Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1951 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 16:53

Μα γιατί γκρινιάζετε τόσο πολύ για το 172; Κατα τη γνώμη μου είναι το καλύτερο επεισόδιο παο τότε που ξεκίνησαν τα fillers. Οι διάφορες αγγαρείες που έκανε η πρώην squad του μέγιστου Ichimaru, αποσκοπούν στην εκ νέου καθιέρωση της squad ανάμεσα στις "αξιοσέβαστες"(τώρα πόσο αξιοσέβαστη μπορεί να είναι η squad του Zaraki, ένας Zangetsu ξέρει μόνο).
Ο 3rd seat Kifune πάντως μου θύμισε τον Arrancar Aporro. Και απο άποψη εξωτερικής εμφάνισης μα κυρίως στο θέμα της προσωπικότητας. Και τι να απέγιναν οι Vizard; Ελπίζω να έχουμε και κανα filler arc με την ιστορία τους και οχι μόνο...

#1952 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 18:58

Ο 3rd seat Kifune πάντως μου θύμισε τον Arrancar Aporro. Και απο άποψη εξωτερικής εμφάνισης μα κυρίως στο θέμα της προσωπικότητας.

+1
Και επιπλέον[offtopic/]Ner(d)evar???:hahaha::hahaha: Καλόοοοο,μ'αρέσει να βρίσκω κόσμο που έχει παίξει morrowind:hero:[/offtopic off]
Θα συμφωνήσω και στο ότι το επεισόδιο ήταν καλό αν και έλειπε το χιουμορ(always a plus in fillers) αν και πολλές φορές το χιούμορ του bleach γίνεται retarded άρα-ίσως-καλύτερα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1953 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 11:20

We do too!Αλλά όχι και τόσο τα fillers που παίζουν τώρα,,,:emptyonexg1:

Btw,καλωσήρθες ai-chan!:riiight:

ευχαριστω!!!!! arigato!!!!:gotit: χαιρομαι να μιλαω με κοσμο που με καταλαβαινει για τα anime!!!!

anyway.... ναι μωρε... πολυ αποτομα το σταματησαν τον κυκλο με τον Aizan-sama...

παντως εκεινα τα fillers που ηταν πραγματικα απαισια:redcard2: και βαρετα:bahhh: ηταν εκεινα με τον Bwahahahahahaha aka Don Kanonji!!!!!! Πραγματικα δεν τα αντεξα!!!!!:deadga6:

#1954 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 11:57

΄τα μόνα επισόδεια απο Bleach που δεν μπήκα καν στον κόπο να δω...αλλά πλέον έχουν μπλέξει τα μπούτια τους...προσωπικά θα συνεχίσω να διαβάζω το manga και όταν δεήσουν να σταματήσουν τα fillers...back to the basics!! 8)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1955 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:11

Κατα την γνωμη μου παντως τα fillers με τον Don-Kanonji δεν ηταν και τοσο θανατος,
ειχαν λιγο γελιο...να δουμε ποσο θα κρατησουν αυτα τωρα που και μονο επειδη ειναι soul society μεσα παλευονται...

(ξερει κανεις ποσα επεισοδια θα ειναι???)

#1956 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 19:25

Τι λέτε ρε παιδιά, ο Don-Kanonji ήταν θεϊκός σε σχέση με τα Bounto. Ειλικρινά ο Kariya Jin και η παρέα του μου γυρνούσαν τα συκώτια κάθε φορά που τους έβλεπα. Ή το άλλο που έπρεπε να μαγειρέψουν μια τούρτα το θυμάστε; Έλεος. Αυτά εδώ μου φαίνονται μέτρια, ας ελπίσουμε να έχει καμιά καλή μάχη τουλάχιστον.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#1957 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 16:22

Παιδιά μήπως ξέρετε πως ονομάζεται το τραγούδι από τα fillers-season 8- στο Bleach?

#1958 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:19

:hahaha::hahaha: BUAHAHAHAHAHAHA!!!!! :hahaha::hahaha:

'SPIRITS ARE ALWAYS WITH YOU!!' :oo:

Πραγματικά μου 'ληψε. Καλύτερα να ξαναδώ αυτόν σε fillers να γελάσω λίγο , παρά να βλέπω αυτά που δείχνει τώρα.

#1959 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:36

@Manganix
Αν εννοείς το τωρινό opening λέγεται "CHU-BURA" από Kelun .
Ωραίο τραγουδάκι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακόμα που θα το βρείς ή πότε θα κυκλοφορήσει γιατί πεινάω.Αν φάω,θα ψάξω.

Αν δεν εννοείς αυτό τότε διευκρίνισε και όταν φάεω σου απαντάω (αν δεν προλάβει άλλος).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 03 Ιούνιος 2008 - 18:01

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1960 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:39

Gendou's Anime Music εκει θα βρεις την tV size version . Η ποιοτητα ειναι σκατενια though επειδη ειναι "κομμενο" απο το οπ.
το release tou λογικα αργει ακομα..
Signature Removed

#1961 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 18:46

Ευχαριστώ παιδιά θα το ψάξω το τραγουδάκι..άμα το βρω θα βάλω και ένα URL.πάνυως σήμερα το γνώρισα το site είναι πολύ καλο.. έχει πολύ κοσμο..δεν περίμενα τοσο γρήγορα reply
Kelun - CHU-BARA
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Eίναι τv-sized αλλά την κάνει την δουλειά του μέχρι να βγει το CD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 03 Ιούνιος 2008 - 19:19
merged

#1962 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:47

Xαζευα κατι amv στο youtube και θυμηθηκα ποσο μαμαγε αυτη η σειρά μεχρι το τελος του soul society arc... Τι να πρωτοπω....Η στιγμη που η rukia φευγει μαζι με Renji κα Byakuga, oi μαχες, η διασωση της Rukia, οι καπτεν... Πραγματικά κορυφή !! Και τωρα .... Απο το κακο στο χειροτερο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1963 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 02:01

γιατι η πλοκη στο HM? δεν ηταν ωραια? Η Nel? Ο Grimmjow....... Υπομονη και οι παλιες καλες μερες θα ξαναερθουν

#1964 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 02:06

Το ΗΜ με ψιλοαπογοητευσε so far...ειχα μεγαλες προσδοκιες!!!! Η Nel μου τη σπάει γιατι δεν αντεχω αλλη θαυμαστρια του Φραουλιτσα ελεος... ΚΑι το soul society παραμενει ενα επιπεδο πιο πανω!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1965 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 02:14

Λιγα τα λογια για την Nel!!! H Νel ειναι θεα!!!οταν ακουω το islygooo που φωναζει ψοφαω απο τα γελια. Ειναι πολυ γουτσου γουτσου κατασταση αυτο το πιτσιρικι (οχι σαν κατι αλλα αντιπαθεστατα ξιπασμενα - γκουχου lurrichio γκουχου- )...το Hm εχει ακομη πολυ πραγμα για να μας δειξει.... Καταρχας πρεπει οπως και δηποτε να δουμε την δευτερη αναμετρηση Ulquiorra - ichigo. O οποιος ulquiorra σαν αναποδος byakuya δεν ειναι? Eχουν πολλες αντιστοιχιες αυτοι οι δυο μου φαινεται........