Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1816 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2008 - 20:23

γμτ γμτ γμτ ... εσεις που διαβαζετε το manga ειστε ολοι ... κακοι ανθρωποι. γμτ αφου ειναι τοσο μπροστα το manga τι τα θελουν τα fillers γμτ δλδ.

δεν επρεπε να ανοιξω τα spoiler καταστραφηκα τωρα...

AAAA εμεις δεν φταιμε. Τα βαλαμε τα spoil tags..:orly: μονος σου πηρες την αποφαση να τα ανοιξεις. Παντως μην ανησυχεις. Περα απο τα fillers το anime δεν ειναι και τοσο μακρυα απο το manga οποτε θα τα δεις συντομα αυτα που διαβασες.

#1817 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 May 2008 - 20:29

Εχω φτασει μεχρι το 60.Ενω μπορω να πω οτι σαν ανιμε μου αρεσει παρα πολυ ουτε ενας χαρακτηρας δεν μου εχει κανει ενα click ετσι να πωρωθω λιγο.:nosey:Ειδικα αυτον τον φραουλα..:madtodeath:

#1818 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 May 2008 - 21:06

Heli είσαι σε πολύ καλό σημείο. Και το σημείο αυτό πιστεύω (μαζί με άλλο ένα μικρό σημειάκι στο Arrancar arc) περιέχει και το μοναδικό plot twist της σειράς. Δηστυχώς το plot στο επόμενο manga arc, από αυτό που είσαι, μου φάνηκε ως επανάληψη των πρώτων arc.
Γενικά πιστεύω ότι αυτό το arc (μέχρι το 63) είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσεις κάποιους ουάου εχθρούς και φίλους που εμφανίζονται στο επόμενο arc (που οδηγούν σε κάποιες cool μάχες) μην περιμένεις και πολλά (από story).

Πάντως να σου πώ την αλήθεια και εμένα λίγοι χαρακτήρες μου αρέσουν. Μπορεί ο Byakuya και ο Kenpachi να είναι οι poserάδες του Bleach (και ο Ichigo κάπως) και να τους λατρεύουν πολλοί, αλλα εμένα δεν με τρελένουν.
Αγαπημένο έχω μέχρι στιγμής μόνο τον Toshiro από το Bleach (και μου αρέσει και ο Urahara).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1819 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 20 May 2008 - 21:16

Πω πω.......:terror2:Αγαπητε Me_Loves_Neliel αν υποθετικα ειχα να διαλεξω αναμεσα στο να αντιμετωπισω σε μαχη τον Byakuya η εσένα, χωρις σκεψη διαλεγω τον Byakuya. To δικο σου reiatsu μου φαινεται απειρως τρομακτικοτερο.:deadga6:

Sorry...I really didn't mean that:emptyonexg1:.Δεν κατάλαβα πότε έγινα evil αλλά μη με φοβάσαι κιόλας.I'm actually a nice person:hero:
Απλά ο συγκεκριμένος τυπάς πια...(ο bya-chan)

Για μενα τουλαχιστον ο φραουλας ειναι η αδυναμια μου οσον αφορα το bleach. Αυτο ομως δεν σημαινει και αποκλειστικοτητα στις συμπαθειες. Οι ατακες του Byakuya εν ωρα μαχης ειναι ολα τα λεφτα, όπως επισης και οι αντιδρασεις του οταν του τσαλακωνουν το image (px ichigo, η η yachirou "bya -chan").
Και εχεις λιγο αδικο στο σημειο treats every one like scum

Spoiler:

Καλά οι ατάκες του είναι ανάλογες του χαρακτήρα του δεν αμφισβητώ ότι είναι πολύ cool.Αλλά για το treats anyone like scum και το spoiler
Spoiler:

συνοψιζοντας ο λογος για τον οποιο εχει τετοιο fan club o byakuya δεν ειναι επειδη κερδιζει τις πιο πολλες η τις πιο δυσκολες μαχες απλα επειδη κανεις αλλος δεν δειχνει so damn cool doing that!!!:hahaha:

Εδώ όπως είπα και πιο πάνω συμφωνώ.Such a cool bastard...(no offense for the bastard thing please-τρόπος του λέγειν)
Posted Image

#1820 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2008 - 22:45

:gotit:Μην ανησυχεις δεν σε παρεξηγησα. Απλα ηταν πολυ αναπαντεχη η attack προς τον kuchiki. ουτως η αλλως απλα συζητηση γινεται:wooi2:

