Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)


  • This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1876 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 12:39

Εγώ έχω ανάψει μια λαμπάδα ισι με το μπόι μου να τελούσουν αυτά τε επεισόδια το συντομότερο:congrats::congrats:!! Αλλά τι έχουν πάθη μήπως έγινε μόδα να ξεφεύγουν εδω, στο Naruto επίσης τι πάθανε όλοι:erk:???
Posted Image

#1877 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 24 May 2008 - 14:21

//flame mode on
Το Naruto δεν χρειάζεται fillers για να ξεφύγει,είναι ήδη πίκρα από μόνο του...

#1878 psofia

psofia

    Retired troll

  • Members
  • 395 posts

Posted 24 May 2008 - 14:25

+1 Darthnicolas

Επίσης, δεν μας διευκρίνησαν ποιον Σεπτέμβριο τελειώνουν τα fillers. Ίσως όχι τον φετινό...:orly:
(Το λέω επειδή κάτι τέτοια βλέπω και σε άλλα topics)

#1879 Anyparktos

Anyparktos

    Πρώην Me Loves Neliel

  • Members
  • 694 posts

Posted 24 May 2008 - 14:42

Έχω την εντύπωση ότι απλά υποθέτουμε και δεν έχει διευκρινήσει κανείς τπτ..
Για το πότε τελειώνουν τα filler i mean...
Posted Image

#1880 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 24 May 2008 - 15:14

Διάβασα ότι εμφανίστηκε ένα φλώρικο shikai και είπα να το δω.
Φαντάζομαι το bankai: Μια μεγάλη περιοχή θα γεμίζει από ροζ λουλουδάκια τα οποιά από την γύρη που θα βγάζουν θα τυφλώνουν τον αντίπαλο.
Στα σοβαρά τώρα. Αν τα επεισόδια τα έβγαζε κάποιο group που μισούσε το bleach θα καταλάβαινα αυτή τη ξεφτίλα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να βάλουν για fillers τον Zaraki. Θέλω επιτέλους να δω τον Zaraki να κόβει. :madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Posted Image

#1881 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2008 - 15:17

Έχω την εντύπωση ότι απλά υποθέτουμε και δεν έχει διευκρινήσει κανείς τπτ..
Για το πότε τελειώνουν τα filler i mean...



H οτι πολυ απλα ειμαστε ολοι σε φαση denial και τραυματικου σοκ........και εχουμε διαγραψει τις σχετικες πληροφοριες απο την μνημη μας.:stubborn:
Kατι μου λεει οτι μεχρι να τελειωσουν τα fillers ο hitsugaya θα εχει μεγαλωσει..........

#1882 RiDeLub

RiDeLub

    - ΡίΝΤεΛουμπ -

  • Members
  • 1,010 posts

Posted 24 May 2008 - 15:35

Σκέψεις Μου:

Βασικά υπάρχουν 2 διαφορές μεταξυ Naruto και Bleach αυτή την στιγμή:

1. Το Bleach χρειάζεται τα filler και να είναι και σε αρκετούτσικη διάρκεια, ενώ το Naruto όχι.
2. Το Bleach έχει ξεκινήσει filler arc που το δηλώνει από το opening του. Είναι σαν να μας δηλώνουν εξαρχής ότι στάνταρ όλοι η season και ίσως και η επόμενη θα είναι εξολοκλήρου filler (κοινώς στάνταρ 22-25 και μπορεί 50-52 filler). Το Naruto πάλι ξεκίνησε την season με μη-filler επεισόδια και ενώ το opening του δείχνει ότι μπορεί να πιάσει όλη την season (ως το Σεπτέμβριο), υπάρχει περίπτωση η season να κλείσει χωρίς filler (και τελικά από τα 22-25 eps, τα 5 τουλάχιστον να είναι μη-filler)

Αν προσθέσεις σε αυτό το γεγονός ότι τα filler του Naruto έχουν και ουσία και θέση στο main plot, ενώ του Bleach είναι τελείως ξεκάρφωτα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάνε να "δολοφωνίσουν" το Bleach anime.
Τα filler του Naruto είναι το λιγότερο αξιοπρεπή. Του Bleach από την άλλη καλώς σχολιάστικαν ως :puke:.

