Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 16:41
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 20:00

Στην αρχή σπάστικα όταν πρωτοείδα τον Kariya και σκέφτηκα που κολλάει χαρακτήρας από τα fillers στην κανονική ροή της ιστορίας;
Αλλά αργότερα μου άρεσε έτσι όπως τον τοποθετήσανε στην ιστορία της εσωτερικής μάχης του Ichigo.
Και ερχόμενος στα πολλάκις παράπονα για την αργή εξέλιξη του κάθε επεισοδίου έχω να πω....βαρέθηκα να την ακούω αυτήν την καραμέλα!
Ποιος περίμενε να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε;

Ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς περνάει μία απο τις πιο σημαντικές δοκιμασίες του! Δηλαδή τι περιμένατε; Σε ένα επεισόδιο να τελειώσει η εσωτερική του μάχη και να ξεκινήσει το επόμενο κομμάτι της ιστορίας;!

Μετά από 124 επεισόδια θα πρέπει να έχετε καταλάβει με ποιους ρυθμούς εξελίσσετε η ιστορία!!!(το ίδιο ισχύει και για το naruto)
Όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσετε να το απολαμβάνετε καλύτερα το κάθε επεισόδιο! Και αν δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε τότε περιμένετε κανα μήνα να δείτε 4 επεισόδια μαζεμένα!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 20:32
i did...Ποιος περίμενε να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε;

heh,YEAH...Οπως θα επρεπε(και κανονικα εγινε)...το πολυ μπλα μπλα βλαπτει...Δηλαδή τι περιμένατε; Σε ένα επεισόδιο να τελειώσει η εσωτερική του μάχη και να ξεκινήσει το επόμενο κομμάτι της ιστορίας;!
και αντε το mid-recap της μαχης στο Soukyoku Cliff με Βya να το καταπιω...αλλα γιατι και με τους filler χαρακτηρες

the rhythm wasn't like this pre-filler...Μετά από 124 επεισόδια θα πρέπει να έχετε καταλάβει με ποιους ρυθμούς εξελίσσετε η ιστορία!!!

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 20:43
Ποιος περίμενε να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε;
i did...
Μικρή και αθώα yami-chan:b210e58c:
Μετά από 124 επεισόδια θα πρέπει να έχετε καταλάβει με ποιους ρυθμούς εξελίσσετε η ιστορία!!!
Σωστά μέχρι το 63 είχε ικανοποιητικό ρυθμό εξέλιξης η ιστορία.the rhythm wasn't like this pre-filler...
Από την στιγμή όμως που σε μία σειρά μπαίνουν fillers τότε αυτό σε προϊδεάζει ότι και όταν θα ξεκινήσει η κανονική ροή της ιστορίας θα έχει αργή εξέλιξη για να το τραβήξουνε όσο μπορούνε περισσότερο και να τα τσεπώσουνε όσο περισσότερο μπορούνε! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που βάζουν τα fillers.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 00:14
x2Στην αρχή σπάστικα όταν πρωτοείδα τον Kariya και σκέφτηκα που κολλάει χαρακτήρας από τα fillers στην κανονική ροή της ιστορίας;
Αλλά αργότερα μου άρεσε έτσι όπως τον τοποθετήσανε στην ιστορία της εσωτερικής μάχης του Ichigo.
Και ερχόμενος στα πολλάκις παράπονα για την αργή εξέλιξη του κάθε επεισοδίου έχω να πω....βαρέθηκα να την ακούω αυτήν την καραμέλα!
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 01:04
i love it,so...shouldn't i?yami-chan νομίζω κολλάς υπερβολικά στο manga.

