Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4261 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 March 2014 - 00:07

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη από όλους, στη πραγματικότητα ο Obama ήταν απλά το πιόνι μου, ήμουν έτοιμος για το φίλτρο του ύπνου και τον έλεγχα όσο εσείς νομίζατε ότι κοιμόμουν 

#4262 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 26 March 2014 - 00:19

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη από όλους, στη πραγματικότητα ο Obama ήταν απλά το πιόνι μου, ήμουν έτοιμος για το φίλτρο του ύπνου και τον έλεγχα όσο εσείς νομίζατε ότι κοιμόμουν 

Ένα γράμμα κάνει τη διαφορά

ySss0UF.jpg

#4263 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 March 2014 - 00:27

Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Και οι δύο τρομοκράτες λαών είναι.

#4264 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 March 2014 - 00:36

Ας πω και εγώ δυο κουβέντες τώρα που βρήκα χρόνο.

Συγχαρητήρια στην Mpougatsa για τα κείμενα. Πολύ καλή δουλειά.

Συγχαρητήρια επίσης στους αθώους που ήταν τόσο καλάοί πιόνια συμπαίκτες. :P Είχε πολύ πλάκα να ξέρεις αλλά να προσπαθείς να μην δείχνεις ότι ξέρεις, χώρια που η έλλειψη επιθεωρητών εξαφάνισε ένα πολύ μεγάλο βάρος καθώς δεν φοβόμουν να πω τίποτα. Επίσης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όταν είσαι δολοφόνος είναι πολύ καλύτερα απλώς να γράφεις χωρίς να σκέφτεσαι πάρα πολύ. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι υπερβολικά, αρχίζεις να δείχνεις ότι ξέρεις.

Oh well, είχε πολύ πλάκα. Ίσως το διασκέδασα υπερβολικά πολύ λόγω του ότι έπαιζα για πρώτη φορά δολοφόνο, αλλά πιστεύω ότι το δίκοπο μαχαίρι της έλλειψης επιθεωρητών έκανε το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό.

#4265 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 March 2014 - 01:16

Ναι η έλλειψη επιθεωρητών σαςσε έκανε να αλωνίζετεεις. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να βλέπω τους παίκτες να τρώγονται μεταξύ τους τώρα που ήξερα τα πάντα. ^^

Καλό παιχνίδι παιδιά, χαιρομαι που έκανα GM και άντε καλή τύχη στον/στην επόμενο/επόμενη.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4266 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 March 2014 - 16:57

Λοιπόν, μιας και τελείωσε το προηγούμενο, ρίχνω μια ιδέα, γενικά και αόριστα, απλά για να δω πόσους θα ενδιέφερε μιας και τώρα ειδικά δεν μπορώ με τίποτα να διοργανώσω Παλέρμο. 

Έχουμε και λέμε: θα είναι λίγο έως πολύ χάος. Με λίγα λόγια 

α) ανοιχτές επικοινωνίες

β) θα βγάζω εγώ τους ρόλους (δεν θα μπλεχτούν μοδια δηλαδή σ'αυτό)

Είχα και μια άλλη ιδέα, που συμπεριλάμβανε τυχαίους ρόλους, και άγνοια των παικτών απέναντι στους ρόλους που υπάρχουν, αλλά μάλλον δεν θα κατέληγε καλά, οπότε είπα να αρκεστώ στα παραπάνω μόνο,

Ενδιαφέρεται κανένας;

#4267 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 March 2014 - 17:12

β) θα βγάζω εγώ τους ρόλους (δεν θα μπλεχτούν μοδια δηλαδή σ'αυτό)

Φαντάζομαι ότι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, αλλά αυτό γίνεται μόνο εάν αποφασίσεις να δώσεις στον καθένα ό,τι ρόλο θέλει. Για όλα τα άλλα επιβάλλεται η κλήρωση με μέλη της ομάδας για να υπάρχει διαφάνεια και συμμετοχή από όλους.

Ο αφηγητές δεν μπορούν:

• να δώσουν αυτοβούλως οποιαδήποτε κάρτα ποινής.Αν είστε αφηγητής και πιστεύετε ότι ένας παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί, επικοινωνήστε με έναν moderator (κατά προτίμηση έναν από τους δύο moderators που σας βοήθησαν με την κλήρωση), και μόνο αυτός/ή θα κρίνει αν πρέπει ο παίκτης να τιμωρηθεί ή όχι.
  • να διαγράψουν οποιοδήποτε post. Ό,τι γράφεται στο Play By Post μένει, ακόμα κι αν τινάζει το παιχνίδι στον αέρα.
  • να αποκλείσουν παίκτη από συμμετοχή, ή από οποιονδήποτε ρόλο.
  • να μοιράσουν ρόλους μόνοι τους ή με βοήθεια από κάποιον παλιότερο αφηγητή.

~Ωραίο παιχνίδι Μπουγάτσα, είχα καιρό να παρακολουθήσω και είχε φάση.!~

Posted Image

#4268 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 March 2014 - 17:15

Είμαι 1000000% υπέρ των ανοιχτών επικοινωνιών. 

