Σκέψεις Μου:
Βασικά υπάρχουν 2 διαφορές μεταξυ Naruto και Bleach αυτή την στιγμή:
1. Το Bleach χρειάζεται τα filler και να είναι και σε αρκετούτσικη διάρκεια, ενώ το Naruto όχι.
2. Το Bleach έχει ξεκινήσει filler arc που το δηλώνει από το opening του. Είναι σαν να μας δηλώνουν εξαρχής ότι στάνταρ όλοι η season και ίσως και η επόμενη θα είναι εξολοκλήρου filler (κοινώς στάνταρ 22-25 και μπορεί 50-52 filler). Το Naruto πάλι ξεκίνησε την season με μη-filler επεισόδια και ενώ το opening του δείχνει ότι μπορεί να πιάσει όλη την season (ως το Σεπτέμβριο), υπάρχει περίπτωση η season να κλείσει χωρίς filler (και τελικά από τα 22-25 eps, τα 5 τουλάχιστον να είναι μη-filler)
Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός ότι τα filler του Naruto έχουν και ουσία και θέση στο main plot, ενώ του Bleach είναι τελείως ξεκάρφωτα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάνε να "δολοφωνίσουν" το Bleach anime.
Τα filler του Naruto είναι το λιγότερο αξιοπρεπή. Του Bleach από την άλλη καλώς σχολιάστικαν ως

.
Αυτό που με ανησυχεί στην παρούσα φάση έιναι η θεαματικότητα του Bleach. Είναι γενικά πεσμένη (πριν τα filler). Δεν ξέρω αν αυτά τα ξεπλήματα αρέσουν στους Ιάπωνες, πάντως με τέτοια ποιότητα και με ενδεχώμενη μεγάλη διάρκεια των filler, εγώ προσωπικά φοβάμαι το cancelation (κάτι το οποίο παλαιότερα είχε γίνει ,αν δεν κάνω λάθος, και με το Kenshin λόγω filer + πεσμένης τηλεθέασης).
To θεωρώ αδύνατο στην παρούσα φάση αλλα αν δεν γίνει κάτι δραματικό το Βleach θα συνεχίσω να το θεωρώ καμμένο χαρτί.
Γενικά το anime είναι απελπιστικά κοντά με αποτέλεσμα μετά από 2 πολυ μεγάλα filler arcs (Bount) να επιστρέψει σε 66 story eps (εκ των οποίων τα 13 ήταν filler) και έπειτα να ξαναγυρίσει σε ένα (μεγάλο κατα την γνώμη μου) filler arc.