Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 07 May 2006 - 22:37
Posted 09 May 2006 - 08:16
Posted 09 May 2006 - 10:24
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 09 May 2006 - 13:05

Παρεπιπτοντως, οποιος εχει δει bleach απο dattebayo, εχει προσεξει το κραξιμο που ριχνουν τα παιδια στο naruto?
:army5:

Posted 10 May 2006 - 12:51
Posted 10 May 2006 - 23:04
Posted 11 May 2006 - 11:59

Posted 11 May 2006 - 12:35
Posted 12 May 2006 - 11:59

Posted 12 May 2006 - 21:16
τα αστεια μηνυματακια τις ντατεπαγιο ρουλαρουνε
θυμαμαι που τα διαβαζα στο ναρουτο
για το μπλιτς δεν προσεξα τπτ, μιας κ απο τοτε που εγινε λισεσντ κ μετα κατεβαζω απο ντατεμπαγιο
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 13 May 2006 - 15:04
ναι εχουν πολυ χαβαλε τα μηνυματακια τους, αλλα τουλαχιστον για μενα, η Dattebayo κουβαλαει μια "καταρα". Οποτε κατεβαζω Bleach, το πρωι παει μια χαρα, κατεβαζω με 55-60KB. Μολις βραδιαζει μου το ριχνει στα 7-8KB :x
Καλη φαση ε? Χα χα χα!

Posted 15 May 2006 - 09:32
Eyxithite mou

Posted 15 May 2006 - 09:54
@Androghost
ναι εχουν πολυ χαβαλε τα μηνυματακια τους, αλλα τουλαχιστον για μενα, η Dattebayo κουβαλαει μια "καταρα". Οποτε κατεβαζω Bleach, το πρωι παει μια χαρα, κατεβαζω με 55-60KB. Μολις βραδιαζει μου το ριχνει στα 7-8KB :x
Καλη φαση ε? Χα χα χα!
επειδη οταν ειναι πρωι ελλαδα στην αμερικη ειναι βραδυ κ ετσι δε κατεβαζουν πολλοι
ενω οταν ειναι βραδι ειναι πρωι περιπου οποτε τοτε πεφτει το πολυ dl
:wink:
Posted 15 May 2006 - 11:38
Καλο ξεκινημα φιλε μου, θα δεις, θα κολησεις κι εσυ

@AndroGhost
Οκ, το καταλαβαινω αυτο που λες, αλλα ξερεις τι σκοτωμα ειναι να βλεπω καμια 800αρια seeders και τους διπλασιους leechers σε ενα επεισοδιο και εγω να κατεβαζω με 5 ΚΒ?
:gore4:

Posted 15 May 2006 - 23:10
@Salvation
Καλο ξεκινημα φιλε μου, θα δεις, θα κολησεις κι εσυ![]()
@AndroGhost
Οκ, το καταλαβαινω αυτο που λες, αλλα ξερεις τι σκοτωμα ειναι να βλεπω καμια 800αρια seeders και τους διπλασιους leechers σε ενα επεισοδιο και εγω να κατεβαζω με 5 ΚΒ?
:gore4:
ξερεις τι ειναι να εχω βαλει να κατεβαινουν μερικα επεισοδια db (που δε μου παιζουν) 5.55 gb μεγεθος, να κατεβαζω εδδω και 97 ωρες, με μεσο ρυθμο παραλαβης 4κ/ς;