I'm in with this gentleman: Amari(Joker Game)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 08 Ιούνιος 2017 - 23:36
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2017 - 19:04
Okabe Rintarou
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2017 - 19:20
Καλησπέρα
Aizawa Shota (Boku no Hero Academia)
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2017 - 19:42
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2017 - 20:04
Cross Marian από D. Gray-man
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2017 - 20:23
Χαιρεται, είμαι ο Nobutaka Oda, οχι δεν εχω σχεση με τον Eiichiro oda, απλή συνονημία
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 05:51
Count me in.
Δύσκολο να κάνω rp σε οτιδήποτε μη έχοντας δει άνιμε κανά χρόνο τώρα. Θα πάω με αυτό και ελπίζω να μη το σκοτώσω.
Sawa Nakamura από Aku no Hana
Φέτος θα είναι και η παρθενική μου εμφάνιση ως γυναίκα. Σημαίνει κάτι αυτό;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 09 Ιούνιος 2017 - 05:52
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 06:41
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 06:41
Last Order
απο το anime:
"Fuck you αμα δεν ξερεις απο πιο anime ειναι η Last Order."
"'Θέλω και εγώ να παίξω, θέλω και εγώ να παίξω!" είπε δυνατά η Misaka με ενθουσιασμό καθώς η Misaka απεγνωσμένα προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του διοργανωτή.'
'"Δεν ξέρω όμως εάν θα καταφέρω να παίξω καλά τον ρόλο μου..." είπε η Misaka καθώς το μυαλό της Misaka γέμισε αμφιβολίες.'
______________________________________________________________________________________________________________________
Ελπίζω να έχει πλάκα το παιχνίδι με τον χαρακτήρα που διάλεξα. Η Last Order είναι απίστευτα γλυκούλα και ο τρόπος που μιλάει και εκφράζει τον εαυτό της είναι απίστευτα μονάδικος και πιστεύω θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε πολλές κουλές και διασκεδαστικές καταστάσεις όσο παίζουμε.
Έχω να δω την σειρά πολλά χρόνια αλλά ελπίζω παρόλα αυτά το RP μου να είναι σε ένα ικανοποιητικό επιπεδο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 09 Ιούνιος 2017 - 06:42
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 07:14
Ο Great General έσπασε το sausage fest, πρωτοπόρος όπως πάντα.
Ξεπεράσαμε τους 10, εντυπωσιάστηκα.
1. Babba | Tsukushi Tsukamoto Days
2. Osama | Pariston Hill Hunter x Hunter
3. Ghost Prince | Okabe Rintaro Steins;Gate
4. Mpougatsa | Amari Joker Game
5. Zura | Aizawa Shota Boku no Hero Academia
6. Black Kaiser | Cross Marian D.Gray Man
7. BlasoN
8. Scarlet D. | Nobutaka Oda Btoom
9. Great General | Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi | Last Order To Aru Majutsu no Index
11. (Νομίζει-πως-είναι-Γαμάτος) Guns | Greed FMA
12. (Τι θέλετε ξανά στον κήπο μου παλιόπαιδα) Fandom | Χαρακτήρας Μετά
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:12
Αν μιλάμε γι' αυτό που πρότεινε ο Osama, και εγώ προτιμώ την κλασσική μορφή που χρησιμοποιούσαμε τόσο καιρό.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:16
Κι εγώ. Μόνο και μόνο για να κάνω το χατίρι σε Zura και Μπουγάτσα και όχι επειδή δεν κατάλαβα Χριστό από αυτά που είπε ο Osama.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:20
O Fandom πήρε την θέση μου στον πάτο της λίστας της Kai. Πρέπει να είναι λίγο πιο σκουπίδι από μένα μάλλον. Επίσης τι Great General είναι αυτό? Όλοι ξέρουν πως ο σωστός χαρακτηρισμός είναι ''κυνικός'' για τον Kamui.
Από την στιγμή που είμαστε 12 και πληθαίνουμε, τότε κλασσικό σύστημα 1/4 δολοφόνοι και επιθεωρητής/ιατρός/εκτελεστής (1 σφαίρα) σε οποιοδήποτε συνδιασμό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 09 Ιούνιος 2017 - 10:21
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:21
Κι εγώ. Μόνο και μόνο για να κάνω το χατίρι σε Zura και Μπουγάτσα και όχι επειδή δεν κατάλαβα Χριστό από αυτά που είπε ο Osama.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ήθελα να το παραδεχτώ οπότε το έπαιξα και τρελίτσα. Ξέρετε, θέλω να παραμείνουμε στο κλασσικό.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. Μπράβο, Fandom.