Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1531 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 02 April 2008 - 16:04

guys επιτέλους θα αρχίσω bleach

#1532 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 April 2008 - 19:19

Tοσο καιρο τι εκανες..............??????????????????????????? :P :P :P :P

Aντε καλη αρχη.Περιμενουμε γνωμες.
Posted Image

#1533 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 02 April 2008 - 21:21

Καλα μην υπερβάλουμε δεν έχασε και το νόημα της ζωής που δεν έχει αρχίσει to Bleach ακομα....
Posted Image

#1534 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 02 April 2008 - 22:30

Καλα μην υπερβάλουμε δεν έχασε και το νόημα της ζωής που δεν έχει αρχίσει to Bleach ακομα....

μυριζομαι naruto fanboy εδω:hehehe:.

#1535 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 April 2008 - 00:28

Εγω είμαι anime fun γουστάρω και το Naruto και ΟΡ και φυσικά και Bleach ( εχω δει κάθε επεισόδιο που έχει κυκλοφορήσει ) αλλα η γνώμη μου είναι ότι πρόκειτε για σειρά που ακολουθεί πτωτική πορεία ( τα πρωτα 30-40 επ. ήταν ανωτερα ). Ίσως φταίει ότι χώνουν fillers....
Posted Image

#1536 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 April 2008 - 07:37

Shit normally gets bad after the first arc is finished.

qft lmao

#1537 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 03 April 2008 - 13:09

καλο το bleach αλα απο καπιο σημειο και μετα ειναι πολλι βαρετο δηλαδη... τα κλασσικα ο ichigo θελει προπονιση και ολι τον σπανε στο κσιλο αλα μετα αφτος τους σπαι ολους στο κσιλο και παλι τα ιδια
Posted Image
Spoiler:

#1538 dbzgtaf

dbzgtaf

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 03 April 2008 - 15:57

το bleach δεν το εχω βαρεθει ποτε ....εκτος απο τιν περιοδο με τα bountou ......αλλα ειναι κορηφι γιατι δεν εχει τοσα πολα filers οσο το ναρουτο ....
Posted Image

#1539 nano

nano

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 03 April 2008 - 15:59

παιδια αν μπορειτε να με διαφωτισετε!..δεν το εχω δει απλα μου αρεσε ενα screensaver και το κατεβασα. οταν ακουσα το nobody knows επαθα πλακα. που παιζει?επ' ευκαιριας μολις γραφτηκα στο forum και απο οτι διαβασα πριν ειμαι η γηραιοτερη ολων!!!!!!!!!:thatsit:

#1540 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 April 2008 - 03:53

"nobody knows who i really am, ive never felt , this empty bofore, ? "
το bleach εχει τοσα καλυτερα μουσικα στοιχεια για να κρατησεις...
κατα ταλλα welcome,.
Signature Removed

#1541 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 04 April 2008 - 10:59

Κατι αλλο αλλα σχετικο με bleach...υποτιθεται οτι οι DB εβαλαν subs στο Diamond Dust Rebellion...ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥΦΑ!!!!...πηγα στο site και κατεβασα το torrent και οταν εβαλα να το δω ειχαν εναν ιαπωνικο αγωνα baseball....

περιττο να σας πω ποσο ξενερωσα...

ενημερωτικα ΜΗΝ πατε να το κατεβασετε και την παθετε οπως εγω...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#1542 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 April 2008 - 11:51

Crysta Μου πρόσεξες ότι το ανέβασαν Πρωταπριλιά και ότι γράφει Reballion Στον τίτλο; Αν ξέρεις τους DB αυτονόητο είναι ότι θα ήταν Troll... Εδώ δεν χάνουν ευκαιρία τις καλές μέρες να κάνουν πλάκα, την Πρωταπριλιά θ'αφήνανε;

#1543 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 04 April 2008 - 20:54

Οχι ρε γμτ...δεν το πηρα καν πρεφα....φτου...ξεγελαστηκα...:hahaha:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#1544 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 05 April 2008 - 11:27

Δεν μπορω να περιμενω την συνεχεια στο bleach!!! Απο τα bounto και μετα βγαζω τρελα γουστα!!!! Βασικα ηθελα την γνωμη σας.... να δω τη συνεχεια στο manga η να περιμενω τα επεισοδια που βγαινουν ενα ενα!!!!!

#1545 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 06 April 2008 - 13:05

Εγω λες να περιμενεις να βγανει ενα ενα το επισοδειο και να το βλεπεις,το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το κανεις για τα ιδια περναω και εγω.
Posted Image