Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1936 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 01:31

I hate to say this but . it's your age that speaks for itself!!! Πρωτον δεν είναι αδερφή του. Δευτερον απο τη στιγμή που τα πράγματα εγιναν έτσι είχε δυο επιλογές , ή θα πηγαινε εναντια στα πιστευω του , στους νόμους και στο καθήκον ή θα έκανε αυτό που έκανε εντέλει! Δεν σου λέω ότι και εγω ή εσύ αυτό θα κάναμε . αλλα για αυτό ακριβώς respect στον κάπτεν!! Άλλωστε μετά που εξήγησε γιατί πήρε αυτη την απόφαση πηρε ενα credit απο μένα!

Ωραία αυτά που λες αλλά να λες ότι φταίει η ηλικία μου γιατί σκέφτομαι έτσι είναι λίγο offended. (Ενώ στην ουσία έχουμε διαφορά γύρω στα 3 χρόνια). Εξάλου, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ που θα συμφωνούσαν μάζί μου. Ο Byakuga το τράβηξε αρκετά το νήμα! Πάντα είχε την δυνατότητα να μιλήσει στην Rukia, να τις εξηγήσει δηλαδή γιατί πήρε την απόφαση αυτή, αλλά δεν το έκανε. Δεν πιστεύω να ξέφευγε από τα 'πιστεύω' του αν παρηγορούσε έστω και λίγο έναν 'γνωστό' του που πάει για εκτέλεση! Αυτό είναι πολύ cold συμπεριφορά!

Για να αρπάζεσαι τόσο πρέπει να συμπαθείς πολύ τον Byakuga. :wooi2:

Kαι στην αρχαια ελληνικη πολιτικη ζωη ο Σωκρατης παρα το γεγονος οτι ηταν αθωος για την κατηγορια που τον βαραινε και που ειχε μαθητες διατεθημενους και με αρκετη επιρροη ωστε να διοργανωσουν την αποδραση του δεχτηκε τελικα συνειδητα να πιει το κωνειο γιατι η προσωπικη ευτυχια δεν μετρα μπροστα στο γενικοτερο κοινωνικο καλο και την τηρηση των νομων....
Οποτε μην απαξιωνεις την συμπεριφορα του byakuya τοσο ευκολα (το οτι θα συνδυαζα bleach και σωκρατικηθεωρια δεν το περιμενα σε αυτην την ζωη)

Δεν νομίζω ο Σωκράτης να είχε άλλη επιλογή στην κατάσταση που βρισκόταν παρά να πιει από το ποτήρι. Αν δεν το έπινε θα είχε όλον τον κόσμο να τον επικρίνει και ίσως και να τον σκότωναν ύστερα οικιοθελώς από τα νεύρα τους κάποιοι. Εξάλου όπως είπες, δέχτηκε το ποτήρι που τον πρόσφεραν.Αν τώρα ο Byakuga μιλούσε σε κάποιον γνωστό του που πήγαινε στον τάφο τι θα τον έλεγαν δηλαδή;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 30 Μάιος 2008 - 01:47

#1937 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 16:40

... and nothing of value was lost. Continue, please. :nod2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1938 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 16:48

τι εγινε ρε παιδια γιατι τοση νεκρα??? Αν δεν σφαζομαστε δεν εχει αξια το thread????
Τεσπα... Αρχιζω εγω πρωτη:

Spoiler:

#1939 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 16:55

Βασικά δεν ήταν στα προσεχώς,στο τελευταίο λεπτό του επεισοδίου πριν το ending ήταν...(εκτός αν εννοείς αυτό προσεχώς,εγώ συνήθως σκέφτομαι το preview)

Αλλά μου άρεσε που μπήκε και δήθεν κρυφά,και τη βρήκαν σε 17 δευτερόλεπτα!!!!:hahaha:
Πιο πολύ θα άντεχε ο Jidambou σε undercover mission :hahaha::hahaha:

#1940 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:00

ναι αυτο εννουσα... Χεχε τι αχρηστο πιτσιρικι... Εγω μικρη καλυτερα τα καταφερνα στις undercover αποστολες.... Kαι τι ηταν αυτο που πεταξαν για αντρες και γυναικες? Δλδ στο επομενο θα δουμε τον πολεμο των 2 φυλων??? Καποιος ας τους πασσαρει ιδεες για καλυτερο σεναριο pleaseeeeeee

