Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:18
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:18
Hanzo καταλαβαίνεις ότι δίνεις τον εαυτό σου έτσι? Έχεις επικοινωνήσει με το μισό φόρουμ εκτός παιχνιδιού και μετά τάχα μου εμείς σας κατηγορήσαμε λανθασμένα λόγω butthurt? Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου? Τη μια λες ότι με τον tragic απλά ανταλλάσατε θεωρίες και δεν είχατε αποκαλύψει ταυτότητες ή κάτι άλλο και μετά μας λές ότι τον είχαμε και insider?
Δηλαδή omg και 3 lol
Το πιο γαμάτο ποστ στο παιχνίδι ήταν αυτό της anelis που έδωσε τον strange loop και τους δούλεψε όλους κανονικά και με το νόμο...
Από κει και πέρα οι δολοφόνοι δουλέψαμε σαν ομάδα και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι αφού φύγατε...Τυχαίο? δεν νομίζω...
Κατ αρχας screw the rules.Ωραια μεχρι εδω?Οκ συνεχιζω.
Απο που και ως που δινω τον εαυτο μου?Απλα αναφερω οσο πιο αναλυτικα γινεται τι παιχτηκε απο την αρχη του παιχνιδιου.Σε αυτο το παιχνιδι και να θες να κλεψεις δεν μπορεις γιατι δεν εισαι σιγουρος για κανεναν.
Δεν κατηγορησα ΦΥΣΙΚΑ τον Prince.Ισα ισα εδωσα respect στο παιξιμο του.Απλα αποδειχτηκε οτι γι αυτο που με κατηγορησατε το εκανε και ενας δικος σας.Μαγκια του.
Επισης για μενα το παιχνιδι ηταν καλυτερο στις αρχες του και στο τελος του.Οταν "δουλεψατε ως ομαδα" που λες αρχησαν κατι μαζικες αποχωρησεις που προσωπικα δεν μου αρεσαν.Ειναι θεμα προοπτικης φανταζομαι.Λογικο εσεις να γουσταρατε οταν ψοφαγαν τρεις αθωοι σε εναν γυρο.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:32
Οι επιθεωρητές ξέραν στα σίγουρα κάποιους δολοφόνους και κάποιους αθώους, χωρίς να έχουν ρωτήσει τον Tenshi. Αυτό σημαίνει πως τα έμαθαν υπογείως όμως από την άλλη αν ο καθένας κράταγε την ταυτότητα για τον εαυτό του, δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Προφανώς υπήρχαν άτομα που είπαν την ταυτότητά τους σε ένα μόνο άτομο και αλυσιδωτά έφτασε σε διάφορους άλλους.
Επίσης:
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.
Πολύς κόσμος ξενέρωσε την πρώτη φορά με τις αψιμαχίες μεταξύ επιθεωρητών / δολοφόνων (χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο κατ' εμέ) ενώ τη δεύτερη φορά ο Hanzo που ήταν νεκρός παραπλάνησε τον matasso και τους πήρε όλους στο λαιμό του. Οι νεκροί δεν έχουν λόγο στο παιχνίδι, πάπαλα.
Οι κανόνες μέχρι στιγμής ήταν ότι γίνεται, να γίνεται μέσω του συγκεκριμένου thread και μόνο. Αν θέλετε να συμπεριλάβουμε περισσότερο ΠΜ ropeplay στο παιχνίδι ρίχτε προτάσεις για το πως θα μπορούσε να γίνει. Το thread της γενικής συζήτησης μένει ανοιχτό για να αναφέρονται διάφορα ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να θέλει να παρατηρήσει / προτείνει ο καθένας, όχι για να γίνεται live αναμετάδοση του κανονικού παιχνιδιού. Posts όπως αυτό π.χ. μόνο να χαλάσουν το παιχνίδι μπορούν. Ένα νεκρό άτομο συνεχίζει και επηρεάζει την κρίση των υπόλοιπων σε ένα thread που δεν θα έπρεπε να έχει ρόλο στο παιχνίδι, ανεξάρτητα από την ιδιότητα του ατόμου που το γράφει.
Kudos στο post του Azathoth, στην μπλόφα των δολοφόνων, στον τραγικό πρίγκηπα εννοείται, σε όλους τους παρ' ολίγον survivors της τελευταίας στιγμής και στον Shinichi που έφτασε μέχρι το τέλος χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς. Αν έκανε λίγο roleplay περισσότερο στους τελευταίους γύρους πιστεύω πως δεν θα τον έπαιρναν χαμπάρι.
Τέλος, μην ξενερώνετε χωρίς λόγο κόσμε. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, όμως οι ομαδικές αυτοκτονίες είναι που οδήγησαν στην ήττα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίχα και ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Είχα την τύχη να ξέρω τις ιδιότητες του καθενός από την αρχή (για να βοηθάω τον Tenshi) και μπορώ να πω πως για ακόμα μία φορά ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπω τις απεγνωσμένες κινήσεις σας για επιβίωση

