Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 22 May 2008 - 17:14
Posted 22 May 2008 - 17:19
Του filler
Το filler
Ω filler
Μετά από αυτο το σύντομο μάθημα greeklish γραμματικής έχω να πω:
-Could there be a more gay shikai than that guy's?(Kenryuu)
-Could there be any more boring pseudo-emotional fillers like that?
-Could bleach get any worse till we're back to the main plot?
Αν βρω απάντηση στα παραπάνω πιστεύω θα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος...

Posted 22 May 2008 - 17:23
Έντάξει χαλάρωσε πλάκα κάνω, απλά μια μέρα σηκώθηκε η κοπέλα μου κατα τις 4 και με είδε να γράφω στο φόρουμ και μου λέει ότι είμαι τρελλός και ότι είμαι ο μοναδικός που κάνει τέτοια πράγματα τα ξημερώματα... που να ξερε...Μμμ..Σορρυ φίλε donald δεν σε παρατήρησα απλά επειδή με την iristella είμασταν σε δύο διαφορετικά threads ταυτόχρονα εκείνη τη φάση την θυμήθηκα!

Όσο για το 171 δεν το είδα ακόμα , λέω να το σταματησω για κανα μηνα και μετα να δω τα επεισόδια μαζί μπάς και μου κάνει καλύτερη εντύπωση... λέμε τωρα...

Posted 22 May 2008 - 17:27
ετιμος ειμαι να το παρατισω και να περιμενω καμια 30 επεισοδια μπας και μπει στην υποθεση που ειναι ολα τα λεφτα.
Posted 22 May 2008 - 17:28
Την άλλη φορά που θα σου κάνει τέτοια δείξτης κάτι ποστ μου(μέχρι και 5-6 το πρωί) και βάλτην να βλέπει death note ή δείτε μαζί κανα honey to clover και θα καταλάβει.Έντάξει χαλάρωσε πλάκα κάνω, απλά μια μέρα σηκώθηκε η κοπέλα μου κατα τις 4 και με είδε να γράφω στο φόρουμ και μου λέει ότι είμαι τρελλός και ότι είμαι ο μοναδικός που κάνει τέτοια πράγματα τα ξημερώματα... που να ξερε...

Πρόσεξε μην τα παρατήσεις στη διαδρομή...Ή μπορείς να περιμένεις να επανέλθει το main plot!Γιατί θα είνα κρίμα να τα παρατήσεις αμα ξενερώσεις με πολλά μαζεμένα fillers-μιλάει η manga-πείρα τώρα!!Όσο για το 171 δεν το είδα ακόμα , λέω να ο σταματησω για κανα μηνα και μετα να δω τα επεισόδια μαζί μπάε και μου κάνει καλύτερη εντύπωση... λέμε τωρα...

Θα χάσεις αρκετά αν δε το δεις μόλις επανέλθει...
Xεχεχ,τα είπα και στον Donald αν είσαι πρόθυμος να τα παρατήσεις φρόντισε μόλις ξεκινήσεις να έχει αρχίσει το ζουμί της σειράς...εχει καταντισει απλα εμετικο.
ετιμος ειμαι να το παρατισω και να περιμενω καμια 30 επεισοδια μπας και μπει στην υποθεση που ειναι ολα τα λεφτα.

Posted 22 May 2008 - 17:53
Ετσι ως πρωταγωνιστη θα θεωρω μονο το μπανκαι απο δω και περα ...

Posted 22 May 2008 - 17:57
Ή μπορείς να περιμένεις να επανέλθει το main plot!
δλδ να ξαναδουμε του χρονου τετοιο καιρο bleach... not bad, not bad:hahaha:

καλα το 171, οντως ηταν εμετικο
Posted 22 May 2008 - 18:00

Posted 22 May 2008 - 18:07

Posted 22 May 2008 - 18:42
Μaybe so:orly:
:hehehe:
Δηλαδή καλά έκανα που το έκοψα. (μέχρι το τέλος των fillers).

Posted 22 May 2008 - 20:30
Το χειρότερο είναι ότι το anime κατάντησε "slice of a day" στυλ με άθλια αποτελέσματα και μάχες απλά για να υπάρχουν. Ακόμα πιο ήλίθιο είναι το ψευτοσασπένς που προσπάθησαν να δώσουν με την τελευταία σκηνή.
Ελπίζω ο Kubo να κάνει κάτι καλό, γιατί με βλέπω κατά manga μεριά.Το anime παει και από εμένα για on-hold (με στάλες από drop αν κρατήσουν πολύ τα filler)
ΥΓ: Μα καλά υπάρχουν Ιάπωνες που σκέφτονται τέτοιες μπούρδες για σενάριο....
Posted 23 May 2008 - 00:58
Καλά το slice of life μετράει πολλές φορές ειδικά σε αγαπημένα υπερ-shounen όπως στο bleach αλλά οι μελοδραματισμοί και το συγκεκριμένο σημερινό απαίσιο επεισόδιο είναι μια σκοτεινή(εκ του φωτεινή) εξαίρεση...Το χειρότερο είναι ότι το anime κατάντησε "slice of a day" στυλ με άθλια αποτελέσματα

Posted 23 May 2008 - 01:11
(τι σπαστικό και αυτό το "we" που λέει. Αν δεν την σκοτώσει ο assasin θα το κάνω εγώ...)
Posted 23 May 2008 - 01:19

Ι feel you my friend...

Posted 23 May 2008 - 01:24
....(τι σπαστικό και αυτό το "we" που λέει. Αν δεν την σκοτώσει ο assasin θα το κάνω εγώ...)
Αρε Hitman.........