Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1441 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 07 March 2008 - 13:32

Spoiler:

Posted Image

#1442 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 07 March 2008 - 20:20

new op:

OP8: CHU-BURA by Kelun

KELUN

and Dragoness i know too all the new stuff about bleach

ps: and sorry man i saw what u have said about the spoiler script

Posted Image

#1443 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 07 March 2008 - 23:33

Raizen ξερεις ποτε θα βγει το καινουριο ED απο τοτε που πηγανε στο Heco mondo????
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#1444 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 08 March 2008 - 00:30

Spoiler:

Posted Image

#1445 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 08 March 2008 - 14:08

Raizen ξερεις ποτε θα βγει το καινουριο ED απο τοτε που πηγανε στο Heco mondo????

ED OR OP?About the new op i think is about 3-4 episodes

PS:AND IF U WANT SPOILERS ABOUT THE MANGA GO SEE IN THE MANGA SECTION.I'LL POST THERE EVERYTHING NEW ABOUT THE CHAPTERS

Posted Image

#1446 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 08 March 2008 - 14:34

ED OR OP?About the new op i think is about 3-4 episodes

PS:AND IF U WANT SPOILERS ABOUT THE MANGA GO SEE IN THE MANGA SECTION.I'LL POST THERE EVERYTHING NEW ABOUT THE CHAPTERS

Δεν ξερεις ελληνικα???? Αυτα τα Αγγλικα που μιλατε μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ σπαστικα....ελεος ρε παιδες...οκ και εγω θα απανταω στα Γαλλικα......Και αμα συνεννοηθουμε ποτε σφυριξτε μου
Posted Image

#1447 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 March 2008 - 14:57

Να αρχίσω και εγώ τα φινλανδικά;:hahaha:

#1448 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 March 2008 - 14:59

Αγγλικά fansubs μπορείτε να βλέπετε, όμως. :nosey:

Ηρεμία, παρακαλώ. Και εντός θέματος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1449 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2008 - 15:03

Δεν ξερεις ελληνικα???? Αυτα τα Αγγλικα που μιλατε μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ σπαστικα....ελεος ρε παιδες...οκ και εγω θα απανταω στα Γαλλικα......Και αμα συνεννοηθουμε ποτε σφυριξτε μου

Όταν βαριέσαι να γράψεις στα ελληνικά,επειδή δεν έχουμε greeklish,γράφεις στα αγγλικά.(Μην λέτε να μην βαριέσαι,δεν μπαίνουν όλοι στο site με την απίστευτη όρεξη...)
Και αγγλικά ξέρουν όλοι(αν όχι όλοι,σχεδόν όλοι)οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να συνεννοηθείς...
Τώρα το να γράψεις σε άγνωστη γλώσσα δεν προσφέρει κάτι...

On-Topic : Δεν έχω ακούσει τίποτα...Ελπίζω να είναι OP.
Aυτό που έχει τώρα το χω βαρεθεί.

#1450 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 08 March 2008 - 15:11

Και το ED και OP θα αλλάξουν με την αλλαγή της σεζόν. Έτσι γίνετε εδώ και χρόνια.
Απλα το ED αλλάζει και στα μισά.

LfNX0dh.png

#1451 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 08 March 2008 - 19:41

οκ ρε φιλε τι να κανουμε?τα αγγλικα μου βγαινουν πιο πολυ(οταν ειναι σε forum),γουστα ειναι αυτα,δν χρειαζεται να λες τον αλλον για το πως γραφει η οχι

Posted Image

#1452 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 March 2008 - 21:38

Καλά βρε παιδιά, μη φαγωθούμε. Ας μιλάμε όπως μας βολεύει. Αμα είναι σωστά γραμμένα και ωραία τοποθετημένα, δε πειράζει. Αν πάλι γράφατε σαν 5χρονα και είχατε κείμενα γεμάτα omg,wtf και άλλα τέτοια, θα πείραζε.:hahaha:

Ούτως ή άλλως, αμα είσαι σε αυτό το forum, το πιθανότερο είναι οτι βλέπεις άνιμε με αγγλικούς υπότιτλους οπότε δε μπορείς να πεις οτι δε καταλαβαίνεις.:orly:

Και εσείς βρε παιδιά, προσπαθήστε να γράφετε τα περισσότερα στα ελληνικά εκτός και αν είναι συγκεκριμένες φράσεις που είναι δύσκολο να αποδωθούν στη γλώσσα μας.

Άντε, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι:awww:

Πίσω στο θέμα μας τώρα, που το είδατε το καινούργιο τραγούδι; Είδατε κανένα video ή είναι απλώς σε listings;

#1453 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 08 March 2008 - 21:48

Έχω ακούσει τραγούδια των Kelun μήν περιμένετε τπτ φοβερό...
Spoiler: Gintama ED7 Signal by Kelun

LfNX0dh.png

#1454 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 08 March 2008 - 22:37

Καλά βρε παιδιά, μη φαγωθούμε. Ας μιλάμε όπως μας βολεύει. Αμα είναι σωστά γραμμένα και ωραία τοποθετημένα, δε πειράζει. Αν πάλι γράφατε σαν 5χρονα και είχατε κείμενα γεμάτα omg,wtf και άλλα τέτοια, θα πείραζε.:hahaha:

Ούτως ή άλλως, αμα είσαι σε αυτό το forum, το πιθανότερο είναι οτι βλέπεις άνιμε με αγγλικούς υπότιτλους οπότε δε μπορείς να πεις οτι δε καταλαβαίνεις.:orly:

Και εσείς βρε παιδιά, προσπαθήστε να γράφετε τα περισσότερα στα ελληνικά εκτός και αν είναι συγκεκριμένες φράσεις που είναι δύσκολο να αποδωθούν στη γλώσσα μας.

Άντε, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι:awww:

Πίσω στο θέμα μας τώρα, που το είδατε το καινούργιο τραγούδι; Είδατε κανένα video ή είναι απλώς σε listings;

βιντεο δν εχω δει(ακομη)αλλα οπως το ακουσα μπορει να γινει καλο OP(Hταν και sto ost του Gintama)

Posted Image

#1455 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2008 - 23:42

Και το ED και OP θα αλλάξουν με την αλλαγή της σεζόν. Έτσι γίνετε εδώ και χρόνια.
Απλα το ED αλλάζει και στα μισά.

Bleach OPs : 7
EDs : 14

Και ενώ τα OP μου αρέσουν όλα λίγο ως απίστευτα πολύ,ED μόνο ένα μου άρεσε πολύ και τα άλλα λίγο ως καθόλου...
Damn >.<