Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 13:32

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 23:33

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 00:30

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 14:08
Raizen ξερεις ποτε θα βγει το καινουριο ED απο τοτε που πηγανε στο Heco mondo????
ED OR OP?About the new op i think is about 3-4 episodes
PS:AND IF U WANT SPOILERS ABOUT THE MANGA GO SEE IN THE MANGA SECTION.I'LL POST THERE EVERYTHING NEW ABOUT THE CHAPTERS
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 14:34
ED OR OP?About the new op i think is about 3-4 episodes
PS:AND IF U WANT SPOILERS ABOUT THE MANGA GO SEE IN THE MANGA SECTION.I'LL POST THERE EVERYTHING NEW ABOUT THE CHAPTERS
Δεν ξερεις ελληνικα???? Αυτα τα Αγγλικα που μιλατε μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ σπαστικα....ελεος ρε παιδες...οκ και εγω θα απανταω στα Γαλλικα......Και αμα συνεννοηθουμε ποτε σφυριξτε μου
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 14:59

Ηρεμία, παρακαλώ. Και εντός θέματος.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:03
Δεν ξερεις ελληνικα???? Αυτα τα Αγγλικα που μιλατε μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ σπαστικα....ελεος ρε παιδες...οκ και εγω θα απανταω στα Γαλλικα......Και αμα συνεννοηθουμε ποτε σφυριξτε μου
Όταν βαριέσαι να γράψεις στα ελληνικά,επειδή δεν έχουμε greeklish,γράφεις στα αγγλικά.(Μην λέτε να μην βαριέσαι,δεν μπαίνουν όλοι στο site με την απίστευτη όρεξη...)
Και αγγλικά ξέρουν όλοι(αν όχι όλοι,σχεδόν όλοι)οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να συνεννοηθείς...
Τώρα το να γράψεις σε άγνωστη γλώσσα δεν προσφέρει κάτι...
On-Topic : Δεν έχω ακούσει τίποτα...Ελπίζω να είναι OP.
Aυτό που έχει τώρα το χω βαρεθεί.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:11
Απλα το ED αλλάζει και στα μισά.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 19:41
οκ ρε φιλε τι να κανουμε?τα αγγλικα μου βγαινουν πιο πολυ(οταν ειναι σε forum),γουστα ειναι αυτα,δν χρειαζεται να λες τον αλλον για το πως γραφει η οχι
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:38

Ούτως ή άλλως, αμα είσαι σε αυτό το forum, το πιθανότερο είναι οτι βλέπεις άνιμε με αγγλικούς υπότιτλους οπότε δε μπορείς να πεις οτι δε καταλαβαίνεις.

Και εσείς βρε παιδιά, προσπαθήστε να γράφετε τα περισσότερα στα ελληνικά εκτός και αν είναι συγκεκριμένες φράσεις που είναι δύσκολο να αποδωθούν στη γλώσσα μας.
Άντε, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι

Πίσω στο θέμα μας τώρα, που το είδατε το καινούργιο τραγούδι; Είδατε κανένα video ή είναι απλώς σε listings;
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:48
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 22:37
Καλά βρε παιδιά, μη φαγωθούμε. Ας μιλάμε όπως μας βολεύει. Αμα είναι σωστά γραμμένα και ωραία τοποθετημένα, δε πειράζει. Αν πάλι γράφατε σαν 5χρονα και είχατε κείμενα γεμάτα omg,wtf και άλλα τέτοια, θα πείραζε.
Ούτως ή άλλως, αμα είσαι σε αυτό το forum, το πιθανότερο είναι οτι βλέπεις άνιμε με αγγλικούς υπότιτλους οπότε δε μπορείς να πεις οτι δε καταλαβαίνεις.
Και εσείς βρε παιδιά, προσπαθήστε να γράφετε τα περισσότερα στα ελληνικά εκτός και αν είναι συγκεκριμένες φράσεις που είναι δύσκολο να αποδωθούν στη γλώσσα μας.
Άντε, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι
Πίσω στο θέμα μας τώρα, που το είδατε το καινούργιο τραγούδι; Είδατε κανένα video ή είναι απλώς σε listings;
βιντεο δν εχω δει(ακομη)αλλα οπως το ακουσα μπορει να γινει καλο OP(Hταν και sto ost του Gintama)
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 23:42
Και το ED και OP θα αλλάξουν με την αλλαγή της σεζόν. Έτσι γίνετε εδώ και χρόνια.
Απλα το ED αλλάζει και στα μισά.
Bleach OPs : 7
EDs : 14
Και ενώ τα OP μου αρέσουν όλα λίγο ως απίστευτα πολύ,ED μόνο ένα μου άρεσε πολύ και τα άλλα λίγο ως καθόλου...
Damn >.<