Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:23
Δεν ήρθε να σας αναγκάσει κανένας να αλλάξετε το ύφος που παίζετε αλλά για να το γράψανε τρία άτομα μάλλον ξέφυγε σε κάτι σημεία.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:29
Παίδες τους ρόλους δεν μπορούμε να τους καμοφλάρουμε με λέξεις συνέχεια.
Ζητώ συγγνώμη για την φράση ''παλέρμο του Hogwart'', μιας και ήταν όντως πού εκτός κλίματος, όμως είχε παικτική αξία. Λατρεύω το RP, και στο τέλος θα δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που μου άρεσαν ιδιαίτερα, όμως είναι επίσης παιχνίδια ανάλυσης.
Θα μπορούσα να κάτσω δέκα λεπτά παραπάνω να σουλουπώσω αφηγηματικά αυτά που λέω, έχετε δίκιο.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:30
Άσε ρε. Εδώ δεν χρησιμοποιήσατε τη γνώση, από την εμπειρία σας, ότι ο Fandom είναι ΠΑΝΤΑ
αθώοςύποπτος.
Μια φορά πήρα vigi και έφυγα άκλαφτος το πρώτο βράδυ. Ούτε σφαίρα δεν έριξα.
ΜΟΝΟ RISK ΡΕ.
Fixed.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:31
Fixed.
Thank you.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:59
Double Post. Το edit έγινε για τα sparkles! Έκοψα την πρόταση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:59
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 04:14
Τύφλα να χει το τοίχος στο attack on Titan. Λάθος τοίχο διαλέξανε, ένα από τα post του Osama έπρεπε να πάρουν.
Jesus Osama, mad props. Ωραίο post αλλά θα μου σπρέι ώρα να το επεξεργαστώ.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 08:20
Εγώ στο παιχνίδι:
Κατά την διάρκεια της τηλεμεταφοράς μου, βρέθηκα σε μια άσπρη αίθουσα με μια περίεργη φιγούρα μεσαίου αναστήματος, ένα τεράστιο φαρδύ χαμόγελο και τατουάζ στο κούτελο με επιγραφή ''Haikyuu!!! Rulez, Monogatari Stinkz''. Πριν προλάβω να καταλάβω τι παίζει, μου συστήθηκε σαν Θεός(GM)
Η απάντηση της Kai:
Και μία δήλωση από τον GM aka Τεράστιο κεφάλι στον ουρανό.
"Καλά έκανα και τους μάζεψα όλους αυτούς εδώ μέσα, ήξερα ότι παίρνουν όλους της ληγμένα."
Υποκλίνομαι!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 08:28
Και με μεγάλο κούτελο απ' ό,τι φαίνεται.
Όλο έπρεπε να το κάνεις quote! Ο ροζ μονόκερος με τη λεζάντα από κάτω ήταν επίσης gold.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 22:57
Εντάξει λοιπόν... Πες τις μαγικές λέξεις... Έλα... Έλα..." παρότρυνε τον Cross. "Έλα, αφού το κανονίσαμε την προηγούμενη φορά..."
"Δια..."
"Έλα..."
"Διαλέγω εσένα... pikachu..." και έκρυψε το πρόσωπό του ντροπιασμένος.
Πέθανα.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 22:59
Κύρος, Λεφτά και Γυναίκες. Αυτή είναι η ζωή πυο επέλεξα να ζήσω. Τουλάχιστον κατέληξα στο τρίτο.... Και στην νεραϊδοχώρα. Κάτι είναι και αυτό.
Μόνο αγάπη για την Kai και το ξέρει. Στους υπόλοιπους θα δώσω συγχαρητήρια και βραβεία RP και παιξίματος μετά την ολοκλήρωση.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2017 - 23:00
I DIED IN GENERAL OMG! όλες οι ατάκες ήταν μία προς μία δεν παλεύεται. Εκεί με τους Hufflepuff I giggled.
It's time to d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-duel!
https://www.youtube.com/watch?v=SFkdcQgNJHo
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 17 Ιούνιος 2017 - 23:01
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2017 - 00:27
α ρε σατανα Kai γελασα και σημερα...