Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1831 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 22 May 2008 - 17:14

171 was the cherry top on a Shit sunday !~
Signature Removed

#1832 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 17:19

Το filler
Του filler
Το filler
Ω filler

Μετά από αυτο το σύντομο μάθημα greeklish γραμματικής έχω να πω:
-Could there be a more gay shikai than that guy's?(Kenryuu)
-Could there be any more boring pseudo-emotional fillers like that?
-Could bleach get any worse till we're back to the main plot?
Αν βρω απάντηση στα παραπάνω πιστεύω θα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος...
Posted Image

#1833 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 22 May 2008 - 17:23

Μμμ..Σορρυ φίλε donald δεν σε παρατήρησα απλά επειδή με την iristella είμασταν σε δύο διαφορετικά threads ταυτόχρονα εκείνη τη φάση την θυμήθηκα!:riiight:

Έντάξει χαλάρωσε πλάκα κάνω, απλά μια μέρα σηκώθηκε η κοπέλα μου κατα τις 4 και με είδε να γράφω στο φόρουμ και μου λέει ότι είμαι τρελλός και ότι είμαι ο μοναδικός που κάνει τέτοια πράγματα τα ξημερώματα... που να ξερε... :hahaha:

Όσο για το 171 δεν το είδα ακόμα , λέω να το σταματησω για κανα μηνα και μετα να δω τα επεισόδια μαζί μπάς και μου κάνει καλύτερη εντύπωση... λέμε τωρα...
Posted Image

#1834 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 22 May 2008 - 17:27

εχει καταντισει απλα εμετικο.
ετιμος ειμαι να το παρατισω και να περιμενω καμια 30 επεισοδια μπας και μπει στην υποθεση που ειναι ολα τα λεφτα.

#1835 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 17:28

Έντάξει χαλάρωσε πλάκα κάνω, απλά μια μέρα σηκώθηκε η κοπέλα μου κατα τις 4 και με είδε να γράφω στο φόρουμ και μου λέει ότι είμαι τρελλός και ότι είμαι ο μοναδικός που κάνει τέτοια πράγματα τα ξημερώματα... που να ξερε... :hahaha:

Την άλλη φορά που θα σου κάνει τέτοια δείξτης κάτι ποστ μου(μέχρι και 5-6 το πρωί) και βάλτην να βλέπει death note ή δείτε μαζί κανα honey to clover και θα καταλάβει.:hahaha:

Όσο για το 171 δεν το είδα ακόμα , λέω να ο σταματησω για κανα μηνα και μετα να δω τα επεισόδια μαζί μπάε και μου κάνει καλύτερη εντύπωση... λέμε τωρα...

Πρόσεξε μην τα παρατήσεις στη διαδρομή...Ή μπορείς να περιμένεις να επανέλθει το main plot!Γιατί θα είνα κρίμα να τα παρατήσεις αμα ξενερώσεις με πολλά μαζεμένα fillers-μιλάει η manga-πείρα τώρα!!:drink:
Θα χάσεις αρκετά αν δε το δεις μόλις επανέλθει...

εχει καταντισει απλα εμετικο.
ετιμος ειμαι να το παρατισω και να περιμενω καμια 30 επεισοδια μπας και μπει στην υποθεση που ειναι ολα τα λεφτα.

Xεχεχ,τα είπα και στον Donald αν είσαι πρόθυμος να τα παρατήσεις φρόντισε μόλις ξεκινήσεις να έχει αρχίσει το ζουμί της σειράς...
Posted Image

#1836 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 May 2008 - 17:53

λοιπον , και επισημα ο χειροτερος χαρακτηρας του μπλιτς ειναι ο πρωταγωνιστης για μενα .
Ετσι ως πρωταγωνιστη θα θεωρω μονο το μπανκαι απο δω και περα ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1837 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 May 2008 - 17:57

Ή μπορείς να περιμένεις να επανέλθει το main plot!

δλδ να ξαναδουμε του χρονου τετοιο καιρο bleach... not bad, not bad:hahaha::hahaha:

καλα το 171, οντως ηταν εμετικο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1838 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 18:00

Εμ ναι απο το να κάτσεις να δεις μαζεμένα τα fillers και να καταλήξεις μετά στον ΟΚΑΝΑ...:hahaha:
Posted Image

#1839 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 22 May 2008 - 18:07

:hehehe::hehehe::hehehe: Δηλαδή καλά έκανα που το έκοψα. (μέχρι το τέλος των fillers).
Posted Image

#1840 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 18:42

:hehehe::hehehe::hehehe: Δηλαδή καλά έκανα που το έκοψα. (μέχρι το τέλος των fillers).

Μaybe so:orly:
Posted Image

#1841 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 May 2008 - 20:30

Τι να πρωτοπείς. Βλέπεις ένα επ, αναρωτιέσαι: "Μα καλά υπάρχει και χειρότερο;" και την απάντηση την παίρνεις στο επόμενο επεισόδιο.

Το χειρότερο είναι ότι το anime κατάντησε "slice of a day" στυλ με άθλια αποτελέσματα και μάχες απλά για να υπάρχουν. Ακόμα πιο ήλίθιο είναι το ψευτοσασπένς που προσπάθησαν να δώσουν με την τελευταία σκηνή.

Ελπίζω ο Kubo να κάνει κάτι καλό, γιατί με βλέπω κατά manga μεριά.Το anime παει και από εμένα για on-hold (με στάλες από drop αν κρατήσουν πολύ τα filler)

ΥΓ: Μα καλά υπάρχουν Ιάπωνες που σκέφτονται τέτοιες μπούρδες για σενάριο....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1842 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 May 2008 - 00:58

Το χειρότερο είναι ότι το anime κατάντησε "slice of a day" στυλ με άθλια αποτελέσματα

Καλά το slice of life μετράει πολλές φορές ειδικά σε αγαπημένα υπερ-shounen όπως στο bleach αλλά οι μελοδραματισμοί και το συγκεκριμένο σημερινό απαίσιο επεισόδιο είναι μια σκοτεινή(εκ του φωτεινή) εξαίρεση...
Posted Image

#1843 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 May 2008 - 01:11

Δεν διαφωνώ αλλά, άλλο το "slice of a day" (το κανονικό) και άλλο το "πως να διασκεδάσετε και να ταίσετε καρότα μια πριγκίπισσα που αναφαίρεται στον εαυτό της στον πληθηντικό".
(τι σπαστικό και αυτό το "we" που λέει. Αν δεν την σκοτώσει ο assasin θα το κάνω εγώ...)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1844 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 May 2008 - 01:19

:hahaha::hahaha:
Ι feel you my friend...
Posted Image

#1845 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 May 2008 - 01:24

....(τι σπαστικό και αυτό το "we" που λέει. Αν δεν την σκοτώσει ο assasin θα το κάνω εγώ...)

Αρε Hitman.........
Posted Image