Είμαι 10000000000% κατά του "σου δείχνω το πμ μου και βλέπεις πως είμαι αθώος" ή του "το γράφω σε ποιηματάκι κι αφήνω όλο το detective work να πάει στράφι".

Γενικώς ο καθένας να παίρνει κι ένα πμ αθώου και να μην υπάρχουν έξτρα ρόλοι. Ή να υπάρχουν και οι δολοφόνοι να μπορούν να πάρουν κι ένα πμ επιθεωρητή ή βιτζιλάντε.

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα τα 2 thread από το Westerosi palermo.

#4269 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 March 2014 - 17:22

Φαντάζομαι ότι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, αλλά αυτό γίνεται μόνο εάν αποφασίσεις να δώσεις στον καθένα ό,τι ρόλο θέλει. Για όλα τα άλλα επιβάλλεται η κλήρωση με μέλη της ομάδας για να υπάρχει διαφάνεια και συμμετοχή από όλους.

Hhhmmm~ Οκει, δεν πειράζει, απλά σκέφτηκα πως εφόσον θα ήταν μέσα στις προυποθέσεις του παιχνιδιού ίσως να γινόταν :D Και χωρίς αυτό πάντως μια χαρά θα είναι. 

Οντι θενκς, θα τα κοιτάξω :3

#4270 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 March 2014 - 17:57

Είμαι 1000000% υπέρ των ανοιχτών επικοινωνιών. 

Είμαι 10000000000% κατά του "σου δείχνω το πμ μου και βλέπεις πως είμαι αθώος" ή του "το γράφω σε ποιηματάκι κι αφήνω όλο το detective work να πάει στράφι".

Γενικώς ο καθένας να παίρνει κι ένα πμ αθώου και να μην υπάρχουν έξτρα ρόλοι. Ή να υπάρχουν και οι δολοφόνοι να μπορούν να πάρουν κι ένα πμ επιθεωρητή ή βιτζιλάντε.

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα τα 2 thread από το Westerosi palermo.

Ή για να μην υπάρχουν μπερδέματα, μπορεί η αφηγητής να "δημοσιεύσει" τα pms, είτε εδώ, είτε στο θρεντ του παιχνιδιού.

Posted Image

#4271 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 March 2014 - 18:12

g136812338842921881.jpg

#4272 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 March 2014 - 18:54

g136812338842921881.jpg

Condoleeza_rice_small_penis_gesture.jpg

Μικροδάχτυλε, νομίζω πως θα ήσασταν εξαιρετός GM. Ναι, ΚΑΙ στο παλέρμο. Ειδικά σε αυτό το παλέρμο.

#4273 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 29 March 2014 - 05:14

Βασικά έχω σκεφτεί και εγώ μία ιδέα για Παλέρμο όταν θα βρω χρόνο και όρεξη να διοργανώσω και σκέφτομαι το εξής (αρκεί να μαζευτεί κόσμος, διότι με 12 άτομα δεν γίνεται):

1)Οι αθώοι να μην είναι μεμονωμένοι, αλλά να χωριστούν και αυτοί σε μικρομαδούλες των 3-4 ατόμων (ανάλογα το πόσοι θα μαζευτούν). Θα πω παρακάτω το γιατί.

2)Να μπει ο ρόλο του ράφτη ο οποίος θα δίνει σε έναν παίχτη της επιλογής του έναν ρόλο που θα εμφανίζεται όταν πεθαίνει, αντί του κανονικού. Εδώ εξυπηρετεί το από πάνω. Ας πούμε εάν ο ράφτης ράψει σε κάποιον αθώο το κουστούμι του φονιά και όταν ο αθώος πεθάνει εμφανιστεί ως φονιάς, τότε εκεί θα γίνει μπέρδεμα μεγάλο. Ενώ αν υπάρχουν 1 με 2 άτομα που θα ξέρουν ότι είναι αθώος, θα μπορούν να στρέψουν τις έρευνες και έτσι να ισορροπήσει κάπως η κατάσταση. Επίσης μπορεί αυτό να είναι και υπέρ των δολοφόνων εάν παίξουν έξυπνα.

3)Να μην μπει ο ρόλος του επιθεωρητή, μιας και με τον ράφτη εκεί γύρω θα υπάρχει θέμα, αλλά στη θέση του να μπει Γιατρός με 2-3 φορές να έχει το δικαίωμα να σώσει κόσμο.

Γενικότερα αν ενδιαφέρει άτομα, να ξέρω να αρχίσω να ετοιμάζω το σενάριο. Αλλιώς τα κλασικά παλέρμο πλέον δεν έχουν και τόσο πλάκα, μιας και γνωρίζουμε τις αντιδράσεις λίγο πολύ του καθενός, αλλά και επειδή δεν έχουν και την συμμετοχή που είχαν κάποτε. 

#4274 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 March 2014 - 16:11

εγω εχω ετοιμο το παλερμο meets cluedo meets call of cthulhu αλλα χρειαζεται σιγουρη συμετοχη 25+ ατομων για να το κανω

#4275 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 March 2014 - 19:55

Μέσα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.