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:37
EDIT: i also never told anyone who to vote

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:37

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:39
Βαριέμαι όμως να ασχοληθώ περαιτέρω οπότε απλά θα πω ωραίο παιχνίδι και καλή συνέχεια σε όσους το ξαναπαίξουν αν και χρειάζεται βελτιώσεις...
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:42
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:45
1)ποιο το νοημα να ψοφαμε, αν μπορουμε να συνεχιζουμε να παιζουμε;
2) δεν ειναι αδικο για καποιον που δεν εχει 4-5 τηλεφωνα μσν κτλ. να παιζει λιγοτερο απο τους άλλους;
3) εμεις που ξεραμε π.χ. καποια πραγματα (οπως ο σπωνης) και δεν παιζαμε εκτος παιχνιδιου τι ακριβως θεωρουμαστε;
π.χ. εγώ που ήξερα για strange loop kai alxdjo πολύ νωρίτερα από όταν ανακαλυφθηκαν, και δεν ειπα τπτ σε κανενα, αν ειχα πει, θα αλλαζε το παιχνιδι ναι η οχι;
Οχι μονο θα άλλαζε αλλα θα ακυρωνοταν και οι αρκετα καλες προσπαθειες καποιων εντος του παιχνιδιου.
Δε χρειαζονται ανταλλαγες των πμ απαραιτητα. Ναι, αφηνουν καποιο περιθωριο αμφιβολιας, αλλα στις περισοτερες των περιπτωσεων (οπως και φανηκε) δεν ειναι απαραιτητο. Οι λογικη οτι "ολοι κλεψαμε, αλλα εγω εχασα γιατι ο άλλος εκλεψε καλυτερα οταν με πηρε χαμπαρι, οπότε γιατι παραπονιεσαι;" δεν στεκει.
Και στην τελικη εστω οτι ρωταω εγω καποια ατομα. Καποιοι θα μου πουν τι ειναι. καποιοι θα μου πουν "δε σου λεω", και καποιοι όπως ο Τ.Ρ. θα παιξουν το ρολο τους και εκτος παιχνιδιου. Ε, ναι αλλα ρε σεις καποιοι άλλοι δε γουσταρουν να μπουν στη διαδικασια να παιζουν και εκτος παιχνιδιου που ειναι πολυ πιο δυσκολο να κρυφτεις. Γιατι πρεπει με το ζορι να τους φερει καποιος σε αυτη τη θεση;
λοιπον αν καποιοι δεν θελουν να δουν τα φαουλ ως φαουλ επειδη α) δεν εξηγηθηκαν τα αυτονοητα- κατ'εμέ, και β) δεν μπορει κανεις να κατηγορησει με αποδειξεις (εκτος αν "ρουφιανεψει" τα pm του αλλουνου) τοτε προτεινω το πολυ απλο: ας περασει στο ντουκου τωρα, και να ξεκαθαρισουμε τι παιζει και τι οχι. Διοτι, ξαναλεω οτι ημουν νεκρος πολιτης, και αναλογως τι θα λεγα σε ενα και μονο ατομο μπορουσα να αλλαξω την εκβαση του παιχνιδιου, και κρινετε εσεις αν ειναι σωστο αυτο η οχι.
και να πουμε στα ισια οτι αν επαναληφθει ενδοσυνενοηση κατευθειαν αποβολη και ban απο το επομενο παιχνιδι. αυτο πιστευω εγω.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:47
Ξεχώρισαν τα ποστ του didimakia που δυστυχώς ΔΕΝ μπορούσα να διαγράψω, και μερικών άλλων.
ΔΕΝ ήταν καθόλου σωστό όπως είπε και ο Phantom πιο πάνω, να πετάγεστε ενώ είστε νεκροί και να μιλάτε, γιατί μπορεί να επηρεαστεί κατά πολύ το παιχνίδι.
(και να μη μπορώ να μιλήσω κι εγώ γιατί θα κάρφωνα άτομα , άπαξ και μιλούσα όταν έβλεπα ποστ από νεκρούς)
+ του ότι είχα αρκετά ΠΜ από νεκρούς να μου λένε διάφορα και όχι μόνο.
Όσο για τα underground information , στο χέρι σας ήταν να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας. Μα τόσο πολύ σας έτρωγε η απορία να μάθετε τι είναι ο ένας και τι ο άλλος? Κι ας είναι φίλος σας ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν θέλω να αναφέρω καταστάσεις. Όποιοι κατάλαβαν , κατάλαβαν!
I told you that is was Beatrice. Ήταν ηλίου φαεινότερον, αλλά κάποιοι φορούσαν γυαλιά ηλίου...
*γκούχ γκούχ*
Δεν πειράζει όμως, πάμε για άλλο... παιχνίδι.
Και νομίζω είναι το πιο φυσιολογικό, μόλις πεθαίνουμε να ράβουμε το στοματάκι μας. Πάρτε παράδειγμα από τον Medicine Seller. Πήρε το σπαθάκι του, τα συρτάρια του,τις κουδουνίστρες του και έφυγε για το μέρος των ψυχών

