Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1246 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 00:57

Όντως ο Renji σε μάχη εναντίον Espada δεν παίζει να έχει ελπίδα...Όπως είπαν και οι άλλοι το Bankai του είναι τραγικά αργό...
Βέβαια μπορεί να δούμε και κανένα καινούργιο κόλπο,μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι ο μοναδικός που δεν μας έχει δείξει progress από SS arc...

Tι να δουμε δλδ,κανενα bankai 2.... :P
To manga κα8ε ποτε βγαινει?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1247 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 13:35

Spoiler:

#1248 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 14:16

Spoiler:

lol.
πάντως τον renji τον έχουν δείξει κατά καιρούς τόσο άχρηστο που καταντάει σπαστικό.
vice captain σου λέει μετά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1249 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 22:59

δλδ ολοι οι αχρηστοι βλ. rukia/sado/ishida etc σε αυτον τον κυκλο θα γινουν gosades...

τπτ αλλο πιο αχρηστο για να καταστραφει πιο πολυ το anime υπαρχει που θα επρεπε να ξερω ?

#1250 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 23:43

για τον chad το περιμεναμε και του παει το στυλακι ιμο..
να ενας "cool good guy" που δεν ειναι καθηστερας τουλαχιστον,,
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1251 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 23:50

ναι αλλα αν βγαλει η rukia bankai θα ειναι οτι πιο αχρηστο εχω δει μεχρι τωρα στο bleach ...

ΥΓ: ποσα χιλιομετρα ειναι τελοσπαντων αυτοι οι κολοδιαδρομοι εκει μεσα και τρεχουν ακομα το κερατο μου

#1252 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 00:05

ναι αλλα αν βγαλει η rukia bankai θα ειναι οτι πιο αχρηστο εχω δει μεχρι τωρα στο bleach ...

ΥΓ: ποσα χιλιομετρα ειναι τελοσπαντων αυτοι οι κολοδιαδρομοι εκει μεσα και τρεχουν ακομα το κερατο μου

Relax mah friend...
Αν είναι να τσιτώνονται τα νεύρα σου καλύτερα να το drop to ρημάδι...

Πάντως το χειρότερο bankai είναι του Renji,πείτε μου δηλαδή ένα υπέρ του(εκτός από τη δύναμη που έχει,τι να την κάνεις όταν οι αντίπαλοι κάνουν dodge ότι επίθεση και να κάνει...)

#1253 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 00:27

Relax mah friend...
Αν είναι να τσιτώνονται τα νεύρα σου καλύτερα να το drop to ρημάδι...

Πάντως το χειρότερο bankai είναι του Renji,πείτε μου δηλαδή ένα υπέρ του(εκτός από τη δύναμη που έχει,τι να την κάνεις όταν οι αντίπαλοι κάνουν dodge ότι επίθεση και να κάνει...)

ε δε μπορω να το drop διοτι το παρακολουθω απο τοτε που εγινε release το episode 1 οπως και το naruto...

#1254 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 12:42

ε δε μπορω να το drop διοτι το παρακολουθω απο τοτε που εγινε release το episode 1 οπως και το naruto...

Τσκ...Και γω και τα 2...Αλλά το Naruto το έφαγε το drop...Δεν θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου για ένα anime...Οπότε σου το συνίστω από το να σκας παραπάνω...Υπάρχουν και άλλοι τρόποι στους οποίους καταφεύγουν κάποιοι..πχ manga(no fillers,but too colorless and motionless for me =/)

#1255 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 21:59

ειδα το 160 raw

απλα τρομερο ^_^

#1256 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 06:39

Πως σας φανηκε το 160?
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1257 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 12:29

Unbelievable boring.Σχεδόν με πήρε ο ύπνος.Ελπίζω να πεθάνει.

Νομίζω πως η πλοκή είναι πλέον ξεκάθαρη.Υποθέτω ο επόμενος που θα πέσει είναι ο Renji και μετά θα ακολουθήσει ο Ishida.Στη συνέχεια ο Ichigo θα αρχίσει να νικάει μόνος του τον ένα Espada μετά τον άλλο με μόνο λίγες ώρες ξεκούρασης για τις θανάσιμες πληγές του.Way to go Ichigo!
Α και κάτι ακόμα μου λέει ότι θα σκάσει και κάποιο reenforcement αφού σχεδόν πεθάνουν όλοι..

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1258 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 16:05

Νομίζω πως η πλοκή είναι πλέον ξεκάθαρη.Υποθέτω ο επόμενος που θα πέσει είναι ο Renji και μετά θα ακολουθήσει ο Ishida.Στη συνέχεια ο Ichigo θα αρχίσει να νικάει μόνος του τον ένα Espada μετά τον άλλο με μόνο λίγες ώρες ξεκούρασης για τις θανάσιμες πληγές του.Way to go Ichigo!
Α και κάτι ακόμα μου λέει ότι θα σκάσει και κάποιο reenforcement αφού σχεδόν πεθάνουν όλοι..

Συμφωνώ απόλυτα.Ξενέρωσα με αυτό που έγινε.Ελπίζω να ψοφήσει αλλά δυστυχώς δε το βλέπω να γίνεται.Όντως είναι πολύ προβλέψιμο το τι θα γίνει εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και αλλάξει κάτι.Ίσως να αρχίσω να διαβάζω και το manga από περιέργεια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1259 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 02:37

Οποιος διαβαζει το manga καταλαβαινει οτι για καποιο ''μυστηριο'' λογο ο Rey εχει απιστευτη ενορατικοτητα:P....(οποιος καταλαβει καταλαβε,εγω δεν ειπα τιποτα)Το καλο με το Bleach ειναι οτι εναντιθεση με το Naruto δεν προχωραει τοσο αργα(1ch=1episode).To αντιθετο μαλιστα...Εμενα προσωπικα,αν και ξερω την μετ'επειτα εξελιξη μ'αρεσει να βλεπω την μεταφορα του manga σε anime αν και δεν λειπουν οι ''τραβηγμενες'' σκηνες και καποια στιγμιαια ασκοπα fillers γελιου(πχ τα κλαψουρισματα της Nell...Ειπαμε κλαιει και στο manga αλλα οχι και ετσι..)
Αντε κουραγιο και σε λιγα επεισοδια θα δουμε αυτα που ολοι περιμενουμε....

Spoiler:

Ας ελπισουμε τουλαχιστον να μην ξαναμπουν στην παρουσα φαση fillers episodes στο Bleach γιατι πλησιαζει γρηγορα και επικινδυνα το manga...

Παρεπιπτοντως το 160 αν και λιγο flashback με κεντρισε το ενδιαφερον και με χτυπησε στο συναισθημα...

#1260 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 02:41

Επίσης ένα πράγμα που με νευριάζει στο Bleach είναι η επανάληψη στην αρχή.3μιση λεπτά τρώνε έτσι.Έλεος δηλαδή.

Δημοσιευμένη  εικόνα