Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#646 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 11 September 2007 - 21:26

Back to action! Fillers τέλος και το επεισόδειο μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητικό. Το σχέδειο όντως δεν ήταν αντάξειο της ταινίας μα οι μάχες είναι αρκετά καλές. Waiting for the next!!

#647 StarDuke

StarDuke

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 12 September 2007 - 20:00

μεγάλο ψήσιμο ! no preview for 140 !

#648 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 September 2007 - 21:30

watched teh movie ;p

ξεκιναει βαρετα σιγα σιγα φτιαχνει και τελειωνει ωραια

#649 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 13 September 2007 - 00:11

κι εμενα μου αρεσε η ταινια. ωραιες μαχες. ωραιο animation
Spoiler:

#650 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 13 September 2007 - 00:19

κοιτα να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι πεζει να μας δειχνουν ( και καλα ) τα παντα σε slow motion ωστε να καταλαβαινουμε το τι γινεται. οποτε εαν το παρεις ετσι ηταν οντως 11 secs ή θα μπορουσαν ακομη και να βγαλουν 3 επισοδεια και να πουν οτι ειναι 11 secs , γιατι τα δειχνουν ολα σε slow motion. αλλα καλο θα ηταν να βαζανε μεσα στις σκοινες κατι που να το υποδικνυει οπως εχει γινει σε αποιρες ταινειες ,ανιμε και σειρες.

ο χρονος που διαρκει αυξανει με τις μαχες. οποτε το πιο πιθανο ειναι να καταφερε να αυξησει τον χρονο που κραταει η μασκα του. φυσικα μπορει να παιζει και το slow motion αλλα στην προκειμενη περιπτωση η μασκα πρεπει να διηρκησε περισσοτερο απο 11seconds. αυτος ηταν κι ενας απο τους λογους που ο Shinji αφησε τον Ichigo να αφησει την προπονηση διοτι με πραγματικες μαχες αυξανεται ο χρονος πιο ευκολα...

#651 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 13 September 2007 - 01:20

Spoiler:

#652 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 13 September 2007 - 12:52

Ρε τι ξενερωτο το 140..........κ το 139..........ΟΥΤΕ 1 POWER UP ΣΤΟ REIATSU.....Πανε κατευθειαν σαν ζωα Ban-Kai και αυτο ηταν..........λες και βλεπεις 1 ανθρωπο με μασκα να βαραει με το σπαθι του εναν αλλον...........Πολυ στασημοτητα και καθολου ψυχη στις μαχες...........Θυμαστε τι μαχη Byakuya-Ichigo? Τα σπαγε ο Ichigo...Tωρα απλα κανει κανενα (Αρργκ) που και που και πολεμαει ξεψυχισμενα τελειως....λες και παει να κοψει με το σπαθι του φασολακια.............ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Posted Image

#653 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 September 2007 - 04:43

ξεκινησα τη σειρα (ειμαι στο 70 επ),και θα κανω μια ερωτηση που μαλλον την εχουν ξανακανει αλλα δεν μπορω να διαβασω ολο το θρεντ 600 και απαντησεις (σταματησα στις 120=προσπαθησα δλδ)

λοιπον θα μπορουσε καποιος να με διαφωτησει σχετικα με το επισοδειο εναρξης και ληξης των φιλερ,δεν αντεχω να ξαναπερασω τα ιδια με το ναρουτο,να ξερει το φλασ στεπ πχ και να μην μπορει να πιασει ενα μικρο κοριτσακι ειναι εκνευριστικο + την απωλεια του μπαν και

να τα προσπερασω η ειναι αξιολογα επισοδια ,συνδεονται με τη συνεχεια της κανονικης υποθεσης?
Posted Image

#654 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 14 September 2007 - 04:57

ξεκινησα τη σειρα (ειμαι στο 70 επ),και θα κανω μια ερωτηση που μαλλον την εχουν ξανακανει αλλα δεν μπορω να διαβασω ολο το θρεντ 600 και απαντησεις (σταματησα στις 120=προσπαθησα δλδ)

λοιπον θα μπορουσε καποιος να με διαφωτησει σχετικα με το επισοδειο εναρξης και ληξης των φιλερ,δεν αντεχω να ξαναπερασω τα ιδια με το ναρουτο,να ξερει το φλασ στεπ πχ και να μην μπορει να πιασει ενα μικρο κοριτσακι ειναι εκνευριστικο + την απωλεια του μπαν και

να τα προσπερασω η ειναι αξιολογα επισοδια ,συνδεονται με τη συνεχεια της κανονικης υποθεσης?

Από το 64 έως το και το 109 (νομίζω το 109 είναι ήμι-filler). Αλλά από το 110 και μετά υπάρχουνε σκόρπια 7-8 fillers τα οποία είναι από τα χειρότερα fillers που έχω δει ποτέ σε Anime.

Για περισσότερο info

List of Bleach episodes - Wikipedia, the free encyclopedia

Τώρα αν αξίζει να δεις τα επεισόδια 64-109.

Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απάντησω με σιγουριά καθώς

α)Με πάντα το κριτήριο ότι είναι fillers είναι ικανοποιητικά επεισόδια.

β)Μετά το τέλος των fillers γίνονται αρκετές αναφορές στα γεγόνοτα και πρόσωπα των filler επεισοδίων.

Πάντως ακόμη και αν δεν τα δεις σίγουρα δεν πρόκειται να χάσεις και πολλά πράγματα.

#655 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 September 2007 - 12:10

Το 140 δεν ήταν τόσο καλό όσο το 139, αλλά σίγουρα το απόλαυσα...
Spoiler:

phmava.php

#656 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 14 September 2007 - 13:31

Το 140 δεν ήταν τόσο καλό όσο το 139, αλλά σίγουρα το απόλαυσα...

Spoiler:

ισως ναι αφου αναφερουν οτι "Mission is done" αλλα που ηξεραν οι Arrancar οτι η Inoue βρισκεται στην Soul Society και οτι προκειτο να παει την συγκεκριμενη στιγμη στον πραγματικο κοσμο???

#657 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 14 September 2007 - 14:49

Σε ποιο επισόδειο σταμάτησαν τα fillers?
Αν θυμάμαι καλά το τελυεταίο που είδα ήταν το 134 "The Beautiful Patissier, Yumichika!" (αυτό που φτιάχνουν μια τούρτα τελοσπάντων)

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#658 Renji

Renji

Talk to the hand

• Members
  • 28 posts

Posted 14 September 2007 - 20:54

^ Πωπω αυτό παίζει να είναι το χειρότερο επεισόδιο ever!
Νομίζω στο 138, ας με επιβεβαιώσει κανείς.....

#659 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 14 September 2007 - 23:58

.....Θυμαστε τι μαχη Byakuya-Ichigo?

Βρε, ξεχνιέται αυτό? Για μένα...Μα-κράν η ωραιότερη και σημαντικότερη μάχη που εχω δει μέσα σε Bleach ως τώρα! :if: Θα το ξανάβλεπα άνετα.

#660 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 15 September 2007 - 00:59

Το 137 ήταν το τελευταίο filler ep

Καλούτσικο το 140

Spoiler:

Go figure...
Posted Image