυσι, πάνω σε μια κουβέντα με μια φίλη που δουλειά της είναι να κάνει develop επιτραπέζια, είδα το παλιό word αρχείο, της το έδωσα πάνω στην πλάκα και το επέστρεψε σε μισή ώρα τελειωμένο και έτοιμο, θυμίζοντάς μου πόσο μεγάλος scrub είμαι.
Το θέμα είναι διπλό εδώ:
1) Χρειάζεται τουλάχιστον 18 άτομα για να δουλέψει (18-22 για την ακρίβεια)
2) Μέρος του format είναι ότι... δεν πρέπει να ξέρετε τίποτα για αυτό, πέρα από τρία πράγματα:
α) Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παρατάξεις (π.χ. αθώοι-δολοφόνοι) που δεν μπορούν να νικήσουν μαζί.
β) Δεν μπορώ να σας πω ψέματα σε οτιδήποτε και να με ρωτήσετε.
γ) Οι ρόλοι (όσοι και αν υπάρχουν), λειτουργούν ακριβώς όπως περιγράφετε στο pm ρόλου που θα σας σταλεί.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μαζευτούν 18 άτομα, αλλά σας παρακαλώ κάντε μια προσπάθεια και σας υπόσχομαι ότι θα περάσουμε όλοι (και κυρίως εσείς) πολύ καλά με κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Εάν δεν μαζευτούν έχω και άλλα πράγματα έτοιμα (για λιγότερα άτομα), τα οποία δεν είναι όμως τόσο καλά ihmo.
Διαλέχτε χαρακτήρα, πείτε από που κρατάει η σκούφια του και ρίξτε και μια εικόνα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 25 Ιούνιος 2017 - 11:57