εγω θα το ξεκινησω, αλλα με την προυποθεση οτι θα μαζευτουν ατομα και εχω κανονισει καποιες λεπτομεριες
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 30 March 2014 - 17:58
Posted 30 March 2014 - 18:01
Δε νομιζω οτι εχω ξαναδει περισσοτερη τσουντερια εδω μεσα. "Τραβατε με κι ας κλαιω" λεβελ ανιμετζιαρ.
Posted 30 March 2014 - 18:04
οχι,απλα με λιγα ατομα ειναι πρακτικα αδυνατον να γινει αυτο που εχω στο νου μου
Posted 30 March 2014 - 18:21
Δεν αναφερομουν σε σενα ντε. Πολύ λογικό ακούγεται αυτό που λες.
Posted 30 March 2014 - 20:30
οχι,απλα με λιγα ατομα ειναι πρακτικα αδυνατον να γινει αυτο που εχω στο νου μου
Δεν μας εξηγείς όμως τι έχεις στο μυαλό σου; Έτσι θα μαζέψεις περισσότερο κόσμο.
Posted 30 March 2014 - 20:33
CTHULHU!~
madness
πλοκάμια
νεκρονόμικον
συνομωσίες
σκοτεινά σοκάκια
χαρακτήρες που φέρονται περίεργα
COSMIC HORROR
Ελάτε ρε παιδιά, τι άλλο θέλετεεεεε!
Posted 30 March 2014 - 20:40
Along the shore the cloud waves break,
The twin suns sink behind the lake,
The shadows lengthen
In Carcosa.
Strange is the night where black stars rise,
And strange moons circle through the skies,
But stranger still is
Lost Carcosa.
Songs that the Hyades shall sing,
Where flap the tatters of the King,
Must die unheard in
Dim Carcosa.
Song of my soul, my voice is dead,
Die thou, unsung, as tears unshed
Shall dry and die in
Lost Carcosa.
Posted 30 March 2014 - 23:23
Ούτε εγώ ξέρω τι ακριβώς σκέφτεσαι και για πότε, αλλά είμαι πιθανότατα μέσα.
Posted 02 July 2014 - 18:11
Guns used revive, ''Mια νύχτα του Παλέρμο'' was restored at half-Hp!
Sooooo, μίλησα αυτές τις μέρες με Οdy και Osama, και υπάρχει ιδέα στο τραπέζι από τον Άραβα, GoT themed, την οποία θα παραθέσει στο thread αργότερα και ο ίδιος. Tο πρόβλημα είναι πως θα είναι ελεύθερος μέχρι 17-19 αυτού του μήνα, οπότε μιλάμε για γρήγορο παιχνίδι, γρήγορο όπως λέμε κάθε μέρα είναι και μια μέρα στο παιχνίδι.
Η πρόταση είναι να παίξουμε ένα χαλαρό καλοκαιρινό Παλέρμο για τα lols, με τον Οσάμα να ψήνεται να το διοργανώσει και να δώσει το story, μην περιμένεται κάνα αντίστοιχο με τους πάπες, για να γελάσουμε γίνεται, συνεπώς αναζητούνται συμμετέχοντες.
Όποιος γουστάρει ας υψώσει χεράκι και φωνούλα και να πει το πολυπόθητο ''Ν.Α.Ι.''. Εφόσον υπάρχει και άλλος που να έχει σκεφτεί θέμα χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος φυσικά και να πάρει τον λόγο.
Για να μαζεύομαστε.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 02 July 2014 - 23:16
Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν το εξής: Ένα GoT Παλέρμο που θα περιστρέφεται γύρω από
Όπως είπε και ο Gunsmasha πάντως, αν γίνει θα ήθελα να έχει τελειώσει μέχρι τις 17.
Edited by Osama Bin Laden, 03 July 2014 - 00:59.
Posted 02 July 2014 - 23:48
Posted 03 July 2014 - 00:16
Γιατί δεν μας έφτανε που μαζεύαμε spoilers από δύο threads και κάναμε αμάν να τελειώσει το GoT να ηρεμήσουμε τώρα θα ξαναμαζεύουμε spoilers από το Παλέρμο. Εντάξει λοιπόν ~σηκώνει μανίκια, βάζει κορδέλα στο κεφάλι~ bring it on.
Posted 03 July 2014 - 08:58
Γιατί δεν μας έφτανε που μαζεύαμε spoilers από
δύοτρία threads και κάναμε αμάν να τελειώσει το GoT να ηρεμήσουμε τώρα θα ξαναμαζεύουμε spoilers από το Παλέρμο. Εντάξει λοιπόν ~σηκώνει μανίκια, βάζει κορδέλα στο κεφάλι~ bring it on.
Fixed that for ya.
Ωραία ιδέα, πολύ ωραία ιδέα. Κρίμα που θα γίνει εκείνες τις μέρες όμως.
Καλό κουράγιο παιδιά, χαβ φαν και θέλω spoiler warning με τεράστια γράμματα στο opening thread.
Posted 03 July 2014 - 10:58
Οκ, λοιπόν, αφού οι moderators δεν έχουν πρόβλημα, ας αρχίσουν οι εγγραφές. Διαλέγετε τον GoT χαρακτήρα της αρεσκείας σας με κάποιες προυποθέσεις:
Έχετε υπόψιν σας ότι αν μαζευτούμε αρκετοί για να γίνει το παιχνίδι, θα είναι λιγάκι speed game, με την ingame μέρα να πέφτει (σχεδόν) κάθε μέρα.
Οι εγγραφές κλείνουν το Σάββατο 5/7 στις 15:30.
Edited by Osama Bin Laden, 03 July 2014 - 11:01.
Posted 03 July 2014 - 11:29
Εγώ θα πω μόνο το εξής. Αν πέσει spoiler από το βιβλίο θα πέσουν κεφάλια. Προειδοποίησα οπότε δεν θέλω μα μου σου του.