Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4036 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 22:56

Με ένα ποστ και σας κατέστρεψα; Τα παραλές βρε Τέο, απλά το διαβάσατε με πολλές ελπίδες :P

#4037 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 23:27

Πάει και αυτό. Καλό ήταν, φάνηκε και η δύναμη επιθεωρητών και γιατρού.

Μη μασάς ρε ody, που να έριχνες και δεύτερο post, θα τρέλενες κόσμο. Κρίμα που έφυγες νωρίς πάντως.

Θα είχε πολύ πλάκα να ήσουν με αυτόν τον χαρακτήρα για περισσότερο.

Osama περιμένω επικό WTF φινάλε.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4038 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 12:02

Με ένα ποστ και σας κατέστρεψα; Τα παραλές βρε Τέο, απλά το διαβάσατε με πολλές ελπίδες :P

Είδες τι έκανες; XD

#4039 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 16:18

And that's all folks! Σας ευχαριστώ όλους που παίξατε και ελπίζω να σας άρεσε.

Όπως πάντα, σχόλια για το παιχνίδι θα κάνω λίγο αργότερα.

#4040 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 17:28

Συγχαρητηρια στον GhostPrince που ακομα κι αν τρολλαρε ηταν ο χειροτερος παικτης παλερμο που περασε απο δω μεσα μετα τον matasso xD

#4041 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 17:34

Τον αδικείς. Ξέχασες τι έκανε ο osama ως πρώτος  vigi;

Συγχαρητήρια σε σένα που ουσιαστικά πήρες το παιχνίδι μόνος σου :D

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4042 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 17:41

Βοηθησε κι ο jorg, του αξιζουν κι εκεινου συγχαρητηρια. παντως υπεφερα στους τελευταιους γυρους πραγματικα μιας και πριν πεθανω ειχα βρει οτι ο theodore ηταν δολοφονος κι εβλεπα την απολυτη παρανοια στο game xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glykompoumpoukozouzounos: 26 Δεκέμβριος 2013 - 17:42

#4043 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 18:28

Υποτιμάτε τον ghostprince, γιατί το κάνει με απόλυτη συνέπεια, από γύρο σε γύρο, από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

#4044 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 18:44

Μην με υποτιμάτε έφαγα κιέναν δολοφώνο καταλάθως :hahaha:

フカフカ

#4045 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 19:00

Είχε πλάκα. Παράνοια στο full! Κρίμα που δεν πέθανε ποτέ ο Babba και ο Ghostprince :/ (και ο Cloudy-Sky).

#4046 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 19:12

@TP:

Αυτή την παράνοια πάντως στο τέλος εγώ τη χάρηκα.

Δε φτάνει που μου έκοψες την αναμέτρηση με τον cloud, πήγες και τον αθώωσες.

Ε, με το trolling όταν τελειώσαμε με όσους υπέδειξες χάρηκα παιχνίδι.

Αν θυμάμαι καλά, πρώτη φορά επέζησα ως καλός. Μια φορά το πέτυχα στο παρελθόν, αλλά ήμουν δολοφόνος.  

Ευτυχώς, ο osama έδωσε screen time σε όλους μας. Για άλλη μια φορά, να υποκλιθούμε στο story telling του.

Και να ψήσουμε τον Καίσαρα να στήσει κι αυτός ένα.

ps: Να ζητήσω συγγνώμη από τον santa claus για το άθλιο RP που του έκανα. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να είμαι καλός και ευγενικός στην αρχή, όπως έπρεπε, και το πλήρωσα με 3 ψήφους με το καλημέρα. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 26 Δεκέμβριος 2013 - 19:14

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4047 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 19:40

Μπραβο στον Osama για την οργανοση ενος ακομα φανταστικου παλερμο .

Επισης στους επιθεοριτες που κερδισαν το game μονοι τους :P

Υαy εζησα μεχρι το τελος!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4048 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 20:36

ps: Να ζητήσω συγγνώμη από τον santa claus για το άθλιο RP που του έκανα. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να είμαι καλός και ευγενικός στην αρχή, όπως έπρεπε, και το πλήρωσα με 3 ψήφους με το καλημέρα. 

M-μ-μα φαινόταν τόσο πολύ για τρολλιά! 

Απίστευτο παιχνίδι με συγκίνηση, μόχθο, παράνοια και άφθονες δώσεις derp να ρέουν ακατάπαυστα. Τα συγχαρητήρια μου στους/στις:

-Osama για τους υπέρτατους διαλόγους, δάκρυσα σε μερικούς θανάτους και στα PLOT HAXES.

-Κai για το εξαιρετικό rp της, κι ας κράτησε λίγο.

-Glykompoumpoukozouzounos & Jorg για την επιτυχία τους. Σε κανένα άλλο παλέρμο δεν έχω δει επιθεωρητές να κατατροπώνουν έτσι τους δολοφόνους. 4/5 και παραλίγο 5/5, ήσασταν φοβεροί!

-Βabba επειδή όχι μόνο επειδή επιβίωσε μέχρι το τέλος, αλλά προστάτεψε εν ώρα κρίσης από χτύπημα δολοφόνου. 

-Ghostprince! Μπορεί να μην άγγιξες το vigi-level του Θεού, όμως η τρέλα και η παράνοια στην οποία έφτασα, με έκανε να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Μοναδικός και αναντικατάστατος! Με κανέναν άλλο παίκτη δεν έχω φτάσει στο σημείο να τον παρακαλάω για να δει τι γράφει ο επιθεωρητής. Μοναδική εμπειρία!  :if:

Τhank you ppl!

p.s.: ελπίζω να μην ήταν το στραβό πορτραίτο ο λόγος για τον οποίον δεν έπαιξες όπως παίζεις πάντα cloudy. Θα ζήσω με ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής μου XD

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#4049 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 22:52

Όχι ο λόγος ήταν ότι οι επιθεωρητές πείραν το game μονοι τους :P

Βασικά πήγα να παίξω όταν ξεκίνησα η contra μου με τον Babba αλλα μετά έχασα το ενδιαφέρον γιατί σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να χάσουμε :P Στο τέλος ήθελα πολύ να βγάλουμε τον ghostprince με τον Babba και εκεί θα γέλαγα πολύ αλλα ο Theo ψήφισε τον εαυτό του!!!! Oh well ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4050 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2013 - 01:39

Συγχαρητήρια σε εμένα και τον tragic που είμασταν κωλόφαρδοι. :P
Εντωμεταξύ μου έλεγε η redqueen μετά τον θάνατό μου ότι με υποψιαζόταν οι δολοφόνοι από τον 2ο γύρο και αναρωτιέμαι αν ο λόγος ήταν που ψήφισα 2 πρώτους γύρους διαφορετικό δολοφόνο.
Τον πρώτο είχα ελέγξει τον BK και στηρίχτηκα στο ότι οι ψήφοι πάνε τυχαία και άμα με σκοτώσουν θα υποψιαστούν κάτι, οπότε έριξα ψήφο σε αυτόν και στον δεύτερο ψήφισα τη redqueen καθαρά για λόγο RP (την έλεγξα τον γύρο που πέθανα). XD
Ενα συγχαρητήρια και από μένα σε αυτούς που είπε η Vagelio, και sorry για την μικρή συμμετοχή μου, απλά ήταν η πρώτη φορά που έτυχα έναν τόσο σημαντικό ρόλο και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 27 Δεκέμβριος 2013 - 01:40

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*