Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4591 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 December 2014 - 20:05

Guys, θέλετε να δώσω λίγο χρόνο παράταση; Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν ψηφίσει τέσσερα άτομα.

#4592 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 December 2014 - 20:17

Εγώ δεν έχω θέμα μα κλίσει και τώρα... Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει μόνο ένα post και πάω για deadο endo αλλά ούτε είχα την έμπνευση ούτε τον χρόνο να το κάνω νωρίτερα.

#4593 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 14 December 2014 - 00:17

Terrorista, θα το ξημερώσεις σήμερα ή αύριο πρωί?

#4594 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 December 2014 - 00:38

Βασικά δεν είναι στο χέρι του.Περιμένει να του απαντήσουν τα άτομα που έχουν ρόλο.

Posted Image

#4595 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 16 December 2014 - 16:29

Well αυτο πράγμα με την ψήφο σε καθε ποστ... Wtf really? Το είπα χθες και έδωσα την ψήφο μου. Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί να μπει καν στο RP. Και δεν το κάνω wdit. Πρώτον γιατί είναι καφρίλα και δεύτερον γιατί είμαι από κινητό και δεν μπορώ. Το αφήνω στα χέρια τον mods, αν θέλουν ας κάνουν edit το post με την εξής φράση "Με 'σενα Kurosaki Shun(Mad_Hatter)[μπλε] θα ασχοληθώ αργότερα. Για τώρα να πρέπει να ξεφορτωθώ τον Kaisar(FAI)[κόκκινο]."

Edited by Takayama Yuichi, 16 December 2014 - 16:31.

#4596 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 December 2014 - 16:44

Ή μπορείς να γράψει "ψήφος ίδια *insert name*" όπως έχουμε κάνει και άλλοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4597 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 December 2014 - 17:05

Από τους κανόνες.

- Κάθε ποστ από τη στιγμή που θα μοιραστούν οι ρόλοι και θα δωθεί το Οκ από τον GM θα έχει ψήφο με ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα.

Και αν το ποστ σου είναι δου σελίδες πριν κάπου χωμένο θα πρέπει να κάθομαι να ψάχνω που και τι έχεις ψηφίσει;

#4598 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 December 2014 - 19:26

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η ψήφος του Fandom έγινε μετά τις 18.00 οπότε δεν μετράει.

#4599 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 December 2014 - 19:28

To  ίδιο ισχύει και για του zennith.

#4600 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 December 2014 - 19:30

Που και οι δύο ψήφοι είναι σωστοί με την ώρα του υπόλοιπου πλανήτη, την οποία μπορούμε να βλέπουμε ανά πάση στιγμή σε αντίθεση με αυτή του φόρουμ. Που και λάθος είναι και δεν τη βλέπουμε.

#4601 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 16 December 2014 - 19:33

Δεν αλλάζει και τίποτα στα αποτελέσματα την στιγμή που υπήρξε ισοψηφία έτσι κι αλλιώς. Dat Abe roleplay though :3

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#4602 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 December 2014 - 19:33

Ούτως η αλλιώς το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν οπότε απλά διαβάστε τα για το RP.

Posted Image

#4603 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 December 2014 - 19:35

Δεν αλλάζει και τίποτα στα αποτελέσματα την στιγμή που υπήρξε ισοψηφία έτσι κι αλλιώς. Dat Abe roleplay though :3

Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που συνομωτούν στο να γίνει το φόρουμ ροζ.

#4604 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 December 2014 - 19:42

Guys, να ρωτήσω. Χωρίς να πάρουμε υπόψιν μας τις δύο τελευταίες ψήφους του Fandom και του zennith, Crabs και Fallen έχουν από 5, σωστά;

#4605 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 16 December 2014 - 19:52

Guys, να ρωτήσω. Χωρίς να πάρουμε υπόψιν μας τις δύο τελευταίες ψήφους του Fandom και του zennith, Crabs και Fallen έχουν από 5, σωστά;

Αν είναι να σε κουράζει το μέτρημα, βγάλε εμένα να τελειώνουμε :P