Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3976 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 12:46

Μπορω να πω εχει ενδιαφερον. Επισης ετσι οι περισσοτεροι μπορουν να τυχουν ρολο. Οσο για τον Tailor, λεω να επιλεγει και αυτος πλευρα εξαρχης ομως. Απο οτι καταλαβα ο Πολιτικος μπορει καθε βραδυ εαν θελει να αλλαξει πλευρα. Στον Tailor ας του δωσουμε ευκαιρια να διαλεξει αυτος.

Οι ουδετεροι μπορουν να μεινουν, αν και τα zombie καλο ειναι να φυγουν και να αντικατασταθουν παλι με καποιον Gambler οπως ειναι ουσιαστικα ο πολιτικος κι ο αλλος. 

Εμενα παντως μου αρεσει το στησιμο.

#3977 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 12:49

Τα ζόμπι είναι κάπως too much θα έλεγα όπως και ο πολιτικός, οι άλλοι ρολόι είναι οκ. Ότι πουν οι περισσότεροι ωστόσο.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#3978 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:04

Σε πρωτη φαση μου φαινεται λιγο cheat o zombie master . Ισως αμα μπει ενα οριο τυπου 5 ζομπι μαξ. Και ιιιισως να θελουμε 1 παραπανω δολοφονο.

stasou%2520mygdala.jpg

#3979 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:06

Δύσκολο με 20 άτομα μόλις, but whatever. Απλώς να φροντίσεις το format να είναι λειτουργικό. Μην ξεχνάς πως οι ρόλοι και ο αριθμός τους θα πρέπει να είναι τέτοιοι έτσι ώστε το μεγαλύτερο βάρος να πρέπει να πέφτει στους απλούς αθώους. Με πολλούς ρόλους η σημασία τους μειώνεται και καταλήγουν κομπάρσοι.

Θα ακουστεί λιγάκι οξύμωρο, αλλά για αυτό έβαλα πολλούς ρόλους. Σε ένα format με πολλούς ρόλους, ο αθώος πρέπει να βγει δυναμικά και να ψάξει πολύ περισσότερο αλλιώς κινδυνεύει να θαφτεί. Έφτιαξα το παραπάνω με αυτήν την λογική: Το ότι με αυτό το στήσιμο ο αθώος πρέπει να παίξει απαραίτητα αλλιώς θα χάσει.

Μπορω να πω εχει ενδιαφερον. Επισης ετσι οι περισσοτεροι μπορουν να τυχουν ρολο. Οσο για τον Tailor, λεω να επιλεγει και αυτος πλευρα εξαρχης ομως. Απο οτι καταλαβα ο Πολιτικος μπορει καθε βραδυ εαν θελει να αλλαξει πλευρα. Στον Tailor ας του δωσουμε ευκαιρια να διαλεξει αυτος.

Οι ουδετεροι μπορουν να μεινουν, αν και τα zombie καλο ειναι να φυγουν και να αντικατασταθουν παλι με καποιον Gambler οπως ειναι ουσιαστικα ο πολιτικος κι ο αλλος.

O tailor νικάει με τους δολοφόνους. Λειτουργεί σαν την πόρνη των προηγούμενων Παλέρμο, δηλαδή νικάει μαζί τους χωρίς να ξέρει ποιοι είναι και χωρίς να μπορεί να μιλήσει μαζί τους.Για αυτό και δίνω τόση σημασία στο αν θα φάινεται ο ρόλος των κουστουμιών ή οχι, γιατί ανάλογα με το αν θα φαίνεται ή όχι θα καθοριστεί αν θα είναι αμυντικός ρόλος ή επιθετικός.

Ο πολιτικός κάθε βράδυ "ρίχνει" το ποσοστό του απαραίτητα. Δεν είναι ότι του δίνεται η επιλογή να διαλέξει αν θα ρίξει το ποσοστό ή όχι. Πάντα το ρίχνει, αλλά και πάλι μπορεί να αλλάξει ή να μην αλλάξει.

Όσο για τα zombies, είναι αρκετά περίεργη φάση, συμφωνώ, οπότε αν τα θεωρείτε πολύ δυνατό ρόλο, τα βγάζουμε.

