Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#856 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 November 2007 - 18:14

Το ανιμε τελευταια εχει παρει πολυ τα κατω του,ελπιζω να ανεβει γρηγορα

#857 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 09 November 2007 - 22:54

Το ανιμε τελευταια εχει παρει πολυ τα κατω του,ελπιζω να ανεβει γρηγορα

Δεν θα συμφωνήσω... Προσωπικά πιστεύω πως τώρα και το anime και το manga αρχίζουν να ανεβαίνουν... Αντε να βλέπω espadas να τρώνε ξύλο!

#858 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 10 November 2007 - 13:38

Απλα λολ...:hahaha:
Παντως ο ισιντα δεν ειναι ασχημος χαρακτηρας...υπαρχουν πιο αντιπαθητικοι στο ανιμε αυτο....κ δεν θα πω ποιος γιατι ισως με φατε :hahaha:

:deadga6::deadga6::deadga6:

Aν εννοεις τον Ichigo 8α συνφωνησω μαζι σου. Ειναι ενας απο τους πιο ενοχλητικους χαρακτηρες μεσα στο Bleach. Συγνωμη, αλλα αυτο πιστευω και ελπιζω να υπαρχει καποιος μεσα σ'αυτο το φορουμ που 8α συμφωνησει μαζι μου.
:himitsu:

#859 BnBGoD

BnBGoD

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 10 November 2007 - 17:57

πως μπορεις να βλεπεις ενα anime και να μην γουσταρεις τον πρωταγονιστη του?
Εγω δεν βλεπω OnePiece για αυτο το λογο
Posted Image

#860 tatiana

tatiana

kuro

• Members
  • 7 posts

Posted 10 November 2007 - 18:10

νομιζω οτι ηταν και ειναι ενα απο τα καλυτερα anime-manga.
απο τα πρωτα που ειδα μαζι με το naruto.
μετα απο αυτα κολησα και αρχισα να ψαχνω και για αλλα!

#861 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 November 2007 - 20:07

Το είδα και το 147 :wooi2:
Spoiler:

πως μπορεις να βλεπεις ενα anime και να μην γουσταρεις τον πρωταγονιστη του?
Εγω δεν βλεπω OnePiece για αυτο το λογο

Ίσως έχεις δίκιο σε αυτό. Και μένα μου την σπάει ο Ichigo και όχι μόνο και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει τόσο το Bleach.
phmava.php

#862 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 November 2007 - 16:05

Παιδιά, η Nell κτλ καθώς και ο Lunuganga υπάρχουν και στο manga ή είναι fillers??

#863 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 16:10

Have no clue αλλά έριξα τρελό γέλιο με το μαμούνι αυτό...

#864 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 11 November 2007 - 16:14

Μυριζομαι ωραια πραματα στο αμεσο μελλον του Bleach αν και καποιος εχει ριξει spoiler για το ποιος ηταν ο τυπας που παλευε με τη Rukia.

Τα πλασματακια αυτα υπαρχουν, ακομα και στα Bleach Videogames και παιζει να ριχνουν και τρελο ξυλο (τουλαχιστον η Nel)

Για τον Ichigo τα εχουμε πει, το παλικαρι ειναι επιπεδου Naruto μπορει και χειροτερος, αλλα με ολους τους υπολοιπους μιλαμε για ενα anime με φοβερο cast.

#865 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 November 2007 - 16:15

Παιδιά, η Nell κτλ καθώς και ο Lunuganga υπάρχουν και στο manga ή είναι fillers??

υπάρχουν στο manga

το 147 είναι filler και έπεται συνέχεια με fillers...
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#866 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 November 2007 - 16:22

Έλεος με τα filler ρε γαμώτο:deadga6:Πάντως είναι σίγουρο αυτό,γιατί να παρουσίασαν νέο χαρακτήρα στα filler λίγο δύσκολο εκτός αν τελικά δε παίζει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.Πάντως αν ήταν filler ήταν αρκετά καλό.Καλύτερα να το έβγαζαν κάθε 2-3 βδομάδες πάντως παρά να βγάζουν 5-6 επεισόδια και μετά πάλι filler.Είναι πολύ εκνευριστικό μου φαίνεται τελικά θα αρχίσω και εδώ το manga:emptyonexg1:

Posted Image

#867 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2007 - 19:33

τουλαχιστον πλησιαζουν τον στοχο τους δεν κανουν στροφες.... ισως ο νεοσ τυπας να τους βοηθηση. Οπως βλεπετε απο 3ς καταλαξανε 5 και αν η Nell δινει ξυλο τοτε γινανε 6. Με τον τυπα 7 ατομα. Ολο και μεγαλωνει η παρεα που παει να δωσει ξυλο στους κακους

#868 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 11 November 2007 - 23:17

Ρε και 5 captains να είχαν μαζί τους δεν κλάνουν μία στην Espada..Μακάρι να κάνουν ντου στην Soul Society να πάρουν τσόντα όλους τους Shinigami.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#869 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 14 November 2007 - 03:16

μερικες φορες οντως ο Ichigo συμπεριφερεται σαν "πιθηκος" αλλα τον γουσταρω τον τυπο αν και προτιμω το inner hollow του. για μενα ο inner hollow ειναι ολα τα λεφτα. εχω παθει κατι με την διαλεκτο και τον τροπο ομιλιας του. δεν ειναι αντιπαθητικος ο Ichigo αλλα στα επεισοδια που δεν υπαρχουν μαχες (βλεπε πρωτα επεισοδια εισοδου Hueco Mundo) συμπεριφερεται σαν 3χρονο μωρακι. Οσο για το επιπεδο του ανιμε πιστευω οτι ειναι ψηλο ακομη. Ειδικα οταν υπαρχουν μαχες. Και φανταζομαι τι προκειται να επακολουθησει οποτε περιμενω αρκετα στη συνεχεια...

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#870 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 14 November 2007 - 03:41

Εγω ξερω οτι στην αρχη του ανιμε ο Ichigo ηταν κ γαμω τους χαρακτηρες, ειχε στυλ και εξυπναδα,
και εφοσον εινια απο τους καλυτερους στο σχολειο του και ηταν τοσο σοφοΣ στο πρωτο arc δεν καταλαβαινω γιατι στα τελευταια 50 επ. εχει το ΙQ μπαμπουινου...