Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίξει και ο GM αν περιοριστεί στο να γράφει τα κείμενα οπότε από αυτήν την άποψη έχετε το ok. Μιας και θα είναι μικρουλι χωρίς πολλά σούρτα φέρτα μπορώ να βοηθήσω στα υπόλοιπα. Βρείτε τα και στείλτε μου ένα pm.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 08 July 2014 - 23:39
Posted 08 July 2014 - 23:43
Αν και φοβάμαι λίγο το RP (θα το κάνω φρικτά ), βάλε με Varys.
Posted 08 July 2014 - 23:43
Οκει ακουγεται καταπληκτικο xD.Να φροντίσουμε όμως τη μέρα για να έχουμε όλοι το χρόνο να το κάψουμε.
EDIT: Αυτό είναι το πιο άκυρο καστ που μπορούσαμε να φτιάξουμε By the by XD
Edited by Kalamaris, 08 July 2014 - 23:48.
Posted 08 July 2014 - 23:55
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίξει και ο GM αν περιοριστεί στο να γράφει τα κείμενα οπότε από αυτήν την άποψη έχετε το ok. Μιας και θα είναι μικρουλι χωρίς πολλά σούρτα φέρτα μπορώ να βοηθήσω στα υπόλοιπα. Βρείτε τα και στείλτε μου ένα pm.
Πολύ ωραία. Έτσι, λοιπόν, με εμένα που θα διαλέξω τον τρισμέγιστο Stan the Man, γίναμε αισίως έξι.
1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow
5) John Crabs - Lord Varys
6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon
Εάν γίνουμε επτά, θέλετε να το πάμε με την φόρμα Gunsmasha (2 δολοφόνοι και ένας επιθεωρητής που δεν ρωτά αλλά ξέρει by default τον ένα δολοφόνο) ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Εάν μείνουμε έξι, τι προτείνετε να κάνουμε;
Οκει ακουγεται καταπληκτικο xD.Να φροντίσουμε όμως τη μέρα για να έχουμε όλοι το χρόνο να το κάψουμε.
EDIT: Αυτό είναι το πιο άκυρο καστ που μπορούσαμε να φτιάξουμε By the by XD
Δεν θα τελειώσει σε μια μέρα. Είπα απλώς ότι αν παίζαμε με μόνο έναν δολοφόνο, θα μπορούσε να τελειώσει σε μια μέρα. Και πάλι όμως δεν θα πάρει πολύ.
To καστ με βάση την θεματολογία δεν είναι άκυρο. Πλέον οι μόνοι που λείπουν είναι οι Tyrell
Edited by Osama Bin Laden, 08 July 2014 - 23:56.
Posted 09 July 2014 - 00:03
Δηλαδή ο gm θα συμμετέχει στο roleplay δίχως να είναι παίκτης?Άρα στην ουσία μιλάγε για 5,6 κανονικούς παίκτες.Λίγο ovekrill να είναι σε αυτόυς 2 δολοφόνοι και ένας μπάτος.Ένας δολοφόνος και μόνο είναι μια χαρά i think.Ειδικά αν το σενάριο του παιχνιδιού είναι αυτό που φαντάζομαι.
Posted 09 July 2014 - 00:04
Οκ. Γουστάρω! Μόνο να ξέρετε, πέμπτη θα είμαι σε μεγάλο βαθμό off γιατί θα ταξιδεύω
Πρόταση: 2 δολοφόνοι με τον έναν να είναι γνωστός στον επιθεωρητή. Εκδρομικό με κόκκινο και μαύρο Ρήγα
Posted 09 July 2014 - 00:04
Αυτό που είπα λέει και ο Οdy. Με 7 είναι τέλειο.
Edited by TheGunsmasha, 09 July 2014 - 00:04.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 09 July 2014 - 00:19
Δηλαδή ο gm θα συμμετέχει στο roleplay δίχως να είναι παίκτης?Άρα στην ουσία μιλάγε για 5,6 κανονικούς παίκτες.Λίγο ovekrill να είναι σε αυτόυς 2 δολοφόνοι και ένας μπάτος.Ένας δολοφόνος και μόνο είναι μια χαρά i think.Ειδικά αν το σενάριο του παιχνιδιού είναι αυτό που φαντάζομαι.