Votes για να πάρει ο zombie master τον μπούλο: 3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:07

#3980 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:14

Δε μου άρεσαν τα ζόμπι ούτε κι εμένα. Και o πολιτικός μου φαίνεται λίγο αχρείαστος αλλά εν τέλη δεν κάνει καμιά διαφορά παρά στον εαυτό του. Εγώ λέω αυτός που του δίνουν το κοστούμι να μην ξέρει ότι τον ράβουν. Θα χει γέλιο να πεθάνει κάποιος και να δει ξαφνικά άλλο ρόλο απ'αυτόν που είχε!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3981 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:21

Θα ακουστεί λιγάκι οξύμωρο, αλλά για αυτό έβαλα πολλούς ρόλους. Σε ένα format με πολλούς ρόλους, ο αθώος πρέπει να βγει δυναμικά και να ψάξει πολύ περισσότερο αλλιώς κινδυνεύει να θαφτεί. Έφτιαξα το παραπάνω με αυτήν την λογική: Το ότι με αυτό το στήσιμο ο αθώος πρέπει να παίξει απαραίτητα αλλιώς θα χάσει.

Μα ο μεγάλος αριθμός ρολιστών κάνει ακριβώς το αντίθετο. Θάβει τον απλό αθώο και δεν τον αφήνει να πάρει καμιά πρωτοβουλία αφού το παιχνίδι βρίσκεται πια κατα βάση στα χέρια των πολλών ρολιστών. Το μόνο πλεονέκτημα που έχουν οι αθώοι είναι ο αριθμός τους. Αν τους τον πάρεις, αυτόματα τους αφοπλίζεις και τους θάβεις. Ουσιαστικά θα έχεις μια μικρή ομάδα παικτών που απλά θα ψηφίζουν ανάλογα με το τι κάνουν στο παιχνίδι οι ρολίστες, ergo απλός αθώος = κομπάρσος. Αυτό είναι σημαντικό για το balance του παιχνιδιού, Osama. Δεν θα επέμενα τόσο πολύ, αλλιώς.

I'm still εναντίον ουδέτερων και του tailor.

#3982 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:45

12/20 να έχουν ρόλο μου φαίνονται πολλοί. Εμένα η μοδίστρα (έλα πες την αλήθεια ήθελες να με προκαλέσεις με αυτόν τον ρόλο), το ζόμπι και ο πολιτικός δε μου αρέσουν. Ο Warlock αν είναι κωλόφαρδος και βλέπει λίγο πως πάνε τα ρεύματα θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι σε 4-5 γύρους, οπότε ούτε αυτός μου πολυαρέσει.

Οι 4 δολοφόνοι μου φαίνονται λίγοι, καλύτερα 5.

Βάλε και 1 vigi και είτε 1 επιθεωρητή είτε 2. Αλλά αν είναι 2 να δουλεύουν ως ομάδα από την αρχή και να ρωτάνε από κοινού για ένα άτομο μόνο.

#3983 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 13:55

Εγώ λέω αυτός που του δίνουν το κοστούμι να μην ξέρει ότι τον ράβουν. Θα χει γέλιο να πεθάνει κάποιος και να δει ξαφνικά άλλο ρόλο απ'αυτόν που είχε!

Θα είναι μια απροσδόκητη έκπληξη, I like it :>

Tα ζόμπια (η αλλαγή alignment που προκαλούν για την ακρίβεια) μου φαίνονται λίγο βάναυσα, θα προτιμούσα κάποιο άλλο ουδέτερο ρόλο στην θέση του ζομπομάστερ.
Για επιθεωρητές συμφωνώ με τον fandom, αν είναι τυχεροί και δεν τους φάνε νωρίς στο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσουν υπερβολικά μεγάλη δύναμη για τους αθώους. Καλύτερα 2 αλλά με μια μόνο ευκαιρία checking ανά νύχτα. Θα ζήσουν παραπάνω, όμως θα αναπτυχθούν πιο αργά και ομαλά.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3984 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 14:15

Ωραία, σε αυτήν την περίπτωση, τι λέτε για:

4 δολοφόνους + tailor με κρυφό κουστούμι.

1 επιθεωρητή

1 γιατρό

1 vigilante με δύο σφαίρες

και μόνο ουδέτερο τον Warlock;

9 ρολίστες σύνολο me 11 αθώους χωρίς ρόλο, χωρίς το zombie master που πήρε τον μπούλο και τον πολιτικό που θεωρείτε ότι είναι αδιάφορος.

#3985 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 14:45

Ο tailor είναι καθαρά για τρολλάρισμα. Να τύχει και σε κάποιον που θα παρεξηγηθεί ή δε θα καταλάβει πως παίζεται ή θα βαριέται ή ότιδήποτε και θα χαλάσει το παιχνίδι. Και ο Warlock αρκεί να ακολουθήσει τα ρεύματα για να το τελειώσει από την αρχή το παιχνίδι.

#3986 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:03

Ο Tailor μπορεί να είναι ένας πολύ δυνατός ή ένας πολύ αδύναμος ρόλος, ανάλογα με το πως και πότε θα χρησιμοποιηθεί. 

