Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1906 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:08

δεν ειμαι εγω κακια, αυτη ειναι αντιπαθεστατη (η rukia και η inoue γιατι δεν με ενοχλουν δλδ?)
Ε ρε ulquiorra που χρειαζεται το παλιοπαιδο

#1907 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:28

Ε?Τα γραφεία ποιων?:hmmm:

Auton pou ftiaxnoun to anime (sthn Japan) ...kataramena mac den exoun agglika alla uposxomai na ta dioruosw ola ta greeklish mou otan paw spiti.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1908 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 19:45

για το 172 κανα σχολιο??????
Προς τους bleach φανς: Εχουμε και γκρουπακι feel free to join

#1909 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:16

Τι σχόλιο να κάνεις....
Αυτό το επεισόδιο δεν ήταν όσο lame ήταν τα προηγούμενα.
Από την άλλη βέβαια δεν είχε και λόγο ύπαρξης. Το θεώρησα τελείως ανούσιο.

Πραγματικά αρχίζω να πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι των filler δεν έχουν βασικό σενάριο. Πρέπει να προετοιμάζουν μόνο 4-5 επεισόδια και μετά ότι προκύψει. Διάλογοι και σκηνές χωρίς λόγο ύπαρξης πραγματικά....

Το Bleach εξελήσεται αργά αλλά σταθέρα σε "Λάμψη". Μόνο ο Γιάγκος λείπει....

(Δεν σχολιάζω το κηνήγι της γάτας στην αρχή. Αφου δεν ντρέπονται οι σεναριογράφοι που το σκέφτονται, γιατί να σκάσω εγώ που το βλέπω; )

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1910 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:18

οχι , ηταν πολυ lame. παρα πολυ ομως. δεν μαρεσε κα ικαθολου το σχεδιο. τους εκανε ολους να φαινονται τεραστιοι.
αισχος ηταν . κα ιτο σκηνικο με τη γατα που το καταλαβα με το που τους ειδα να τρεχουν, δλδ ομτζ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1911 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:28

το σκηνικο με το γατι μου εκανε πολυ naruto για καποιον λογο. Τοσο πλεον τους εχουν στερεψει οι ιδεες?
το μοναδικο μερος που μου αρεσε ηταν ο επιλογος aka shinigami illustrated book οι συζητησεις ichygo byakuya και ιδιαιτερα η φρικη που τρωει ο δευτερος επειδη ο φραουλας ειναι πολυ χυμα, εχουν πολυ πλακα

#1912 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:27

Και αυτό το επισόδιο δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα fillers. Πάντως θα συμφωνήσω και γω ότι όσο πάει φαίνεται όλο και περισσότερο ότι δεν έχουν οργανώσει προηγουμένως την πλοκή των fillers αλλά 'γράφουν' ότι τους έρθει στο μυαλό την τελευταία στιγμή. Το συγκεκριμένο επισόδιο φάνηκε πολύ ανοργάνωτο από την αρχή και το κορυφαίο σημείο ήταν εκεί που...

Spoiler:

#1913 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:06

Απο οτι καταλαβα εκτός απο μένα και άλλοι πολλοί το έχουν κάνει drop για κάποιο διαστημα.... γιατί άραγε...:hahaha:.....
Και για μια φίλη που είπε ότι συμπαθεί την Innue (ονόματα δεν λέμε...:wis:) εχω να πω οτι εισαι η τελευταία που περίμενα να πει κατι τέτοιο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1914 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:41

μου αρεσει που ειναι συνεχως στον κοσμο της (οποτε εκει ταυτιζομαι XD) και για τα περιεργα γουστα της στο φαι (κι εκει ταυτιζομαι). και για το χαστουκι που εδωσε στον ulqiorra ειπα οτι δεν θα πω ποτε ασχημο πραγμα γι αυτην ¨:)

#1915 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:03

Γυναικες.... Ποτε δεν τις καταλαβα.... Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια! Αντε σχολιαστε το νεο επεισοδι αλλα βαζετε και κανα spoiler μη χασουμε το σασπενς οσοι δεν το εχουμε δει....:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1916 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:10

σιγα το σασπενς...
ξεχειλιζει ...

@Iristella, ελπιζω να ταυτιζεσαι και γενικοτερα με την Innoue

#1917 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:13

Ρε σεις δεν ξέρω γιατί δεν πάτε τη lurrichio(or whatever the spelling is) έχει πολύ γέλιο...Η Rukia πχ μου την έσπαγε από την αρχή της σειράς...

Πάντως όσο πάνε τα επεισόδια γίνονται και πιο τραγικά...Στο 172 το μόνο σημείο που μου άρεσε ήταν η μικρομάχη με τον 3rd seat,γιατί τον είχα για πιο φλωράκο από τον vice,αλλά τελικά μας βγήκε με λίγο παραπάνω τσαγανό...Από κει και πέρα zZz...

#1918 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:15

μονο εγω νομιζω οτι ηταν στημενο?

#1919 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:17

σιγα το σασπενς...
ξεχειλιζει ...

@Iristella, ελπιζω να ταυτιζεσαι και γενικοτερα με την Innoue

????????????????:hmmm:τι εννοεις??????:hmmm:
Σιγουρα μετα απο μια πρωτη εξεταση δεν εχω τις φιλειρηνικες διαθεσεις της,2ον και σιγα μην αφηνα την rukia να μου φαει τον ichygo (αντι να καθομαι και να κλαιγομαι στην matsumoto θα ειχα παρει τον Zangetsu του φραουλα, θα ειχα πει bankai και θα την ειχα κανει κιμα)

#1920 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:28

????????????????:hmmm:τι εννοεις??????:hmmm:
Σιγουρα μετα απο μια πρωτη εξεταση δεν εχω τις φιλειρηνικες διαθεσεις της,2ον και σιγα μην αφηνα την rukia να μου φαει τον ichygo (αντι να καθομαι και να κλαιγομαι στην matsumoto θα ειχα παρει τον Zangetsu του φραουλα, θα ειχα πει bankai και θα την ειχα κανει κιμα)

Kαι μετά λενε μερικοί ότι είναι ο Sasuke τρελλός....
:wis:
Η Rukia εμενα μου αρέσει, αξιοπρεπής , ομορφη (οπως ολες σε καθε anime) εξυπνη και με ταλέντο στη ζωγραφική! Κυρίως το τελευταιιο είναι που με ξετρελλένει...
Δημοσιευμένη  εικόνα