Ο GM συμμετέχει κανονικότατα. Δεν θα ξέρω τους ρόλους. Εγώ απλώς θα ανακοινώσω σε έναν moderator τι ρόλους θα πρέπει να μας μοιράσει και εκείνος θα το κάνει χωρίς να μου πει τι μοιραστηκε σε ποιον. Όταν πεθαίνει κάποιος και αφού έχει τελειώσει η μέρα, αυτός που βγήκε από το παιχνίδι θα μου στέλνει σε pm τι ήταν ώστε να γράψω το κείμενο.
Οι δολοφόνοι το βράδυ θα το λένε σε moderator ποιον θέλουν να σκοτώσουν και μετά θα μου το λέει αυτός.
Posted 09 July 2014 - 00:44
I see.Και πάλι 3 στους 7 να έχουν ρόλους είναι κάπως τραβηγμένο.Εκτός ίσως αν οι δολοφόνοι δεν σκοτώνουν και όλοι οι θάνατοι είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας.Τότε ίσως να ήταν πιο λειτουργικό το 2 δολοφόνοι και ένας μπάτσος.
Posted 09 July 2014 - 09:54
Τότε ίσως να ήταν πιο λειτουργικό το 2 δολοφόνοι και ένας μπάτσος.
Και αυτό το έχουμε κάνει με τα παίδια. Επίσης λειτουργικό με 7. Πάντως, αν και εφόσον φύγει ο ''κόκκινος'' πρώτο ή δεύτερο γύρο ο μαύρος θα την έχει δύσκολα αλλά οι αθώοι πρέπει να έχουν μία βοήθεια, οπότε οκ με την ιδέα σου.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 July 2014 - 02:23
Λοιπόν guys αρκετά περιμέναμε. Ας το πάρουμε απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνουμε 7 και ας ξεκινήσουμε
Προτείνετε ένα role format για 6 παίκτες ώστε να "ανεβάσω" ποστ και να αρχίσουμε κάποια στιγμή αύριο.
Posted 11 July 2014 - 13:40
1 δολοφόνος
1 γιατρός (προστατεύει μία νύχτα κάποιον)
4 αθώοι
Posted 11 July 2014 - 13:45
Θα προτιμήσω ένα δολοφόνο και μόνο.Παραήμαστε λίγοι για περισότερους ρόλους.
Posted 11 July 2014 - 17:37
δεν εχω προβλημα ακομα και με εναν επιθεωρητη και δυο δολοφονους. απλα αν δε βρεθει ο ενα στον πρωτο γυρο, τελειωνει το παιχνιδι.
με εναν δολοφονο, ο δολοφονος θα εχει ουσιαστικα μια ευκαιρια να βρει επιθεωρητη. αλλιως εχασε.εκτος αν δεν εχει δικαιωμα να ρωτησει ο επιθεωρητης την πρωτη νυχτα.
με ενα δολοφονο και χωρις επιθεωρητη, καπως καλυτερα, αλλα και παλι πρεπει να ειναι καλος στο manipulation για να αντεξει δυο γυρους.
οτι σας κανει κεφι.
Posted 11 July 2014 - 18:44
Βασικά για αυτούς τους λόγους πρότεινα
1 δολοφόνο
1 γιατρό
Αν μπουν 2 δολοφόνοι, θα έχουν το πάνω χέρι αν δεν βγει ο ένας την πρώτη νύχτα, άρα πρέπει να είναι 1 φονιάς.
Επίσης, οι πιθανότητες να βρεθεί στον πρώτο γύρο είναι μικρές, άρα μάλλον θα μπορέσει να σφάξει κάποιον την πρώτη νύχτα και επίσης αν είναι καλός στο manipulation, μπορεί να πάρει κι το πάνω χέρι και να κρυφτεί καλά ως το τέλος (που δεν είναι μακρυά). Οπότε προτείνω να μπει και 1 γιατρός που είναι μέγιστη βοήθεια που μπορεί να έχουν οι αθώοι.
Τώρα σκέφτηκα και κάτι άλλο. Μιας που είμαστε λίγοι, γιατί να μην μπει ένας ράφτης που να κερδίζει μαζί με τον φονιά και να τρολάρει κι όλας