Όσο για τον Warlock, για αυτό τον ήθελα, για να μην ακολουθούν πάντα όλοι το ρεύμα χωρίς να σκέφτονται. Anyway, αν δεν σας αρέσει, μπορώ να τον βγάλω και αυτόν.

#3987 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:24

Εγω θελω ο tailor να μεινει. Εχει ενδιαφερον σα ρολο. 

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που πρεπει να ειμαι μαζι με τους δολοφονους. Ας πουμε μπορει να τρολαρει, βαζοντας καποιον να φοραει κουστουμι επιθεωρητη.

και ετσι αν βγει, να τρολαρει τοσο τους φονιαδες οσο και τους αθωους. 

Επισης μπορει να βαλει σε καποιον ταμπελακι δολοφονου και ετσι να αλλαξει επισης τη ροη. Για αυτο ειναι ωραιο να ειναι ενα τρολ, που θα επιλεξει με ποιον θελει να κερδισει ο ιδιος η στην αρχη η μεχρι να φυγουν οι μισοι. 

Οι δολοφονοι εχουν παντα μειωνεκτημα, σε ολα τα παλερμο. Ασχετως που εχουν κερδισει μερικα παλερμο καποιοι δολοφονοι. Αρα λοιπον πρεπει να τους ανεβασουμε το ηθικο και να μειωσουμε λιγο το πλεονεκτημα των αθωων.

#3988 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:30

Οι αθώοι έχουν πάντα μειονέκτημα στο palermo που παίζουμε στο forum.Και αυτό γιατί πολύ απλά οι μισοί απαντάνε με 3-4 λέξεις και με ότι να ναι χωρίς να μπούν στον κόπο να διαβάσουν τι έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Το να βάλουμε 3-4 ρόλους παραπάνω και να ψάξουν 2-3 άτομα από τα 20 να βγάλουν άκρη δεν έχει νόημα για μένα. Οποτε θα έλεγα απλά να περιορίσουμε λίγο τους ρόλους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3989 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:40

Εγω θελω ο tailor να μεινει. Εχει ενδιαφερον σα ρολο. 

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που πρεπει να ειμαι μαζι με τους δολοφονους. Ας πουμε μπορει να τρολαρει, βαζοντας καποιον να φοραει κουστουμι επιθεωρητη.

και ετσι αν βγει, να τρολαρει τοσο τους φονιαδες οσο και τους αθωους. 

Επισης μπορει να βαλει σε καποιον ταμπελακι δολοφονου και ετσι να αλλαξει επισης τη ροη. Για αυτο ειναι ωραιο να ειναι ενα τρολ, που θα επιλεξει με ποιον θελει να κερδισει ο ιδιος η στην αρχη η μεχρι να φυγουν οι μισοι. 

Οι δολοφονοι εχουν παντα μειωνεκτημα, σε ολα τα παλερμο. Ασχετως που εχουν κερδισει μερικα παλερμο καποιοι δολοφονοι. Αρα λοιπον πρεπει να τους ανεβασουμε το ηθικο και να μειωσουμε λιγο το πλεονεκτημα των αθωων.

Μα αν ο tailor θέλει να τρολάρει, θα τρολάρει με όποιον τρόπο και να νικάει ρε crabs. Εγώ πρέπει να του πω πως και με ποιους νικάει, αλλά όπως και με τον vigilante, το αν θα συμβάλλει στην νίκη ή όχι, είναι πάνω σε αυτόν. Είναι σαν να λέμε στον vigilante "διάλεξε με ποιον θα νικήσεις ή πυροβόλα αριστερά και δεξιά μερικούς γύρους και μετά πήγαινει με αυτόν που έχει χάσει τους λιγότερους από τις σφαίρες σου". Μάλιστα, ακόμα και αν ένας καλός παίκτης να πάρει τον υποθετικό choose your faction tailor, απλώς θα περιμένει μερικούς γύρους και μετά θα διαλέξει την πλευρά που θα έχει πλεονέκτημα, δίνοντάς της μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Εάν φοβάστε τόσο πολύ για τον τρολά tailor, θέλετε να το πάμε:

5 δολοφόνοι + 1 tailor

1 επιθεωρητής

1 vigilante

1 γιατρός

9 ρόλοι σύνολο ή 8 ρόλοι σύνολο με 4 δολοφόνους.

Επίσης, μήπως θα θέλατε αντί για γιατρό δύο επιθεωρητές;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:40

#3990 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:47

Θα συμφωνησω σε 2 επιθεωρητες. Οσο για τον tailor μην το βγαλεις, ειναι ωραιος ρολος.