Καλά οι ατάκες του είναι ανάλογες του χαρακτήρα του δεν αμφισβητώ ότι είναι πολύ cool.Αλλά για το treats anyone like scum και το spoiler
Spoiler:

Αν παρατηρησεις λιγο την συμπεριφορα του θα δεις οτι σε πολλες περιπτωσεις μπορει να φαινεται οτι τηρει το γραμμα των διαταγων αλλα στην ουσια κανει του κεφαλιου του.
Spoiler:

Σε καθε περιπτωση ειναι ολα ζητημα συμπαθειας.Τελειως υποκειμενικο το ζητημα.

#1821 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 21 May 2008 - 01:06

Spoiler:

Σε καθε περιπτωση ειναι ολα ζητημα συμπαθειας.Τελειως υποκειμενικο το ζητημα.

Naruhodo!Τα'χα ξεχάσει κάτι τέτοια...Όντως κάνει τέτοια κουλά!Καλά όπως και να το κάνεις είναι good guy ο τύπος...Μιας και θυμάμαι και το άλλο thread που "διαπραγματευόμασταν" εμείς οι δύο lol:hahaha:.
Spoiler:

P.S:Μην ανησυχείς για το τελευταίο i gottit!Για το just in case ήταν.
Posted Image

#1822 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 21 May 2008 - 03:09

Naruhodo!Τα'χα ξεχάσει κάτι τέτοια...Όντως κάνει τέτοια κουλά!Καλά όπως και να το κάνεις είναι good guy ο τύπος...Μιας και θυμάμαι και το άλλο thread που "διαπραγματευόμασταν" εμείς οι δύο lol:hahaha:.
[spoiler]Είναι ιδέα μου ή είμαστε σχεδόν οι μόνοι από τα "νεότερα" μέλη που καιγόμαστε εδω μέσα μέχρι τα χαράματα?!Είδα ένα reply(εκείνο που έγραφε για το μοχθηρό reiatsu και με τρόμαξε:blingeye2:) που έλεγε posted 4:41 :kakaka:
.

Εμενα ξεχασες!!!!:wis:
Posted Image

#1823 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 21 May 2008 - 13:35

Παιδια προσφατα ξεκινησα να βλεπω bleach και θα ηθελα να μου πειτε πιο fansub group να προτιμησω. Με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα. Σε hd υπαρχει τιποτα;

#1824 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 posts

Posted 21 May 2008 - 14:26

Απο οσο ξερω απο 1-50 το ειχαν οι Lunar που εχουν διαλυθει και απο 51 μεχρι και τωρα το εχουν οι Dattebayo.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

#1825 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 21 May 2008 - 16:47

Παιδια προσφατα ξεκινησα να βλεπω bleach και θα ηθελα να μου πειτε πιο fansub group να προτιμησω. Με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα. Σε hd υπαρχει τιποτα;

Αμα θες απο 1-25 με ελληνικους υποτιτλους θα τα βρεις απο την animeclipse,και τα υπολοιπα ετσι οπως σου ειπε ο vladx.Σε hd απο οτι ξερω τπτ δεν εχει βγει.
Posted Image

#1826 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 21 May 2008 - 19:29

Κάτι άκυρο.Από αυτό το site έχει direct http download για τα επισόδεια του bleach

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1827 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2008 - 21:38

Επειδη εψαξα και ειδα οτι δεν υπαρχει... Εφτιαξα και ενα groupακι. Οσοι πιστοι προσελθετε.

#1828 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 15:32

Εμενα ξεχασες!!!!:wis:

Μμμ..Σορρυ φίλε donald δεν σε παρατήρησα απλά επειδή με την iristella είμασταν σε δύο διαφορετικά threads ταυτόχρονα εκείνη τη φάση την θυμήθηκα!:riiight:
Posted Image

#1829 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 May 2008 - 17:01

το επεισοδιο 171 πως σας φανηκε????? Προσωπικα ψιλοβαρεθηκα.... Μα συγγνωμη τωρα ενα ολοκληρο επεισοδιο σχετικα με το γιατι δεν τρωει καροτα το βρωμοπαιδο? ΕΛΕΟΣ.........

#1830 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 22 May 2008 - 17:07

Αποψεις για το 171?
Posted Image