Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1891 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 24 May 2008 - 20:49

βασικα λενε οτι ειναι ενας χρονος τουλαχιστον απο το release της 1ης ταινιας η οποια ειχε βγει περυσι τον σεπτεμβρη οποτε...

#1892 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 May 2008 - 21:41

Παιδια,Μια Ερωτηση!Εγω Δεν Ειμαι Πολυ Bleachakias Οποτε Δεν Ξερω Πολλα!Το Bleach Ειναι Μηπως Απτους Διημουργους Τον Digimon!Διοτι Τα Hollows Μου Φυμιζουν Πολυ Πολυ Τους Κακους Στο Digimon,Και Επισης Και Οι Χαρακτηρες!

Berserk___Gatsu.jpg

#1893 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 24 May 2008 - 23:45

Οχι, το bleach ανηκει στον Τite kubo, ενω το digimon ειναι ενα μπασταρδεμα των παρακατω γελειων:

• Akiyoshi Hongo: Maker of the original Digimon concept.
  • Hiroyuki Kakudo: Director of Digimon Adventure and Digimon Adventure 02.
  • Yukio Kaizawa: Director of Digimon Tamers and Digimon Frontier.
  • Naozumi Itō: Director of Digimon Savers.
  • Jeff Nimoy: U.S. Director of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, and Digimon Data Squad (Savers).
  • Mary Elizabeth McGlynn: U.S. Director of Digimon Tamers and Digimon Frontier.
  • Chiaki J. Konaka: Head writer of Digimon Tamers.
  • Hiroshi Izawa: Author of the Digimon Adventure V-Tamer 01 manga.
  • Tenya Yabuno: Illustrator of the Digimon Adventure V-Tamer 01 manga.
  • Yuen Wong Wu: Writer and illustrator for the Digimon manhua series.
  • Takanori Arisawa: Composer of the Japanese versions of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, Digimon Tamers and Digimon Frontier.
  • Keiichi Oku: Composer of Digimon Savers.
  • Shuki Levy: Composer for the English language releases of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02 and Digimon Tamers.
  • Deddy Tzur: Composer for the English language release of Digimon Frontier.
  • Paul Gordon: Co-Composer for the English language theme song.
  • Kouji Wada: Performer of the opening themes of Digimon Adventure, Digimon Adventure 02, Digimon Tamers, Digimon Frontier and the second opening theme of Digimon Savers.

Signature Removed

#1894 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 May 2008 - 02:18

Σκέψεις Μου:

Βασικά υπάρχουν 2 διαφορές μεταξυ Naruto και Bleach αυτή την στιγμή:

1. Το Bleach χρειάζεται τα filler και να είναι και σε αρκετούτσικη διάρκεια, ενώ το Naruto όχι.
2. Το Bleach έχει ξεκινήσει filler arc που το δηλώνει από το opening του. Είναι σαν να μας δηλώνουν εξαρχής ότι στάνταρ όλοι η season και ίσως και η επόμενη θα είναι εξολοκλήρου filler (κοινώς στάνταρ 22-25 και μπορεί 50-52 filler). Το Naruto πάλι ξεκίνησε την season με μη-filler επεισόδια και ενώ το opening του δείχνει ότι μπορεί να πιάσει όλη την season (ως το Σεπτέμβριο), υπάρχει περίπτωση η season να κλείσει χωρίς filler (και τελικά από τα 22-25 eps, τα 5 τουλάχιστον να είναι μη-filler)

Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός ότι τα filler του Naruto έχουν και ουσία και θέση στο main plot, ενώ του Bleach είναι τελείως ξεκάρφωτα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάνε να "δολοφωνίσουν" το Bleach anime.
Τα filler του Naruto είναι το λιγότερο αξιοπρεπή. Του Bleach από την άλλη καλώς σχολιάστικαν ως :puke:.

Αυτό που με ανησυχεί στην παρούσα φάση έιναι η θεαματικότητα του Bleach. Είναι γενικά πεσμένη (πριν τα filler). Δεν ξέρω αν αυτά τα ξεπλήματα αρέσουν στους Ιάπωνες, πάντως με τέτοια ποιότητα και με ενδεχώμενη μεγάλη διάρκεια των filler, εγώ προσωπικά φοβάμαι το cancelation (κάτι το οποίο παλαιότερα είχε γίνει ,αν δεν κάνω λάθος, και με το Kenshin λόγω filer + πεσμένης τηλεθέασης).