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 01 Νοέμβριος 2010 - 17:52
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:55
ούτε το πόσους γνωστούς έχεις έχει να κάνει, μόλις έμαθα πως ο alxdjo είναι επιθεωρητής (ρώτησα τον tenshi) άμεσος του έστειλα pm, κακό είναι αυτό? το ίδιο έγινε και με τον hanzo απλά αυτόν τον κατάλαβα χάρι στην υπεράνθρωπη εξυπνάδα μου, δεν είχα διαβάσει πουθενά πως απαγορεύεται αυτό, άλλωστε πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, θα μπορούσε να είναι δολοφόνος, όταν ο hanzo συζήταγε με κόσμο για το παιχνίδι δεν έλεγε: e παιδιά είμαι επιθεωρητής πείτε μου τι ξέρετε, συζήταγε όπως μπορεί να συζήταγες και εσύ αν μίλαγες με κρέων γνωστό σου που πεζή το παιχνίδι, εκτος φυσικά και αν μου έχει κρύψει πράγματα που δεν πρόκειται ξέροντας τον. από όταν πεθάναμε σταματήσαμε να ασχολούμαστε ως παίχτες, εγώ άρχισα να ξαναμιλάω με τον mad hatter που είμαστε "φιλαρες" εδώ και κάμποσο καιρό αλλα είχαμε χαθεί αλλα τα λέγαμε ως 2 άτομα εκτος παιχνιδιού, ούτε μίλησα με κανέναν in game ούτε έδωσα hints, όπως και με το θέμα του strange loop, όταν το είδα πως τον ψήφιζαν παραλίγο να καραφλιάσω και εκείνη την στιγμή σοβαρά ήλπιζα να ήμουν ζωντανός για να ρίξω ένα ευχάριστο ingame βρισίδι

as i said, i dont have a big problem to post all of the conversations i had in msn, αρκεί να γίνουνε edited για να μην φανεί το βρισίδι που έριχνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 01 Νοέμβριος 2010 - 18:02
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 18:01
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 18:10
Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι παραδεχομαι τον matasso που καταφερε και πηρε χαμπαρι τον shinichi και τον εβγαλε
Mα και εσενα θα ειχε βγαλει αν δεν ειχες καταφερει να με πεισεις χθες οτι-ταχα- εισαι αθωος και οτι ειναι κριμα να χασουμε τζαμπα απο ενα λαθος κλπ

O Matassos αν και αρχησε ως ενας απο τους πιο random/ψηφιζω οτι να ναι παικτες,προς το τελος πρεπει να το ψαξε και να βγαλε σωστες θεωριες.Πραγματικα δηλαδη αν πρεπει να απολογηθω σε ενα ατομο ειναι αυτος.
Απο κει και περα δεν μετανιωνω για τιποτα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου περα απο αυτο στον τελευταιο γυρο.Και ουσιαστικα στον matasso την αποψη μου ειπα.Δυστηχως επηρεαστηκε.Μου στελνει σε καποια φαση μαλιστα "Εισα σιγουρος πως η Beatrice δεν ειναι δολοφονος" και δεν του απαντησα γιατι πραγματικα ΔΕΝ ημουν σιγουρος ασχετα αν υποπτευουν πολυ περισσοτερο τον Ichigo.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.