δε θα 'πρεπε?οταν βασιζεις κατι(the anime in our case) πανω σε κατι αλλο(the manga in our case) δε πρεπει οι παρεμβασεις πανω σ'αυτο να ειναι λιγες ή και ελαχιστες?i don't like to see other people's work ruined for nothing...Δηλαδή γιατί πρέπει να γίνεται ακριβώς ότι γίνεται και στο manga;
oπως ειπα και παραπανω...oι σκηνες με τον Byakuya ok..αλλα τον filler char τι τον ηθελαν?σιχενομαι οσο τπτ αλλο να ''ανακυκλωνονται'' οι filler χαρακτηρες...:1b38f9e2:
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 01:21
Αυτοί που το διαβάζουν θέλουν να δουν ακριβώς την ιστορία του στο anime γιατί αλλιώς δεν είναι ''σωστή''.:9bbc76d5:
Και ποιος μου λέει εμένα ότι και το anime δεν το γράφει ή σκηνοθετεί ο δημιουργός του manga? Και έτσι θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει γράψει στο manga, μία άλλη εκδοχή της ιστορίας που σκέφτηκε αλλά τελικά δεν έγραψε.
Και ακόμα και να μην έχει καμμία σχέση με την παραγωγή του anime (λίγο δύσκολο το κόβω να τον αφήνουν τελείως στην απ'έξω) γιατί δεν δέχεστε μία άλλη μεταφορά της ιστορίας του manga σε anime?
Τα fillers του Bleach ήταν αρκετά καλά σαν ιστορία και κόλλησαν και σαν μια μεταβατική περίοδος για την περαιτέρω εξέλιξη των χαρακτήρων. Βέβαια το τρίο με τα modified souls πλέον μόνο για comic relief ταιριάζουν, αλλά τον Kariya τον ταίριαξαν ωραία όπως είπα και στο προηγούμενο post μου.
Μην είστε τόσο απόλυτοι και καταδικάζετε απ'ευθείας ότιδήποτε ''ξένο'' ως προς το manga. Καθήστε και δείτε το με μία πιο κριτική και αντικειμενική ματιά.:04a97f13:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 01:44
coz he doesn't?Και ποιος μου λέει εμένα ότι και το anime δεν το γράφει ή σκηνοθετεί ο δημιουργός του manga? Και έτσι θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει γράψει στο manga, μία άλλη εκδοχή της ιστορίας που σκέφτηκε αλλά τελικά δεν έγραψε.

i've seen a ton of fillers in anime in my life(κυριως απο σειρες που δεν εχω διαβασει τα αντιστοιχα μανγκα...το να εχεις διαβασει ή οχι το μανγκα μιας σειρας δε σημενει οτι δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειναι φιλερ και τι οχι)και πραγματικα τα εχω σιχαθει...με οποια μορφη ειναι και οτι και να δειχνουν...και θα συνεχισω να το κανω...
τεσπα,i'll end this here ^^ i like bleach too much to argue over it ^^;;
let's just enjoy it,οτι και δειχνει

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 16:34
let's just enjoy it,οτι και δειχνει
coz that's the point...
Τώρα ήρθες στα λόγια μου!
Απλά απολαύστε το κάθε επεισόδιο όσοι γουστάρετε το Bleach χωρίς να σκέφτεστε αν η τάδε σκηνή του anime είναι και στο manga το ίδιο ή αν είναι filler.

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 18:38
------------------------------------------------------------------------------------------------
Επιπλέον τι γίνεται με τις σκηνές που έχει το manga και δεν τις έχει το anime;
Εκτός και εάν το έδειξε τόσο γρήγορα που δεν το κατάλαβα:
Πλέον έχω την αίσθηση πως για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα πρέπει να τα παρακολουθώ και τα δύο ( anime & manga και μιλώ γενικά για όλες τις σειρές)
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 20:42
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 20:45
ρε παιδια ξερετε κανενα site που να εχει αναλυση 175mb τα bleach επισοδεια? γενικα να εχουν αναλυση πανω απο 170
Τι εννοείς 175; 170 είναι παντού:
http://yhbt.mine.nu/
http://sacarasc.org/DDL/
www.everyanime.com
(όλα των DB)
:d5f02ecd:
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 21:06
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 21:59