Αυτό που με ανησυχεί στην παρούσα φάση έιναι η θεαματικότητα του Bleach. Είναι γενικά πεσμένη (πριν τα filler). Δεν ξέρω αν αυτά τα ξεπλήματα αρέσουν στους Ιάπωνες, πάντως με τέτοια ποιότητα και με ενδεχώμενη μεγάλη διάρκεια των filler, εγώ προσωπικά φοβάμαι το cancelation (κάτι το οποίο παλαιότερα είχε γίνει ,αν δεν κάνω λάθος, και με το Kenshin λόγω filer + πεσμένης τηλεθέασης).

To θεωρώ αδύνατο στην παρούσα φάση αλλα αν δεν γίνει κάτι δραματικό το Βleach θα συνεχίσω να το θεωρώ καμμένο χαρτί.
Γενικά το anime είναι απελπιστικά κοντά με αποτέλεσμα μετά από 2 πολυ μεγάλα filler arcs (Bount) να επιστρέψει σε 66 story eps (εκ των οποίων τα 13 ήταν filler) και έπειτα να ξαναγυρίσει σε ένα (μεγάλο κατα την γνώμη μου) filler arc.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image


#1883 Anyparktos

Anyparktos

    Πρώην Me Loves Neliel

  • Members
  • 694 posts

Posted 24 May 2008 - 15:42

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι...
Posted Image

#1884 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 24 May 2008 - 16:21

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι...


ναι αλλα ειναι ακριβως οπως τα λεει

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#1885 Anyparktos

Anyparktos

    Πρώην Me Loves Neliel

  • Members
  • 694 posts

Posted 24 May 2008 - 16:23

ναι αλλα ειναι ακριβως οπως τα λεει

To κόβεις κι εσύ για cancellation λοιπόν?...Γιατί τότε η λύση των προβλημάτων μου θα ήταν μόνο το seppuku:emptyonexg1:
Posted Image

#1886 Eze

Eze

    Anime Freak

  • Members
  • 495 posts

Posted 24 May 2008 - 16:44

40 years for ichigo = 1 year for shinighami. ετσι παει.
Signature Removed

#1887 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 24 May 2008 - 16:46

Άντε είδα επιτέλους κι εγώ το 170-171. Πλέον το Bleach shounen ακριβώς δεν το λες, μάλλον καμενοshounen ή shounen parody. Επίσης όσο και να το προσπαθούν, το nobility δεν ταιριάζει στο Bleach, κακά τα ψέματα.

Τώρα για να το κόψουν δεν νομίζω, αλλά θα χάσουν σίγουρα θεαματικότητα. Εγώ πάντως μάλλον από εδώ και πέρα παίζει να το βλέπω λιγότερο συχνά.
phmava.php

#1888 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 16:47

Δεν νομίζω να το κόψουν και νομίζω ότι το filler στο bleach είναι αναγκαίο κακό αφού σχεδόν είχε φτάσει το manga...όποτε υπομονή καμία 5ρια ακόμα επεισόδια μέχρι να γυρίσουμε στην ιστορία και να δούμε τον zraki (και οχι μονο) σε δράσι!

#1889 bujar

bujar

    Anime Fan

  • Members
  • 231 posts

Posted 24 May 2008 - 20:31

Αυτο το anime θα μπορουσε να ειναι τοσο καλο...:despair:
Το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τα filler αν ηθελαν θα μπορουσαν να τα κανουν το ιδιο καλα με το main story.Κριμα (ελπιζω η επικειμενη ταινια να επανορθωσει το κακο των ημερων...οταν βγει)

#1890 Anyparktos

Anyparktos

    Πρώην Me Loves Neliel

  • Members
  • 694 posts

Posted 24 May 2008 - 20:33

Παρεπιπτόντως για την ταινεία οι db λένε κάτι για σεπτέμβρη..
Posted Image