I hate to say this but . it's your age that speaks for itself!!! Πρωτον δεν είναι αδερφή του. Δευτερον απο τη στιγμή που τα πράγματα εγιναν έτσι είχε δυο επιλογές , ή θα πηγαινε εναντια στα πιστευω του , στους νόμους και στο καθήκον ή θα έκανε αυτό που έκανε εντέλει! Δεν σου λέω ότι και εγω ή εσύ αυτό θα κάναμε . αλλα για αυτό ακριβώς respect στον κάπτεν!! Άλλωστε μετά που εξήγησε γιατί πήρε αυτη την απόφαση πηρε ενα credit απο μένα!
Ωραία αυτά που λες αλλά να λες ότι φταίει η ηλικία μου γιατί σκέφτομαι έτσι είναι λίγο offended. (Ενώ στην ουσία έχουμε διαφορά γύρω στα 3 χρόνια). Εξάλου, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ που θα συμφωνούσαν μάζί μου. Ο Byakuga το τράβηξε αρκετά το νήμα! Πάντα είχε την δυνατότητα να μιλήσει στην Rukia, να τις εξηγήσει δηλαδή γιατί πήρε την απόφαση αυτή, αλλά δεν το έκανε. Δεν πιστεύω να ξέφευγε από τα 'πιστεύω' του αν παρηγορούσε έστω και λίγο έναν 'γνωστό' του που πάει για εκτέλεση! Αυτό είναι πολύ cold συμπεριφορά!
Για να αρπάζεσαι τόσο πρέπει να συμπαθείς πολύ τον Byakuga.

Kαι στην αρχαια ελληνικη πολιτικη ζωη ο Σωκρατης παρα το γεγονος οτι ηταν αθωος για την κατηγορια που τον βαραινε και που ειχε μαθητες διατεθημενους και με αρκετη επιρροη ωστε να διοργανωσουν την αποδραση του δεχτηκε τελικα συνειδητα να πιει το κωνειο γιατι η προσωπικη ευτυχια δεν μετρα μπροστα στο γενικοτερο κοινωνικο καλο και την τηρηση των νομων....
Οποτε μην απαξιωνεις την συμπεριφορα του byakuya τοσο ευκολα (το οτι θα συνδυαζα bleach και σωκρατικηθεωρια δεν το περιμενα σε αυτην την ζωη)
Δεν νομίζω ο Σωκράτης να είχε άλλη επιλογή στην κατάσταση που βρισκόταν παρά να πιει από το ποτήρι. Αν δεν το έπινε θα είχε όλον τον κόσμο να τον επικρίνει και ίσως και να τον σκότωναν ύστερα οικιοθελώς από τα νεύρα τους κάποιοι. Εξάλου όπως είπες, δέχτηκε το ποτήρι που τον πρόσφεραν.Αν τώρα ο Byakuga μιλούσε σε κάποιον γνωστό του που πήγαινε στον τάφο τι θα τον έλεγαν δηλαδή;
Edited by Jimaruto, 30 May 2008 - 01:47.