To θεωρώ αδύνατο στην παρούσα φάση αλλα αν δεν γίνει κάτι δραματικό το Βleach θα συνεχίσω να το θεωρώ καμμένο χαρτί.
Γενικά το anime είναι απελπιστικά κοντά με αποτέλεσμα μετά από 2 πολυ μεγάλα filler arcs (Bount) να επιστρέψει σε 66 story eps (εκ των οποίων τα 13 ήταν filler) και έπειτα να ξαναγυρίσει σε ένα (μεγάλο κατα την γνώμη μου) filler arc.

60 επεισοδια filler ?????????????
Δεν θα το αντεξω...........Αλλα δυστυχως ετσι θα γινει.
Posted Image

#1895 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 27 May 2008 - 21:34

OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ!!

#1896 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 29 May 2008 - 14:49

Και ΄μένα δεν μου άρεσε που ξαφκικά το έκοψαν για να βάλουν fillers.

Επειδή έλειπα για πολύ καιρό δεν γνωρίζω αν το έχει αναφέρει κάποιος, αλλά νομίζω πως υπάρχει ένα σχεδιαστικό λάθος σχετικά με τον Ulquiorra.

Στην αρχή εμφανίζεται με τρύπα στο λαιμό:
Spoiler:

Και όταν έρχεται η ώρα να "υπογράψει" στον Ichigo κατεβαίνει πιο κάτω:
Spoiler:

Για να:
Spoiler:

Πιστέβω πως η ιδέα τις "υπογραφής" του ήρθε αργότερα... και ένα κτύπημα στο λαιμό θα είχε ως επακόλουθο ακαριάιο θάνατο....

Επιπλέον έχω βαρεθεί τη λογοκρισία στα anime:
Spoiler:

Spoiler:

Στην πρώτη περίπτωση ας πούμε καταλαβαίνω το γιατί, στη δεύτερη όμως δεν βγάζει νόημα... βλάπεις ένα πόδι
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#1897 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 16:57

Tι περίμενες φίλε boss...Αυτά είναι τα αποτελέσματα του να κυκλοφορείται ένα anime στην Αμερική...Υπάρχουν και ποιο χυδαία παραδείγματα τέτοιων αλλαγών (βλ.berserk).Και μιας και είμαστε στο anime thread καλό θα ήταν να προειδοποιήσεις ότι ήταν manga spoiler τα παραπάνω...Μερικές φορές δεν αρκούν τα spoiler tags!:drink:
Posted Image

#1898 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 29 May 2008 - 17:17

Εγώ θεωρώ πως το Βleach τον τελευταίο καιρό έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα εξαιτίας των fillers. Συγκεκριμένα για τώρα, όχι μόνο τα έβαλαν σε ένα εντελώς ακατάλληλο χρονικό σημείο (όπου η κανονική ιστορία ήταν ήδη ενδιαφέρον) αλλά είναι επίσης και πολύ κακής 'ποιότητας'. Ακόμα, fillers είχαν παρουσιάσει μερικά επισόδια πριν ξανα-αρχίσουν να δείχνουν την κανονική ιστορία. Οπότε, να ξανα-βάζουν fillers σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα πιστεύω πως είναι εντελώς 'ξενερωτικό'.

#1899 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 29 May 2008 - 17:17

Λατρεύω το Bleach!!!!!!!!!!!:joyful:

#1900 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 17:21

We do too!Αλλά όχι και τόσο τα fillers που παίζουν τώρα,,,:emptyonexg1:

Btw,καλωσήρθες ai-chan!:riiight:
Posted Image

#1901 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 17:28

Με βλεπω να κανω καμια εφοδο στα γραφια τους αλλα ειναι καπος μακρια απο δω...
Posted Image

#1902 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2008 - 17:30

Με βλεπω να κανω καμια εφοδο στα γραφια τους αλλα ειναι καπος μακρια απο δω...

Ε?Τα γραφεία ποιων?:hmmm:
Posted Image

#1903 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 17:33

Παντως μακαρι να γινει καμια ανατροπη και να σκοτωθει η lurrichio (ειμαι κακια το ξερω). Ειναι πιο αντιπαθητικη και απο το shikai του Kenryuu

#1904 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 May 2008 - 17:49

οντως σιχαμενη ειναι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1905 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 29 May 2008 - 18:31

Παντως μακαρι να γινει καμια ανατροπη και να σκοτωθει η lurrichio (ειμαι κακια το ξερω). Ειναι πιο αντιπαθητικη και απο το shikai του Kenryuu

Nτροπή σου! Κακό κορίτσι!:yellowcard:
Posted Image