Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1606 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 16:00

Βασικά, δε μου άρεσε σα concept η released μορφή του Grimmjow. Μου θύμισε υπερβολικά τέρατα απο πιο παιδικά άνιμε. Είχε και τα γελοία αυτιά! Σα το Yoda ήταν!:hahaha:

Προσωπικά, σταμάτησα να τον φοβάμαι με το που πήρε τόσο ηλίθια μορφή. Αν δεν ήταν το δράμα/ρομάντζο Inoue-Ichi θα το έβγαζα γελώντας το επεισόδιο.

Θα μπορούσε αυτός που το σχεδίασε, να χρησιμοποιήσει το θέμα του πάνθηρα πιο έξυπνα και να βγάλει πολύ τρομακτική μορφή.

Όχι ένα αυτιάρικο γατούδι όπως τελικά φαινόταν!

Στραβή του mangaka. Τέτοιο "καθίκι" το ζωγραφίζεις με εξίσου τρομερό δεύτερο στάδιο. Δε γκρεμίζεις όλο του το νταβατζιλίκι κάνοντας τον pussy cat.

#1607 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 16:05

......Δε γκρεμίζεις όλο του το νταβατζιλίκι κάνοντας τον pussy cat.

:lol: :lol: :lol:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1608 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 16:19

απο ο,τι φαινεται ο mangaka ειχε κατι αλλο κατα νου
στο anime ακομα και το μαλλι ειναι λες και λουστηκε με head&shoulders

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  08-09.jpg   58,7Κ   25 Αριθμός downloads

#1609 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 17:08

δυστυχώς παιδια έρχονται fillers σε λιγα επισοδεια (τι λιγα σε 2 επισοδεια )

List of Bleach episodes - Wikipedia, the free encyclopedia

Δημοσιευμένη  εικόνα

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1610 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 17:17

απο ο,τι φαινεται ο mangaka ειχε κατι αλλο κατα νου
στο anime ακομα και το μαλλι ειναι λες και λουστηκε με head&shoulders

Στο μάνγκα δε φαίνεται τόσο γελοίος:df13952b: Τα ψιλοκάνανε θάλασσα οι ανιμάδες.

#1611 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 18:42

Σα την Kos-mos απο το Xenosaga ειναι. Τωρα τον αν αρεσει η οχι, ειναι υποκειμενικο. Η μαχη ομως τα σπαγε αυτο ηταν το ζητουμενο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1612 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 23:15

δυστυχώς παιδια έρχονται fillers σε λιγα επισοδεια (τι λιγα σε 2 επισοδεια )

List of Bleach episodes - Wikipedia, the free encyclopedia

εχουν βαλθει να μας τρελανουν νομιζω , βλεποντας το σημειο στο οποιο σταματανε .
δεν τηρουν μονο την πρωταπριλια , αλλα και ολο το μηνα ... τωρα βρηκανε ;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1613 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 23:20

Καλά ο Sado είναι παλλικάρι τι να λέμε τώρα; Kορυφαία η μάχη του με τον Gantenbainne Mosqueda και φοβερές οι ατάκες του. Η μία είναι εκεί που λέει οτι πάντα πολεμάει με ολη του τη δύναμη και η αλλη εκεί που λέει οτι η δύναμη δεν είναι σταθερή και συνεχώς αλλάζει χέρια. Πραγματικά απο το επεισόδιο αυτό(το Right Arm of the Giant, Left Arm of the Devil, 158) συμπάθησα τον Sado. Μέχρι εκείνο το επεισόδιο τον θεωρούσα εναν άμυαλο γορίλλα ομως αυτό άλλαξε. Έχω δει το επεισόδιο οκτώ με εννιά φορές! Φοβερή και η μουσική που έπαιζε οταν ο Sado είχε νικήσει τον Gantenbainne και βγήκε έξω...

#1614 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 14:43

Λοιπόν είμαι σχετικά νέα στο Bleach... Στην αρχή η σειρά δεν μου είχε αρέσει και τόσο, αλλά το Soul Society arc είναι πολύ πορωτικό!!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Την έχω κάνει και στην AC, αλλά θέλω και την ανιμετζιαρίτικη γνώμη. :P Να δω τα fillers ή όχι? Έχω ακούσει ότι είναι πιο decent από του Naruto, αλλά δεν παύουν να είναι fillers... Εσείς τι λέτε?

#1615 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 14:45

Λοιπόν είμαι σχετικά νέα στο Bleach... Στην αρχή η σειρά δεν μου είχε αρέσει και τόσο, αλλά το Soul Society arc είναι πολύ πορωτικό!!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Την έχω κάνει και στην AC, αλλά θέλω και την ανιμετζιαρίτικη γνώμη. :P Να δω τα fillers ή όχι? Έχω ακούσει ότι είναι πιο decent από του Naruto, αλλά δεν παύουν να είναι fillers... Εσείς τι λέτε?

να τα δεις , εμενα μου αρεσαν , ειχαν πλακα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1616 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 14:48

_Sophia!!!_ οπως σου απαντησα και στο AC ετσι θα σου απαντησω και εδω.
Να τα δεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1617 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 14:50

Όχι μη τα δεις.Δες καλύτερα κάποιο άλλο anime από το να δεις filler:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1618 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 16:40

εγώ θα σου πρότεινα να τα δεις.Αν και μπορεί να σε κάνουν να βαρεθείς,δεν χάνεις τίποτα .Εγώ δεν είχα πρόβλημα που τα είδα αλλά ψιλοχαλάστηκα γιατί το χαν τραβήξει πολύ ενώ άμα το Bounto arc είχε λιγότερα επισόδεια θα ήταν καλύτερο κατά την άποψη μου.Είχε καλή υπόθεση αλλά ο μεγάλος αριθμός των επισοδείων δεν βοήθησε :nosey: Από την άλλη μπορείς κατευθείαν να αρχίσεις μετά από το Bounto arc
Spoiler:
μιας και ούτε κανένα πρόβλημα θα παρουσιαστεί,αφού δεν αναφέρονται μετά πληροφορίες που μπορεί να σε μπερδέψουν
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1619 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 16:45

Αν και μπορεί να σε κάνουν να βαρεθείς,δεν χάνεις τίποτα .

Erhm, χρόνο???...

Αν είναι έτσι σου αντιπροτείνω να ανοίξεις την τηλεόραση να βάλεις μια κενή συχνότητα με static και να κάτσεις να παρακολουθείς. Μπορεί να βαρεθείς λίγο αλλα δεν χάνεις τίποτα.

#1620 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 16:51

Erhm, χρόνο???...

Αν είναι έτσι σου αντιπροτείνω να ανοίξεις την τηλεόραση να βάλεις μια κενή συχνότητα με static και να κάτσεις να παρακολουθείς. Μπορεί να βαρεθείς λίγο αλλα δεν χάνεις τίποτα.

όντως...εγώ είχα κάτσει να τα δω τοκαλοκαίρι οπότε με τη βαρεμάρα που με έδερνε ότι και να πετύχαινα το βλεπα...:P αν και έχει ορισμένα καλά επισόδεια
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα