Δώστε μου μια εβδομάδα και μπορώ να αρχίσω εγώ κάτι.
Edit: Για Παλέρμο εννοώ.
Edited by Osama Bin Laden, 20 June 2017 - 01:28.
Posted 20 June 2017 - 01:21
Edited by Osama Bin Laden, 20 June 2017 - 01:28.
Posted 20 June 2017 - 02:28
Κααατσε μωρε κι εσυ απανωτο παλερμο, ας αλλάξει λίγο το ρεπερτόριο για να μπειτε πάλι δυναμικά στην επόμενη σεζον, γρήγορο σχετικα είναι το παιχνίδι που λεω, σε φαση βδομαδα η 2 βδομαδες το πολυ
Posted 20 June 2017 - 05:38
Κααατσε μωρε κι εσυ απανωτο παλερμο, ας αλλάξει λίγο το ρεπερτόριο για να μπειτε πάλι δυναμικά στην επόμενη σεζον, γρήγορο σχετικα είναι το παιχνίδι που λεω, σε φαση βδομαδα η 2 βδομαδες το πολυ
Άραξε. Δεν είπα ότι σώνει και καλά θα αρχίσω σε μια εβδομάδα Παλέρμο. Είπα απλώς ότι αν όντως θέλει ο κόσμος απανωτό, είμαι διαθέσιμος να το κάνω από την επόμενη εβδομάδα.
Posted 20 June 2017 - 08:33
Μέχρι να πάρεις το ΟΚ από την iri νομίζω καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και το παιχνίδι πάνω κάτω να δούμε αν μας αρέσει και αν τελικά θα παίξουμε για να μην καθυστερήσει μετά η διαδικασία.
Posted 20 June 2017 - 09:49
Ρε Οσάμα, εσύ να κάτσεις δεν μπορείς τώρα με αυτά που πρέπει να κάνεις και θα κάνεις και Παλέρμο;
Count me in για cameo τότε.
Posted 20 June 2017 - 14:30
Ρε Οσάμα, εσύ να κάτσεις δεν μπορείς τώρα με αυτά που πρέπει να κάνεις και θα κάνεις και Παλέρμο;
Θα έχω χρόνο από τις 23 και μετά.
Με ενδιαφέρει να δούμε το cloak and dagger πάντως.
Ακούγεται backstab-y
Posted 20 June 2017 - 16:03
Μέχρι να πάρεις το ΟΚ από την iri νομίζω καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και το παιχνίδι πάνω κάτω να δούμε αν μας αρέσει και αν τελικά θα παίξουμε για να μην καθυστερήσει μετά η διαδικασία.
δεν το βλεπω να παρω το οκ καθως μπηκε σημερα και αγνοησε εντελως το γραμμα XD
Οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι απλο.
Δηλωνουν συμμετοχη ατομα μεχρι να μαζεψουμε αρκετους.
Οταν αρχισει το παιχνιδι το καθε ατομο παιρνει ενα PM με 2 ατομα που πρεπει να σκοτωσει, το παιχνιδι οπως στο παλερμο χωριζεται σε μερες, αλλα δεν εχει roleplay.
Το καλυτερo θα ηταν τα ατομα να φτιαξουν μυστικες συμμαχιες ετσι ωστε να βγαλουν απο την μεση πρωτοι τα ατομα της λιστας η για καλυτερα αποτελεσματα να βγαλουν εκτος τους ιδιους τους τους συμμαχους
Ολα αυτα γινονται ολα σε pm η οποιοδηποτε μεσο επικοινωνιας και στο τοπικ μονο ψηφιζεις
εχετε καθε δικαιωμα να πειτε ψεματα για το ποια ατομα εχετε στην λιστα σας και γενικα δεν απαγορευεται τιποτα που ειναι ανηθικο
Σε καθε γυρο το ατομο με τις περισσοτερες ψηφους πεθαινει (και βγαινει απο την λιστα μερικων ατομων προφανως). Ωστοσο ο gm εχει την υποχρεωση να πει αν ενα ατομο σε εναν ταδε γυρο ολοκληρωσε την λιστα του
Μπορεις να αλλαξεις την ψηφο σου μεχρι το τελευταιο λεπτο. Το πρωτο ατομο το οποιο θα ολοκληρωσει την λιστα του δεν σημαινει απαραιτητα οτι νικαει. Θα νικησει οταν τελειωσουν ολοι οι γυροι (συνηθως 4-5 ειναι συνολικα) και ειναι οντως το τελευταιο ατομο με ολοκληρωμενη λιστα που εχει μεινει ζωντανο. Εαν στον 5ο γυρο βρεθουν 2+ ατομα με ολοκληρωμενη την λιστα τους παιρνουν παραταση
Posted 20 June 2017 - 16:44
Posted 20 June 2017 - 16:52
Posted 20 June 2017 - 17:15
Αυτό που μόλις έχασες??? Τι σου είπα.Sounds cool...still want that Palermo tho.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 20 June 2017 - 17:20
Posted 20 June 2017 - 17:23
Ξέρεις πως σε πειράζω.Dude, guy, bro, my dude...θέλω να ξαναπαίξω. Αν δε θες, cool. Stop raining on my parade. Έχω κερδίσει κι έχω χάσει πολλά, so what? Lemme have fun.
Edited by TheGunsmasha, 20 June 2017 - 17:24.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018