Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 24 May 2008 - 12:39
Posted 24 May 2008 - 14:21
Το Naruto δεν χρειάζεται fillers για να ξεφύγει,είναι ήδη πίκρα από μόνο του...
Posted 24 May 2008 - 14:25
Επίσης, δεν μας διευκρίνησαν ποιον Σεπτέμβριο τελειώνουν τα fillers. Ίσως όχι τον φετινό...
(Το λέω επειδή κάτι τέτοια βλέπω και σε άλλα topics)
Posted 24 May 2008 - 14:42
Για το πότε τελειώνουν τα filler i mean...
Posted 24 May 2008 - 15:14
Φαντάζομαι το bankai: Μια μεγάλη περιοχή θα γεμίζει από ροζ λουλουδάκια τα οποιά από την γύρη που θα βγάζουν θα τυφλώνουν τον αντίπαλο.
Στα σοβαρά τώρα. Αν τα επεισόδια τα έβγαζε κάποιο group που μισούσε το bleach θα καταλάβαινα αυτή τη ξεφτίλα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να βάλουν για fillers τον Zaraki. Θέλω επιτέλους να δω τον Zaraki να κόβει.
Posted 24 May 2008 - 15:17
Έχω την εντύπωση ότι απλά υποθέτουμε και δεν έχει διευκρινήσει κανείς τπτ..
Για το πότε τελειώνουν τα filler i mean...
H οτι πολυ απλα ειμαστε ολοι σε φαση denial και τραυματικου σοκ........και εχουμε διαγραψει τις σχετικες πληροφοριες απο την μνημη μας.
Kατι μου λεει οτι μεχρι να τελειωσουν τα fillers ο hitsugaya θα εχει μεγαλωσει..........
Posted 24 May 2008 - 15:35
Βασικά υπάρχουν 2 διαφορές μεταξυ Naruto και Bleach αυτή την στιγμή:
1. Το Bleach χρειάζεται τα filler και να είναι και σε αρκετούτσικη διάρκεια, ενώ το Naruto όχι.
2. Το Bleach έχει ξεκινήσει filler arc που το δηλώνει από το opening του. Είναι σαν να μας δηλώνουν εξαρχής ότι στάνταρ όλοι η season και ίσως και η επόμενη θα είναι εξολοκλήρου filler (κοινώς στάνταρ 22-25 και μπορεί 50-52 filler). Το Naruto πάλι ξεκίνησε την season με μη-filler επεισόδια και ενώ το opening του δείχνει ότι μπορεί να πιάσει όλη την season (ως το Σεπτέμβριο), υπάρχει περίπτωση η season να κλείσει χωρίς filler (και τελικά από τα 22-25 eps, τα 5 τουλάχιστον να είναι μη-filler)
Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός ότι τα filler του Naruto έχουν και ουσία και θέση στο main plot, ενώ του Bleach είναι τελείως ξεκάρφωτα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάνε να "δολοφωνίσουν" το Bleach anime.
Τα filler του Naruto είναι το λιγότερο αξιοπρεπή. Του Bleach από την άλλη καλώς σχολιάστικαν ως
Αυτό που με ανησυχεί στην παρούσα φάση έιναι η θεαματικότητα του Bleach. Είναι γενικά πεσμένη (πριν τα filler). Δεν ξέρω αν αυτά τα ξεπλήματα αρέσουν στους Ιάπωνες, πάντως με τέτοια ποιότητα και με ενδεχώμενη μεγάλη διάρκεια των filler, εγώ προσωπικά φοβάμαι το cancelation (κάτι το οποίο παλαιότερα είχε γίνει ,αν δεν κάνω λάθος, και με το Kenshin λόγω filer + πεσμένης τηλεθέασης).
To θεωρώ αδύνατο στην παρούσα φάση αλλα αν δεν γίνει κάτι δραματικό το Βleach θα συνεχίσω να το θεωρώ καμμένο χαρτί.
Γενικά το anime είναι απελπιστικά κοντά με αποτέλεσμα μετά από 2 πολυ μεγάλα filler arcs (Bount) να επιστρέψει σε 66 story eps (εκ των οποίων τα 13 ήταν filler) και έπειτα να ξαναγυρίσει σε ένα (μεγάλο κατα την γνώμη μου) filler arc.
Posted 24 May 2008 - 15:42
Posted 24 May 2008 - 16:21
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι...
ναι αλλα ειναι ακριβως οπως τα λεει
Posted 24 May 2008 - 16:23
To κόβεις κι εσύ για cancellation λοιπόν?...Γιατί τότε η λύση των προβλημάτων μου θα ήταν μόνο το seppuku:emptyonexg1:ναι αλλα ειναι ακριβως οπως τα λεει
Posted 24 May 2008 - 16:44
Posted 24 May 2008 - 16:46
Τώρα για να το κόψουν δεν νομίζω, αλλά θα χάσουν σίγουρα θεαματικότητα. Εγώ πάντως μάλλον από εδώ και πέρα παίζει να το βλέπω λιγότερο συχνά.
Posted 24 May 2008 - 16:47
Posted 24 May 2008 - 20:31
Το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τα filler αν ηθελαν θα μπορουσαν να τα κανουν το ιδιο καλα με το main story.Κριμα (ελπιζω η επικειμενη ταινια να επανορθωσει το κακο των ημερων...οταν βγει)
Posted 24 May 2008 - 20:33

This topic is locked