Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5176 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 01:21

Δώστε μου μια εβδομάδα και μπορώ να αρχίσω εγώ κάτι.

Edit: Για Παλέρμο εννοώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 20 Ιούνιος 2017 - 01:28

#5177 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 02:28

Δώστε μου μια εβδομάδα και μπορώ να αρχίσω εγώ κάτι.

Edit: Για Παλέρμο εννοώ.

Κααατσε μωρε κι εσυ απανωτο παλερμο, ας αλλάξει λίγο το ρεπερτόριο για να μπειτε πάλι δυναμικά στην επόμενη σεζον, γρήγορο σχετικα είναι το παιχνίδι που λεω, σε φαση βδομαδα η 2 βδομαδες το πολυ

#5178 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 05:38

Κααατσε μωρε κι εσυ απανωτο παλερμο, ας αλλάξει λίγο το ρεπερτόριο για να μπειτε πάλι δυναμικά στην επόμενη σεζον, γρήγορο σχετικα είναι το παιχνίδι που λεω, σε φαση βδομαδα η 2 βδομαδες το πολυ

Άραξε. Δεν είπα ότι σώνει και καλά θα αρχίσω σε μια εβδομάδα Παλέρμο. Είπα απλώς ότι αν όντως θέλει ο κόσμος απανωτό, είμαι διαθέσιμος να το κάνω από την επόμενη εβδομάδα.

#5179 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 08:33

Μέχρι να πάρεις το ΟΚ από την iri νομίζω καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και το παιχνίδι πάνω κάτω να δούμε αν μας αρέσει και αν τελικά θα παίξουμε για να μην καθυστερήσει μετά η διαδικασία.

ySss0UF.jpg

#5180 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 09:49

Ρε Οσάμα, εσύ να κάτσεις δεν μπορείς τώρα με αυτά που πρέπει να κάνεις και θα κάνεις και Παλέρμο;

Count me in για cameo τότε.

giphy.gif

#5181 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 14:30

Ρε Οσάμα, εσύ να κάτσεις δεν μπορείς τώρα με αυτά που πρέπει να κάνεις και θα κάνεις και Παλέρμο;

Θα έχω χρόνο από τις 23 και μετά.

Με ενδιαφέρει να δούμε το cloak and dagger πάντως.

Ακούγεται backstab-y

#5182 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 16:03

Μέχρι να πάρεις το ΟΚ από την iri νομίζω καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και το παιχνίδι πάνω κάτω να δούμε αν μας αρέσει και αν τελικά θα παίξουμε για να μην καθυστερήσει μετά η διαδικασία.

δεν το βλεπω να παρω το οκ καθως μπηκε σημερα και αγνοησε εντελως το γραμμα XD

Οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι απλο.

Δηλωνουν συμμετοχη ατομα μεχρι να μαζεψουμε αρκετους.

Οταν αρχισει το παιχνιδι το καθε ατομο παιρνει ενα PM με 2 ατομα που πρεπει να σκοτωσει, το παιχνιδι οπως στο παλερμο χωριζεται σε μερες, αλλα δεν εχει roleplay. 

Το καλυτερo θα ηταν τα ατομα να φτιαξουν μυστικες συμμαχιες ετσι ωστε να βγαλουν απο την μεση πρωτοι τα ατομα της λιστας η για καλυτερα αποτελεσματα να βγαλουν εκτος τους ιδιους τους τους συμμαχους

Ολα αυτα γινονται ολα σε pm η οποιοδηποτε μεσο επικοινωνιας και στο τοπικ μονο ψηφιζεις

εχετε καθε δικαιωμα να πειτε ψεματα για το ποια ατομα εχετε στην λιστα σας και γενικα δεν απαγορευεται τιποτα που ειναι ανηθικο :P

Σε καθε γυρο το ατομο με τις περισσοτερες ψηφους πεθαινει (και βγαινει απο την λιστα μερικων ατομων προφανως). Ωστοσο ο gm εχει την υποχρεωση να πει αν ενα ατομο σε εναν ταδε γυρο ολοκληρωσε την λιστα του

Μπορεις να αλλαξεις την ψηφο σου μεχρι το τελευταιο λεπτο. Το πρωτο ατομο το οποιο θα ολοκληρωσει την λιστα του δεν σημαινει απαραιτητα οτι νικαει. Θα νικησει οταν τελειωσουν ολοι οι γυροι (συνηθως 4-5 ειναι συνολικα) και ειναι οντως το τελευταιο ατομο με ολοκληρωμενη λιστα που εχει μεινει ζωντανο. Εαν στον 5ο γυρο βρεθουν 2+ ατομα με ολοκληρωμενη την λιστα τους παιρνουν παραταση

#5183 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 16:17

Δηλαδή δύο λίστες, μία με συμμάχους και μία με στόχους ή τους συμμάχους τους βρίσκουμε μόνοι μας;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5184 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 16:44

Οπότε είναι σαν Παλέρμο με όλους τους συμμετέχοντες να είναι δολοφόνοι σε ένα last man standing battle royal? Sounds easy.

Και ιδού η απορία, γιατί να μην κάνεις και RP αν θες;
Εδώ και στο Παλέρμο την κανονική του μορφή με τα χαρτιά δεν έχει RP, lol.

#5185 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 16:52

Δεν έχει αφήγηση από ότι κατάλαβα και ουσιαστικά στο thread λέμε μόνο ποιον θέλουμε εκτός. Να φανταστώ από πίσω απλώς κλείνουμε συμφωνίες. Αν κάποιος καθαρίσει τη λίστα του συνεχίζει να ψηφίζει ή περιμένουμε μέχρι να τελειώσουν οι άλλοι άπραγος;

ySss0UF.jpg

#5186 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 17:05

Sounds cool...still want that Palermo tho.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5187 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 17:15

Sounds cool...still want that Palermo tho.

Αυτό που μόλις έχασες??? Τι σου είπα.

Πάντως και εγώ θέλω κάπως να ενσωματώσουμε RP αν γίνεται. Αλλιώς κάτι ανταγωνιστικοί κάφροι θα μας ζαλίσουνε πάλι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5188 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 17:20

Dude, guy, bro, my dude...θέλω να ξαναπαίξω. Αν δε θες, cool. Stop raining on my parade. Έχω κερδίσει κι έχω χάσει πολλά, so what? Lemme have fun.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5189 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 17:20

Δε νομίζω ότι δίνει περιθώρια σε κανέναν να γίνει ανταγωνιστικός αν πρέπει να γράψεις μόνο "δείχνω αυτόν" χωρίς να το δικαιολογήσει

ySss0UF.jpg

#5190 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2017 - 17:23

Dude, guy, bro, my dude...θέλω να ξαναπαίξω. Αν δε θες, cool. Stop raining on my parade. Έχω κερδίσει κι έχω χάσει πολλά, so what? Lemme have fun.

Ξέρεις πως σε πειράζω.

Δεν νομίζω να περιορίζεται μόνο στο "δείχνω αυτόν" πάντως. Υπάρχει κάπου κάποιο έντυπο με τους ακριβείς κανόνες?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 20 Ιούνιος 2017 - 17:24

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018