Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 24 May 2008 - 20:49
Posted 24 May 2008 - 21:41
Posted 24 May 2008 - 23:45
- Akiyoshi Hongo: Maker of the original Digimon concept.
- Hiroyuki Kakudo: Director of Digimon Adventure and Digimon Adventure 02.
- Yukio Kaizawa: Director of Digimon Tamers and Digimon Frontier.
- Naozumi Itō: Director of Digimon Savers.
- Jeff Nimoy: U.S. Director of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, and Digimon Data Squad (Savers).
- Mary Elizabeth McGlynn: U.S. Director of Digimon Tamers and Digimon Frontier.
- Chiaki J. Konaka: Head writer of Digimon Tamers.
- Hiroshi Izawa: Author of the Digimon Adventure V-Tamer 01 manga.
- Tenya Yabuno: Illustrator of the Digimon Adventure V-Tamer 01 manga.
- Yuen Wong Wu: Writer and illustrator for the Digimon manhua series.
- Takanori Arisawa: Composer of the Japanese versions of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, Digimon Tamers and Digimon Frontier.
- Keiichi Oku: Composer of Digimon Savers.
- Shuki Levy: Composer for the English language releases of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02 and Digimon Tamers.
- Deddy Tzur: Composer for the English language release of Digimon Frontier.
- Paul Gordon: Co-Composer for the English language theme song.
- Kouji Wada: Performer of the opening themes of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, Digimon Tamers, Digimon Frontier and the second opening theme of Digimon Savers.
Posted 25 May 2008 - 02:18
Σκέψεις Μου:
Βασικά υπάρχουν 2 διαφορές μεταξυ Naruto και Bleach αυτή την στιγμή:
1. Το Bleach χρειάζεται τα filler και να είναι και σε αρκετούτσικη διάρκεια, ενώ το Naruto όχι.
2. Το Bleach έχει ξεκινήσει filler arc που το δηλώνει από το opening του. Είναι σαν να μας δηλώνουν εξαρχής ότι στάνταρ όλοι η season και ίσως και η επόμενη θα είναι εξολοκλήρου filler (κοινώς στάνταρ 22-25 και μπορεί 50-52 filler). Το Naruto πάλι ξεκίνησε την season με μη-filler επεισόδια και ενώ το opening του δείχνει ότι μπορεί να πιάσει όλη την season (ως το Σεπτέμβριο), υπάρχει περίπτωση η season να κλείσει χωρίς filler (και τελικά από τα 22-25 eps, τα 5 τουλάχιστον να είναι μη-filler)
Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός ότι τα filler του Naruto έχουν και ουσία και θέση στο main plot, ενώ του Bleach είναι τελείως ξεκάρφωτα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάνε να "δολοφωνίσουν" το Bleach anime.
Τα filler του Naruto είναι το λιγότερο αξιοπρεπή. Του Bleach από την άλλη καλώς σχολιάστικαν ως.
Αυτό που με ανησυχεί στην παρούσα φάση έιναι η θεαματικότητα του Bleach. Είναι γενικά πεσμένη (πριν τα filler). Δεν ξέρω αν αυτά τα ξεπλήματα αρέσουν στους Ιάπωνες, πάντως με τέτοια ποιότητα και με ενδεχώμενη μεγάλη διάρκεια των filler, εγώ προσωπικά φοβάμαι το cancelation (κάτι το οποίο παλαιότερα είχε γίνει ,αν δεν κάνω λάθος, και με το Kenshin λόγω filer + πεσμένης τηλεθέασης).
To θεωρώ αδύνατο στην παρούσα φάση αλλα αν δεν γίνει κάτι δραματικό το Βleach θα συνεχίσω να το θεωρώ καμμένο χαρτί.
Γενικά το anime είναι απελπιστικά κοντά με αποτέλεσμα μετά από 2 πολυ μεγάλα filler arcs (Bount) να επιστρέψει σε 66 story eps (εκ των οποίων τα 13 ήταν filler) και έπειτα να ξαναγυρίσει σε ένα (μεγάλο κατα την γνώμη μου) filler arc.
60 επεισοδια filler ?????????????
Δεν θα το αντεξω...........Αλλα δυστυχως ετσι θα γινει.

Posted 27 May 2008 - 21:34
Posted 29 May 2008 - 14:49
Επειδή έλειπα για πολύ καιρό δεν γνωρίζω αν το έχει αναφέρει κάποιος, αλλά νομίζω πως υπάρχει ένα σχεδιαστικό λάθος σχετικά με τον Ulquiorra.
Στην αρχή εμφανίζεται με τρύπα στο λαιμό:
Και όταν έρχεται η ώρα να "υπογράψει" στον Ichigo κατεβαίνει πιο κάτω:
Για να:
Πιστέβω πως η ιδέα τις "υπογραφής" του ήρθε αργότερα... και ένα κτύπημα στο λαιμό θα είχε ως επακόλουθο ακαριάιο θάνατο....
Επιπλέον έχω βαρεθεί τη λογοκρισία στα anime:
Στην πρώτη περίπτωση ας πούμε καταλαβαίνω το γιατί, στη δεύτερη όμως δεν βγάζει νόημα... βλάπεις ένα πόδι
Posted 29 May 2008 - 16:57

Posted 29 May 2008 - 17:17
Posted 29 May 2008 - 17:17

Posted 29 May 2008 - 17:21

Btw,καλωσήρθες ai-chan!

Posted 29 May 2008 - 17:28

Posted 29 May 2008 - 17:30
Ε?Τα γραφεία ποιων?Με βλεπω να κανω καμια εφοδο στα γραφια τους αλλα ειναι καπος μακρια απο δω...

Posted 29 May 2008 - 17:33
Posted 29 May 2008 - 17:49
Posted 29 May 2008 - 18:31
Nτροπή σου! Κακό κορίτσι!Παντως μακαρι να γινει καμια ανατροπη και να σκοτωθει η lurrichio (ειμαι κακια το ξερω). Ειναι πιο αντιπαθητικη και απο το shikai του Kenryuu