#1941 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:13

Ε?
Κάτι χάνω εδώ...Που το είπαν αυτό? :hmmm:

#1942 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:18

λιγο πιο μετα το κομματι που ειπες και λιγο πιο πριν απο το shinigami illustrated book με byakuya(:wooi2:) και ichigo

#1943 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:28

Τα fillers που δειχνει τωρα το Bleach, με απογοητευουν.....
Ελπιζω να καλυτερεψουν στη πορεια. Θα κατσω να δω καπου 16 επεισοδια.
Αν δεν πανε καλα, το κοβω μεχρι ν'αρχισουν τα κανονικα.

#1944 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:44

λιγο πιο μετα το κομματι που ειπες και λιγο πιο πριν απο το shinigami illustrated book με byakuya(:wooi2:) και ichigo

A τώρα το είδα...
Τι ήταν αυτή η φάτσα από Ichigo 30 κιλά ελαφρύτερο...Πωωω εκεί που λες πως το σχέδιο δεν μπορεί να γίνει χειρότερο έρχονται να σε διαψέυσουν περίτρανα...

Τα fillers που δειχνει τωρα το Bleach, με απογοητευουν.....
Ελπιζω να καλυτερεψουν στη πορεια. Θα κατσω να δω καπου 16 επεισοδια.
Αν δεν πανε καλα, το κοβω μεχρι ν'αρχισουν τα κανονικα.

Εν τω μεταξύ ότι σημαντικό σε θέμα μαχών παίζει να δείξει θα το δείξει προς το τέλος,τώρα και να συνεχίσεις να βλέπεις δεν θα αποκτήσεις καλύτερη άποψη...

#1945 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 17:47

η rukia φταιει..... Τον τρεχει που τον τρεχει πανω κατω να κανει τον φυλακα στο μπασμενο, τον τρεχει γενικοτερα, εμ δεν του φτιαχνει και ενα φαι της προκοπης που μενει και σπιτι του.... Αχρηστη κοπελα τι να πεις.........Ειναι να μην ρεψει το παλικαρι?

#1946 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:29

βρε Iristella, μπορει να μην τα κανει ολα αυτα που λες, αλλα ξερει να ζωγραφιζει σαν Δασκαλος της Αναγεννησης...:hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1947 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 18:45

Ναι και δεν τον βλεπεις τον Ichigo που εκστασιαζεται καθε φορα πουβλεπει εργα της???? by the way και εγω ξερω να ζωγραφιζω και πολυ καλυτερα απο την rukia σε πληροφορω.... Ερχεται κανεις να με βοηθησει με κατι κουτες χειμωνιατικα ρουχα που πρεπει να μαζεψω (καθοτι δεν εχουμε εμεις hollows και shinigami σε αυτην την ζωη)????Απαντηση: φυσικα και οχι

περα απο το spamming τωρα δεν εχω καταλαβει κατι.....Σε ποιο σημειο ακριβως βρισκομαστε χρονικα?...Εχει αρχισει ο ιτσιγκος τα παρε δωσε με τους Visards? Θα ξαναδουμε τον εσωτερικο του hollow Που πολυ μου εχει λειψει καθοτι ωρες ωρες ηταν πιο ενδιαφερων απο τον κανονικο?Ειμαστε μετα το bountoo arc ειναι σιγουρο αυτο....Θα ξαναδουμε τον Shinji με τον απαιχτο μπερε του και το τελειο στυλακι του????

#1948 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 00:57

Το 172 δεν υπηρχε σαν επ.Ηταν χαλια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1949 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 01:35

Σε παρακαλω.
Τι δε σου αρεσε?
Το κλεψιμο απο το ναρουτο , με την αποστολη με τη γατα ?
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ!!!!

η μηπως που ακουσαμε τη φραση KIFUNE SAN-SEKI! 1000 φορες?
Signature Removed

#1950 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 12:44

Το 172 δεν το εχω δει ακομα αλλα οντος ειναι τοσο χαλια? Σοβαρα κλεψιμο απο το Naruto πως σου περασε τετιο πραγμα απο το μιαλο απορω:orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα